- 9 Ağustos 2021
- 14.931
- 50.714
Bence de konu fake ama bu ülkede yaşadığımız için gerçek olabilir gibi de geliyor. İleride o evladınıza muhtaç olun ve o da sizi huzurevine yerleştirsin inşallah. Size söyleyebileceğim tek şey bu. 8 yaşındaki bir çocuğun anne libidosu yüzünden analı babalı olduğu halde yurt köşelerine atılması vicdanla açıklanamazNe kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Allah sizi ıslah etsinOğlumu sevgi evine vermeye karar verdim.
Baba uyuşturucu bağımlısıNe kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
Geçen bebeğim pişik kreminin tüpünü ısırıp patlatmış yemiş. Ben p sırada bezini bağlamaya çalışıyordum. 3 snye de oldu olay. Hastaneye gittik. Bir ona bir şey olur mu diye korktum. 2 de bu çocuğa bakamıyorsun diye elimden alırlar mı diye paranoyaklaştım. Hatta kaçma planları falan yaptımİnsan oğlumu yuvaya vermeli miyim diye sormaya utanır biraz.
Oğlunu vereceğine eşinden ayrıl.
Benim de 8 yasında bir oğlum var .
Ondan ayrılmaktansa ölmeyi seçerim.
Siz nasıl başka bir adam için çocuğunuzdan vazgeçebiliyorsunuz ?
Geçmiş olsun.Geçen bebeğim pişik kreminin tüpünü ısırıp patlatmış yemiş. Ben p sırada bezini bağlamaya çalışıyordum. 3 snye de oldu olay. Hastaneye gittik. Bir ona bir şey olur mu diye korktum. 2 de bu çocuğa bakamıyorsun diye elimden alırlar mı diye paranoyaklaştım. Hatta kaçma planları falan yaptım
Yani insan bile isteye koca uğruna nasıl verir
Senin gibi kendi anne sananlara lanet olsun senin anneligine tüküreyimMerhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam