Oğlumun tepkisi şoka uğrattı 🤯

Bir düşünün bence kesin bir laf duydu. Atıyorum biri size ya ne güzel cicileri kızların bir başka ya tokaları tütüleri, erkeklerin bir pantolon bir gömlek… gibi gibi bir şeyler duymuş olabilir mi? Bana çok öyle geldi.

Eğer böyle bir durum varsa duyabilceği şekilde birilerine oğlunuzun varlığını övmek etkili olur.

Bebiş alışverişi yaparken oglunuza bikac parça sıkıştırın, ben öyle yapıyorum su an oğlum (3.5) kardeşim gelsin şunu yapalım bunu yapalım modunda, sipariş verdim bebek için de oğlum içinde ilk iki gün üst üste bebek kiyafetleri geldi ikinci gün kargoyu açınca, anne yine bebek kardeşim için kıyafet almışsın dedi, bende oturup anlattım onun hiç esyasi yok biliyorsun geldiğinde ne giydirecegiz hem senin için de aldım kargoda yolda geliyor diye, üzerinde durmadi, ertesi gün onun parclari da gelince mutluluktan çıldırdı bana da almışsın teşekkür ederim diye, durumu algilayamadiklari için tepkileri olabilir bu çok normal, siz oturup konuşup anlatın, oda bana da alınırdı gibisinden bir yere gitmek istemiş ama olmamıs, onu da dahil edin hazırlıklara, kardeşin için bu mu olur bu mu sence diye fikrini de alabilirsiniz, onu dışarıda tutmayın yani sürece dahil olsun ki anlasin. Hiç eksiği yok alıyoruz mantığı burada pek işinize yaramaz, bebeğe yapılan hazırlıklar şu anda göze batar, zamanla alışır inşallah, tutumunuz unutturmak yokmuş gibi yapmak olmasın da birlikte yapalım, konuşalım olsun

Öyle bir şeye maruz kalmadı eminim ama ,sanki bi algı oluştu onda farklı cinsiyet olduğu için onu daha çok seveceğiz gibi halbu ki öyle bir şey yansıtmıyorum .
Eşimde benden ilgiliyiz aslında ama demekki bir yerde hata yapıyoruz

Çok haklısnız evet ara ara diyorum kardeşin senin sesini duymak istiyor sen konuşunca tekme atıyor sadece gibi inanın nerde hata yaptım bilmiyorum ama dediğiniz gibi ben bir an panik oldum ama normal tepkiler düşününce

Bebekle ilgili hiç bişey almadım .
Bu konuları konuşmadık bile .
Ama ben abartım sanırım normal tepkiler .

Amma abartmissin kúcúk cocugun kiskancligini.
Hazirliklar oluyor cocuk gòrúyor, gayet normal bunlar. Dahada neler duyarsin, sok olacak bisey yok

O yaşlarda çocuklar artık cinsiyet farkını yavaş yavaş öğreniyorlar. Sizinde kız olmanız ayrıca kız kardeş fikri ile ne olduğunu bilmeden özenmiş olabilir. Cinsiyet karmaşası olarak düşünmeyin. Şuan en meraklı yaşları bunlar

7 yaş ara vermek nasıl ? Konudan bağımsız ama peşpeşe yoksa en az 5 sene miii

Ay cok uzuldum yaaa cocuk resmen kiz kardesi olacak diye kiz olmak istiyor. Yapacak bir sey yok artik iki kiziniz varmis gibi dusunun. Kiz erkek fark etmez hepsi evlat sonucta ;(

Bir de bayil istersen Feriha..

Çocuk, sizin kız bebegine karşı hevesinizi ve heyecanınızı gördüğü için bir miktar kiskanmis. Onu anlamaya ve dinlemeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…