Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim oglum su anda askerde,ama tezkere alıncak,evlenmesini isterim.
ben nekadar karısmalıyım,yada karışmamalıyım ?
benim oglum su anda askerde,ama tezkere alıncak,evlenmesini isterim.
ben nekadar karısmalıyım,yada karışmamalıyım ?
Canım, oğlunun görüştüğü bir kız var mı , kızla ilgili tereddütlerin mi var ?Yoksa sen mi evlenmesini istiyorsun Benimde oğlum var seninkine benzer tereddütleri ben de yaşıyorum .Konuyu biraz daha açarsan belki hem benim ,hem de genç arkadaşlarımızın düşünceleri yardımcı olur sevgiler ...a.s.
sagol,canım,ilgin için.
ben oglumu illede evlenecen demedimde,dememde.
oglumla cok iyi anlasıyoruz,sukur.
o once bir darbe yedi,ve yurtdişina gitmeye karar verdi.
sonra geri dondu,ve askere gitti.
benim sorum sadece,nekadar onu karismalıyım,yada bırakmalıyım.
benmi aramalıyım,yoksa onamı bırakmam lazım.
optum
Sizi tebrik ederek başlamak istiyorum fikirlerimi aktarmaya sayın usluhava..
Böyle bilinçli ve saygılı kayınvalideler olduğunu görmek çok güzel bir duygu.
Ben 1-1,5 yıl önce evlenmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki ebeveynlerin evlatlarının seçimlerinde çok fazla müdehalede bulunmasını doğru bulmuyorum.Sonuçta hepimiz belirli yaşlara gelmiş birer bireyiz.Mukakaktır ki sizin bilgi ve tecrübelerinize dayanarak hayata dair öngörüşleriniz var ve çocuğunuzun kötü bir tecrbeler yaşamasını istemiyorsunuz.Fakat hayat çok geniş bir yelpazeye sahip ve iyisiyle kötüsüyle geçiricez ömrümüzü.Eğer siz oğlunuzun evliliğe hazır olduğunu düşünürseniz birgün emin olun ki tercihlerini doğru yapmaya da hazır demektir.Çok fazla karışmayın fakat seçtiği kişi hakkında kısaca düşüncelerinizi belirtin.
Sevgiler..