- 28 Mart 2022
- 80
- -5
- 18
- 30
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Insan isiriginda da kuduz aşısı yapiliyor diye biliyorum. Saglik kuruluşuna gitmenizde fayda var.Arkadaşlar öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum acaba panik oldum(
Ne alaka ya insandan da kuduz geçebiliyormsKopek mi ogrenci ?
Arkadaşlar öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum acaba panik oldum(
Cocugu kopek mi isirdi o halde diye sorayım madem?Ne alaka ya insandan da kuduz geçebiliyorms
Arkadaşlar öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum acaba panik oldum(
Yani cocuk köpek yaralanmasindan kuduz olursa hadi sana gecer diyelim neyse ben anlamadim konuyu
Hata sende değil ;Arkadaşlar öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum acaba panik oldum(
İyi misin sen ya amacın ne şurda soru sorduk bende panik atak ve anksiyete var bilip bilmeden yermeye ne meraklısınızHata sende değil ;
seni öğretmen olabilecek yeterliliğe sahip görüp,sana çocuk emanet eden zihniyet ve oluşumda.
Öğretmen ya da eğitimci misiniz gerçekten?Arkadaşlar öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum acaba panik oldum(
Liyakat şart!Online eğitimle mi öğretmen oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?