- 29 Mayıs 2021
- 13.070
- 84.566
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü bu yaşlardaki çocuklar elektra ve oedipus kompleksi içerisinde olurlar. Yani kız babaya hayranlık duyar anneyi rakip olarak görür erkek çocuk anneye hayranlık duyar babayı rakip olarak görür. Sağlıklı atlatilabilmesi için çocuğa anlayış ve şefkatle yaklaşılması gerekir. Ki bu çocukta travma yaratacağı kesin. Kim bilir ilerde nelere sebep olacak çocukta. Allah korusun.Benim çocuklarım öz babasından bile kıskanıyor bazen . Çocuk bunlar çok normal değil mi?
Yazık bi de insanım diye geçiniyorsunuz!
Oğlun yavaş yavaş ergenliğe girmek üzere. Sen yarın bir gün seni bırakıp gitmeyeceğinin garantisi olmayan bir adam için oğlunu sevgi evine bırakmayı düşünmüşsün. Yani bunu düşünüp karar vermişsin. Senin o aşkın oğlundan daha mı önemli? O çocuk ne hale gelecek bunu da düşündün mü? Kızını da ver sevgi evine aşkınla rahat et. Yani durumun olmasa, aç kalsan, bari orda karnı doyar diye düşünsen anlarım belki. Aşkına vereceğin sevgiyi oğluna ver. Allah sana vicdan merhamet versin. Ne biçim insanlarsınız.Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Aynen kanka ver devlete gitsinNe kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
Tüh senin anneliğine, rezil. O senin kanından canından, evladın, kocam dediğin adamı ne kadardır tanıyosun belli ki oda senin gibi bir yaratık. Bu konuyu nasıl yapayım hangi psikoloğa gideyim diye açsaydın cvbım çok başka olurdu. Kafaya bak kafaya, hanımefendi sözde mutlu bir yuvada yaşayacak diye çoçuğu sevgi evine verecekmiş, sen o çocuğu hak etmiyorsun zaten, bir de kardeşleri birbirinde ayıracak.Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Ne kadar düşüncelisiniz! Annem benim yerime elin adamıni tercih etse ,suratına bakmamNe kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
Tu senin anneligine. Vermis bile benim anladigim, simdi baska yol olabilir miydi diyip vicdan rahatlatiyor. Vicdaninda bogul insallahTeşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.
Sizce 8 yaşında annesi kocasıyla evde rahat cilveleşsin diye yurda verilmiş bir çocuk ilerde annesine kucak açarmı? Onunda karısı olacak, onunla rahat cilvelşemek istyecek.Hiç kimseye böyle bir şey söyleyip yazmam ama umarım kocan seni başkası için terkeder,ve umarım yaşlanınca oğlunun eline düşersin.
Keşke seni yurda verselerFake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Hiçbir anne bir erkek uğruna evladından vazgeçmez, yazıklar olsun gerçektenFake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum