öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ay cevaba koptum, bir buldumcuk annesi daha Çocuğunuz başka çocuklara kendiliğinden saldırıp, dövdüğünde falan "tepki vermiştir guzummm benimm döv annem" diyenlerden olma potansiyeliniz var.

Size ne hanfendi avukatı msnz

K KIR PAPATYASII ,konu sahibinin mesajında çocuğun yaş bilgisini görür görmez art arda son duruma göre yorum yapmışken , kendisine yönelik yorumlarınızı öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum? konunun 11.sayfasında okuyabilirsiniz.

Aynı davranış size yapılsaydı , aynı yorumu bu defada sizin için yapardım.

Gerçeği söylemek , ortada bir hak varsa hakkı ve haklılığı savunmak için herhangi bir mesleğe mensup olmak gerekmiyor.

Hemde Avukatın hası

Hiç uğraşmayın oradaki yorumları okuyan onu da okur . Bazen insanlar birbirini eleştirerek rahatlamak istiyor bence . Kızacak birini bulamadiysa yüklenecek yer arıyor . En güzeli çok konuşmamak böyle davranış karşısında .

S sevimlisanssiz94 eğitim düzeyinin konunuzla ilgisi bulunmuyor.

Kişi ister ilkokul mezunu olsun , ister okuma yazma bilmesin ; bu kişinin yanlış bulduğu bir davranışı eleştirme hakkını elinden almaz.

Okullarda verilen teorik eğitimle , iş hayatındaki uygulamalar arasında farklılıklar olabilir.

Eleştiri kötü bir şey değildir ; doğru değerlendirilirse kişisel gelişime katkı sağlayabilir hatta.

Yanlışa yanlışla cevap vermiş; yetmemiş bir Üniversiteyi de aşağılamışsınız.

Bu nasıl bir öfke? Gerçekten konu sahibine mi öfkeniz yoksa hayata öfkelisiniz de konu sahibinden acısını mı çıkarıyorsunuz? Yok gerçekten sadece konu sahibine öfkelenmişseniz bence toplum için tehdit oluşturuyorsunuz ve yardım almalısınız.

Ogrenci için endiselendim , insallah olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…