Oğluşumun odasına buyrun :)

elisam34

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
3.057
0
356
İstanbul
kızlar 6 yaşındaki paşamın odası herşeyi kendi seçti odasındaki biblolar uyku seti düzenleme ona ait onun odası oldugu için hiç karışmadık eksiklerimiz var daha çalışma masası sandalyesi alcaz $oğluş1.webp$oğluş7.webp$oğluş6.webp$oğluş5.webp$oğluş4.webp$oğluş3.webp$oğluş9.webp$oğluş.webp$oğluş2.webp$oğluş8.webp

güle güle kullansın paşa odasını,
herşey gayet güzel.
güzel vakitler geçirsin inş odasında.

çok güzel olmuş bayıldım güle güle sağlıklı gunlerde kulansın oğlunuz odasını benım 2.5 ysında bi oğlum ben de ona böyle bır oda yapmak ıstıyorum ıns

kızlar 6 yaşındaki paşamın odası herşeyi kendi seçti odasındaki biblolar uyku seti düzenleme ona ait onun odası oldugu için hiç karışmadık eksiklerimiz var daha çalışma masası sandalyesi alcazEki Görüntüle 796818 Eki Görüntüle 796835 Eki Görüntüle 796834 Eki Görüntüle 796832 Eki Görüntüle 796830 Eki Görüntüle 796829 Eki Görüntüle 796827 Eki Görüntüle 796816 Eki Görüntüle 796817 Eki Görüntüle 796839

İÇİNDE GÜLE OYNAYA BÜYÜSÜN İNŞALLAH :nazar:

güle güle kullansın paşa odasını,
herşey gayet güzel.
güzel vakitler geçirsin inş odasında.

çok güzel olmuş bayıldım güle güle sağlıklı gunlerde kulansın oğlunuz odasını benım 2.5 ysında bi oğlum ben de ona böyle bır oda yapmak ıstıyorum ıns

Çok güzel olmuş herşey güle güle kullansın :nazar:

Tam bir erkek odası huzurla otursun :))

bayıldım canım çocuk odaları hakkından bilgi edinmeye çalışıyorum :)

İÇİNDE GÜLE OYNAYA BÜYÜSÜN İNŞALLAH :nazar:

çok teşekkür ederiz ablaları bugun oğluşum 1. sınıfa başladı ayrı bir heycanlıyız:nazar::nazar::nazar::nazar:

oğlunuzun odası çok güzel olmuş güle güle kullansın küçük bey, bende oğluma oda hazırlamayı düşünüyorum oda arabalı istiyor tabiki ama kullanışlı olup olmadığı konusunda tereddüt ediyorum açıkçası siz memnun musunuz

oğlunuzun odası çok güzel olmuş güle güle kullansın küçük bey, bende oğluma oda hazırlamayı düşünüyorum oda arabalı istiyor tabiki ama kullanışlı olup olmadığı konusunda tereddüt ediyorum açıkçası siz memnun musunuz

Cnm bende ilk başta arabalı istememiştim kullanışlı olmaz diye fakat gidip gördükten sonra hele ki şimdi kullandıktan sonra memnunuz bi sorun yaşamadık sizde şimdiden güle güle kullanın :34::34::34::34:

bende bu arabalı yatakları görsel oluyorum seviyorum çok. ama bana çocuklar hep kafasını vuruyor diyip tavsiye etmediler.
sizde de öyle bi sorun var mı acabaa

çok güzel olmuş , güle güle otursun paşanız.
Sadece duvar kağıdı odayı biraz boğmuş gibi geldi bana nedense.

cnm duvar taşındıgımızda öle boyalıydı değiştiremedik şimdilik böle kullanıyoruz

bende bu arabalı yatakları görsel oluyorum seviyorum çok. ama bana çocuklar hep kafasını vuruyor diyip tavsiye etmediler.
sizde de öyle bi sorun var mı acabaa

şimdilik çarpmadık canım :1::1:

Güle güle kullansın oğluş herşey çok güzel...

çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullansın paşa :)

tşk ederiz ablaları :34::34:

Back
X