Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben koymazdim ama guzel isimMerhaba 20 haftalık hamileyim cinsiyet belli oldu erkek isim olarak eşimle ortak şekilde ILGAZ ismine karar verdik. Sizce güzel bir isim mi ?
amin inşallah teşekkürlerGüzel bence, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederizBenim tercih edeceğim bir isim değil ama siz beğenmiş ve karar vermişsiniz dolayısyla siz kendiniz için en güzel ismi seçmişsiniz. Sağlıkla kavuşun, huzurla büyütün inşallah Ilgaz bey i
evet ama şöyle düşündüm bizim çocukluğumuzda okullarda söylediğimiz bir türküydü şimdiki çocuklar bilmiyor yani onun yaşıtları genel olarak bilmeyecek diye düşündümİlk aklıma gelen Ilgaz Anadolu’nun sen yüce bir dağısın
Güzel ama bn vermezdim.
Çok güzelmiş,benim de beğendiğim isimlerden ismiyle yaşasın inşallahMerhaba 20 haftalık hamileyim cinsiyet belli oldu erkek isim olarak eşimle ortak şekilde ILGAZ ismine karar verdik. Sizce güzel bir isim mi ?
amin inşallah teşekkür ederizÇok güzelmiş,benim de beğendiğim isimlerden ismiyle yaşasın inşallah
Evet öyle olur büyük ihtimalle sağlıkla kucağınıza alınevet ama şöyle düşündüm bizim çocukluğumuzda okullarda söylediğimiz bir türküydü şimdiki çocuklar bilmiyor yani onun yaşıtları genel olarak bilmeyecek diye düşündüm
amin teşekkürlerEvet öyle olur büyük ihtimalle sağlıkla kucağınıza alın
yok neden yanlış anlayayım unisex bir isimmiş galibaYani bir sürü güzel isim varken neden Ilgaz? Yanliş anlamayın kız ismini cagristiriyor birde.Bence bir kere daha düşünün
İsmiyle yaşasın çok güzel bir isimMerhaba 20 haftalık hamileyim cinsiyet belli oldu erkek isim olarak eşimle ortak şekilde ILGAZ ismine karar verdik. Sizce güzel bir isim mi ?
Evet bu açısını düşünmemiştim amin inşallah teşekkür ederizDigital çağdayız ı,ö,ü,ş,ç gibi harfler olmamalı derim ama tercih sizin tabi sağlıkla gelsin bebiş
hayır hatta hiç gitmediğimiz bir yer ama biz dağ ismi olmasından çok farklı olmasına odaklandık galiba İlgin ismini eşimle paylaşacağım bu akşam anlamı da güzelmişİlgazla romantik bir bağınız mi var? Orada kayak yaparken mi tanıştınız? Ya da orada mi evlilik teklifi aldınız? Ya da ait hiisettiginiz yer batı Karadeniz'de bir yerler mi?
Onca dağ varken tam olarak neden Ilgaz?
Eğer hikayesi varsa on numara isim:)
Benim arkadaşım da hamileydi, onun da kocasının da şehrinden tuna nehri geçiyor. "Tuna olur aslında" dedim, koydular :) ben de baba adayıyla hikayemin olduğu bir yerse anlamlı bulup koyardım ilgazi,ama durduk yere bilemedim... Atın dört nala koşması demekmiş anlamı da . Söylenişi de aygaza benziyor, insanın aklına da ilk gelen marş...
İlgin'a ne dersiniz? hafif esen rüzgar demek