Yapmadı o dönemler.
Çünkü regl dönemi pandemi zamanlarına denk geldi
Voleybolu çok seviyor.
Boyu şöyle 170 lerde olsa daha ıyı olurdu.
Kızınız uzar merak etmeyin Ben sizden baya kısayım
Esiniz uzun mu mesela?
Yüzme ve voleybol baya faydalı olur.
170 ve üzeri olabilir kiziniz
Anladım 1.66 güzel bir boy daha da uzar sanırım daha küçük aslında kızınız. Voleybol kızların gözdesi zaten bu ara hepsi voleybolda,benim kızım 5 yaşında yalvar yakar ben bale yapacağım diye diye baleye başlayip pandemide dersler mecburen online olunca bıraktı,çok üzülmüştüm hatta kızmıştım seni bir daha göndermem bir yere, o kadar istedin falan demiştim inat etti gitmedi. Sonra voleybola gönderin beni dedi,Voleybolu da bırakırsın ne gerek var dedim ,inadıma gitti okul takımına seçildi,takım maçlarına gitti,kupa ,madalya falan aldı bende hevesli diyerek destekledim 9 yaşından beri oynuyor ,kursa da başlattım tabi sonradan. Minyondu yaşıtlarına göre ,persentil hep yüzde 25 ve altıydı küçükken ama spor yapınca kiloda aldı,boyuda uzadı. Hiç büyümeyecekmiş gibi gelirdi bana gram gram kilo alıp milim milim uzadığı için
Regl konusu kafamı karıştırıyor aslında erken regl oluyorlar,ben lise 2de regl olmuştum,sporda yapmadım,yazın denizden çıkmazdık ama,
babam ve abim epey uzun boyluydu,annem kısadır ,sanırım ikisinin ortalaması oldum,ortalama bir boyda kaldım. Belki spor yapsam farkederdi bilemiyorum.
Eşim bence ortalama 1.75 onunda boyu,bizlerde çok uzun boylu değiliz bence aslında.
Yüzme ve Voleybol'a devam etsin bakalım,inşallah ortalamamız olmaz boyu bizi geçer.
Oğlumda futbol istiyor,boyu uzamaz diye ben istemiyorum, onu da basketbola ikna etsem kurtarırız belki zira o da uzun diyemem. Ortalama boyda olur diye düşünüyorum babaya,bana çekerse.