Doğuma Hazırlık OĞLUMUN İSMİNİ SEÇTİM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zelhan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
90
160
28
Merhaba 20 haftalık hamileyim cinsiyet belli oldu erkek :anneadayı: isim olarak eşimle ortak şekilde ILGAZ ismine karar verdik. Sizce güzel bir isim mi ? :KK16:

Benim tercih edeceğim bir isim değil ama siz beğenmiş ve karar vermişsiniz dolayısyla siz kendiniz için en güzel ismi seçmişsiniz. Sağlıkla kavuşun, huzurla büyütün inşallah Ilgaz bey i😊

Benim tercih edeceğim bir isim değil ama siz beğenmiş ve karar vermişsiniz dolayısyla siz kendiniz için en güzel ismi seçmişsiniz. Sağlıkla kavuşun, huzurla büyütün inşallah Ilgaz bey i😊
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz :KK36:

evet ama şöyle düşündüm bizim çocukluğumuzda okullarda söylediğimiz bir türküydü şimdiki çocuklar bilmiyor yani onun yaşıtları genel olarak bilmeyecek diye düşündüm
Evet öyle olur büyük ihtimalle sağlıkla kucağınıza alın 🤗

İlgazla romantik bir bağınız mi var? Orada kayak yaparken mi tanıştınız? Ya da orada mi evlilik teklifi aldınız? Ya da ait hiisettiginiz yer batı Karadeniz'de bir yerler mi?
Onca dağ varken tam olarak neden Ilgaz?
Eğer hikayesi varsa on numara isim:)
Benim arkadaşım da hamileydi, onun da kocasının da şehrinden tuna nehri geçiyor. "Tuna olur aslında" dedim, koydular :) ben de baba adayıyla hikayemin olduğu bir yerse anlamlı bulup koyardım ilgazi,ama durduk yere 🙄🙄🙄 bilemedim... Atın dört nala koşması demekmiş anlamı da . Söylenişi de aygaza benziyor, insanın aklına da ilk gelen marş...
İlgin'a ne dersiniz? hafif esen rüzgar demek

İlgazla romantik bir bağınız mi var? Orada kayak yaparken mi tanıştınız? Ya da orada mi evlilik teklifi aldınız? Ya da ait hiisettiginiz yer batı Karadeniz'de bir yerler mi?
Onca dağ varken tam olarak neden Ilgaz?
Eğer hikayesi varsa on numara isim:)
Benim arkadaşım da hamileydi, onun da kocasının da şehrinden tuna nehri geçiyor. "Tuna olur aslında" dedim, koydular :) ben de baba adayıyla hikayemin olduğu bir yerse anlamlı bulup koyardım ilgazi,ama durduk yere 🙄🙄🙄 bilemedim... Atın dört nala koşması demekmiş anlamı da . Söylenişi de aygaza benziyor, insanın aklına da ilk gelen marş...
İlgin'a ne dersiniz? hafif esen rüzgar demek
hayır hatta hiç gitmediğimiz bir yer ama biz dağ ismi olmasından çok farklı olmasına odaklandık galiba İlgin ismini eşimle paylaşacağım bu akşam anlamı da güzelmiş :KK5:

X