Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Bu dedikleriniz cok korkunc 8 yaşında çocuğum olmasa inanacam. Yok adam gelince öpüyormuş, oksuyormus değişik değişik seyler yapıyormuş. Ya cocuk n3 düşünüp yapacak sizi seviyor paylaşamak istemiyor. Çocuğu yurda vereceğine o kocayi ver. Allahim kalbim daraldi birden resmen çocuğu sapik ,tacizci gibi lanse ediyorsunuz. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Ama yeni kocisten cocuk yaparsın demi
Aynen öyle oysa ki çocuk sevgi istiyor, annesini kıskanıyor. Bu herif sevdasından çocuklara sevgi ilgi gösteriyor mu Allah bilir. Çocuga nasıl muamele ediyorlar evde bilemiyoruz ki ah yavrum istenmediğini anlıyordur ama annem beni bırakmaz diyordur içim daraldı. Bir de adam kız çocuğu istiyor oğlanı istemiyor. Ya nasıl gözü kapalı güvenmek bu.

Konu bence de fake. Eşiyle oğlu arasında kalan bir kadın bu kadar arsız olamaz çünkü. Kocişimle evliliğimde sorun oluyor, 8 yaşında çocuğumu yurda vereceğim diye bir YANIKLIK, hiç sanmıyorum. :KK51:
Ben böyle konuların hiç yorum yapılmadan şikayet edilmesinden yanayım. Önce bir ispatlasın gerçekliğini, sonra yorum yapılır. Açıkçası sahte konular açıp sayfalarca yorum almaları sinirimi bozuyor. İstedikleri bu çünkü, tartışma yaratıp keyifle (!) okumak.

Çocuğun ilerde onu eşin için bıraktığını bilecek ve sana haklı olarak o kadar kinlenecek ki yapma ne olur yok eşimle birbirimizi seviyoruz ne sevgisi ya çocuğunu sevmiyor musun nasıl vazgeciyorsun

Tabi ki vermelesin ! Hatta kızına da yer ayırt.Yarın bu er kişisinden bir çocuğun daha olursa kızınıda istemeyecek.

Buraya "Anne" olarak yazıyorum deme o annelik değildir .Öyle olsaydı 9 ay karnında taşıdığın 8 yaşına kadar yanında olan çocuğunu düşünür onu yurda bırakmalı mıyım demek yerine ben bu adamdan nasıl ayrılırım diye düşünürdün.

Sabah sabah gerçekten okuduğum konuya şok oldum sinir oldum.Gözünüzden çıkardığınız çocuğun saç teline muhtaç kalın hasret olun.

Neden cocugu pedagoga goturmuyosunuz belliki kabullenememis ve bunlar cozulmeyecek sorunlar degil direk basinizdan atmaya kalkiyosunuz bu nasil bisey?

benim de sinirlerim aşırı bozuldu ya. hayır üremesin böyleleri. !!!! millet çocuğuna ne eğitim vereceğini şaşırdı bir kısım da böyle öylesine doğuruyor. korunsunlar diyeceğim ama ona da para vermezler ya da Allah rızkını veriyor diye doğurur salar.
hayır yani ben kedimden ayrıldım hala ara ara ağlıyorum 3 yıl olmuş, çocuğundan nasıl vazgeçebilşiyor ya. hem de psikolog pedagog vs şansını kullanmadan. televizyonu satar ben yine yaparım bunu ya

Çünkü insansınız insan müsveddesi değilsiniz.

Doğurup doğurup atmak ne kadar kolay ya. Size hiiic pedagoga gidin falan diyemeyecegim, o bilinc ve sorumluluğa sahip bir anne degilsiniz. 3 gunluk adami oglunuza tercih etmeyi nasil dusunebilirsiniz gercekten aklim almıyor. Bir yanda evladim diger yanda yuvam ne demek? Evladim yoksa o yuva yerin dibine batsin. 2 yasindaki bebeginiz sendrom yasamaya baslayip, inatlastiginda o insan müsveddesi kızınızıda sevmeyecek. Nasil insanlarla yasiyoruz saka gibi

Bence konu fake. Ama gene de yazayım

Çocuğun tek suçu annesini seviyor olması. Evden göndermek için harika bir sebep.
Ama bence ver yurda, senin gibi birinin yanında yetişmesinden iyidir. Devletimiz senden daha çok sevgi verir çocuğa. Umarım o çocuk da bir daha yüzüne bile bakmaz.

• Beğen
Reactions: Cac
Pedogogla konuşup aradaki buzları eritmek daha mantıklı geldi bana. Çocuk hayata, insanlara, herkese düşman olur .

Teşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.
2 kız annesiyim,konunun anlaşılacak bir tarafı yok.Sen kocan için oğlundan vazgeciyorsun.Yahu ben uzun süre babaannesine anaannesine bile bırakırken özlüyorum..Ben gibi bakarlar elbet ama aklım yinede kalıyor.Geve huzursuz uyuyorum.sen nasıl bir vicdana sahipsin.Lutfen aklını başına al.O.cocugun hayatını karartma..Seni ailen sevgi evine verseydi annen? Sevgi evinde srvgiyle falan büyüyeceğini sanıyorsun sen..yazıklar olsun eğer gerçekten verdiysen.Allahin gazabı üzerinde olsun

Bir anne olarak falan yazmıyorsunuz. Hem oğlunuza hem de kızınıza çok üzüldüm. Gerçek anne ve baba sevgisi görmeden büyüyorlar. İnşallah bu konu fake dir. Ama değilse burda bu kadar konu gördüm insan gördüm sizin gibisini görmedim. Sabah sabah içim kalktı.

Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Bir anne olarak yazmıyorsunuz. Onaylanmaya ihtiyaç duyan bir birey olarak yazıyorsunuz. Çünkü yaptığınızı akla vicdana sığan bir yanı olmadığını siz de biliyorsunuz.

Ben de bir anneyim. Okulda fırsat buldukça bebeğime süt sağıyorum. Müdürüm yanımdan geçerken çocuk nasıl diye sordu. İyi hocam filan dedim. Sonra Evladımın beni nasıl değiştiğini, onun dünyalara bedel olduğunu ve öğrencilerime bile bakış açımın değiştiğini söyledim.

O da bana gözleri dolarak şunu söyledi: "Sizin çocuğunuz sizin için dünyalara bedel olabilir ama her çocuk o kadar şanslı değil. Ben de değildim ve annem beni gözümün yaşına bakmadan yurda verdi. Şimdi ise görüşmek istiyor ama ben istemiyorum."

Böyle mi olsun istersiniz. Ben o adamın kalp kırıklığını öyle bir hissettim ki, dondum kaldım. Çok üzgünüm ☹️😢

X