dediğiniz için “demek ki kız olmak çok memnuniyet verici bir şey” diye düşündü. Neye bu kadae korktunuz orasını çözemedim? Benim büyük oğlum kzı kardeşine bitiyor. Ama ortanca olanla yani erkek kardeşiyle sürekli savaş halinde ha çok seviyor ama kavgaları da bitmez :) kıskançlık bitmez.Rabbimiz kız olarak yarattı ve çok memnunum
Evet unutturmaya çalışıyorum konuyu değiştiripHayırlı olsun bebişiniz. Bence çocuk kıskançlığı çok normal, kızkardeşi olacağını biliyor özenmiş sadece. Bana öyle geldi. Normalüstüne gitmeyip ara ara konuşun bence
Oğlumda diyor anne banada ona ne alırsanız alın eskidi herşeyim diyorÇocuğun tepkileri normal ya hu.
Benimkilerin de arası 7 yaş, kendi istemesine rağmen zor kabullendi. Ki ikisi de kız, ve erkek kardeş istemiyordu yani.
Bol bol ilgi, bol bol sevgi göstereceksiniz.
Geçiyor.
Doğru olduğunu savunmuyorum ama biz çözümü gerçekten küçüğe ne alırsak büyüğe de almaktan yana bulmuştuk. Küçüğe sallanan ana kucağı aldık, büyüğe bahçe salıncağı, küçüğe uyduruk park yatak alırken büyüğe yeni oda takımı yaptırdık, küçüğe bir zıbın alsak büyüğe de hemen don atlet aldık. Bizde işe yaradı
Bir anda anne cinsiyetin ne olsun istedin dediYazdıklarınızı tam anlayamadam da şok olacak pek bir şey yok gibi. Çocuklar genellilkle kendi cinsiyetlerinden kardeşleri olsun istiyorlar. Oğlunuz da sizinle bu minvalde küçük bir konuşma yapmış gbi. Şok olduğunuz husus nedir
Niye çocuğun duygularını ifade etmesine izin vermeyip geçiştiriyorsunuz ki? Çok hatalı bir tutum bu.Evet unutturmaya çalışıyorum konuyu değiştirip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?