• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun derdi

Dilanqz17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
3
0
1
40
8 yaşına giren oğlum birden bire değişti ölümden korkuyorum anne sanki yaşamıyorum ruyadayim diyor çok korkuyorum arkadaşlarım eski halinden eser kalmadı yarın pedagog randevum var ben yabancılaşma denilen şeyden korkuyorum

İzlediği, dinlediği yada sizin başkalarıyla konuştugunuz seyler mi oldu acaba etkilenmesine sebep olacak. Yada okulda bi arkadaşı mı etkilendiği bişeyi anlattı.Pedegog ne diycek acaba? Bence ilgi alanınk dikkatini dağıtın bişeylerle meşgul olmasını sağlasınız faydası olurmu acaba?

İzlediği, dinlediği yada sizin başkalarıyla konuştugunuz seyler mi oldu acaba etkilenmesine sebep olacak. Yada okulda bi arkadaşı mı etkilendiği bişeyi anlattı.Pedegog ne diycek acaba? Bence ilgi alanınk dikkatini dağıtın bişeylerle meşgul olmasını sağlasınız faydası olurmu acaba?
Eski neşeli hayat dolu halinden eser kalmadı üç gündür ağlıyorum devamlı hastaneye gitmek ve kendini güvende hissetmek istiyor nefes alamıyorum diyor psikolojisi berbat

Allah Allah çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah altında yatan sebep bulunabilir. Kronik bi rahatsızlığı yoksa eğer ki inşallah yoktur içinizi rahat tutun dua edin bol bol siz doktorunuzdan güzel haberler alın burda da bizimle paylaşın inşallah🙏

Back