Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Ne aşkmış be oglundan vazgeciyor. Bir zamanlar kocanada asiktin babalarina cocuklarin

Ne kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
Bence de konu fake ama bu ülkede yaşadığımız için gerçek olabilir gibi de geliyor. İleride o evladınıza muhtaç olun ve o da sizi huzurevine yerleştirsin inşallah. Size söyleyebileceğim tek şey bu. 8 yaşındaki bir çocuğun anne libidosu yüzünden analı babalı olduğu halde yurt köşelerine atılması vicdanla açıklanamaz

Kızıda verin bence. Sizinle kalmasi doğru değil

Reactions: Cac
Dümdüz yazacağım artık. Gerizekalı aptalın önde gidenisin. Bakamayacaksan doğurmayacaktın. Çok aşıkmışmış. Aşkın batsın.
Eşinin kıskandığı çocuk 8 yaşında yahu!! Karı koca ruh hastasısınız. Umarım devlet iki çocuğu da sahiplenir.

Geçen bebeğim pişik kreminin tüpünü ısırıp patlatmış yemiş. Ben p sırada bezini bağlamaya çalışıyordum. 3 snye de oldu olay. Hastaneye gittik. Bir ona bir şey olur mu diye korktum. 2 de bu çocuğa bakamıyorsun diye elimden alırlar mı diye paranoyaklaştım. Hatta kaçma planları falan yaptım
Yani insan bile isteye koca uğruna nasıl verir

Ulan psikoloğa, pedagoga gitmek varken o çocuğunun psikolojisini anlayıp ona daha iyi bir gelecek sunabilmek için mücadele etmek varken elin herifinin çük sevdasına mı düştünüz. Tüküreyim sizin gibilere. Allah bildiği gibi yapsın hepinizi senin gibi doğurup doğurup çük sevdasına bebesini sokağa atanları.
Sabah sabah tövbeeeee

Keşke sana ağzı dolusu küfredip bela okuyabilsem. Anne olmak için çırpınan onca insan varken Allah sana ikinci kez nasip etmiş ya... Çocuk lan o çocukkkk. Annesi bu dünyadaki her şeyi tabiki paylaşmak istemeyecek çünkü karşısında onun için bir yabancı var. Nasıl bir koca, nasıl bir çük sevdası ki bu evladını bırakmak istiyorsun. Yazıklar olsun ya. Ay sinirim zıpladı iyice

Geçmiş olsun.
Evlat yani insan nasıl değişebilir ki elin adamı ?

Çocuğu babaannesine , anneannesine bari versin. Belli ki cocuk hem dışlanacak

Senin gibi kendi anne sananlara lanet olsun senin anneligine tüküreyim
Allah bildiği gibi yapsın seni
Iğrenç yaratık
Ilk defa sevgi görmüş ama adam istemiyormuş
Ya o çocuğa sevgi ne olucak sabah sabah tobe yarabbi sinirim hopladi

Konu fake diyip içimizi rahatlatabiliriz ama burası türkiye arkadaşlar maalesef sevgi evlerinde çalışmış bir hemşire olarak söyleyebilirimki bu ve bunun niceleri var. Kocasından ayrılmamak için yurda verilen çocukların haddi hesabı yok. Birde çocuğu okşuyor falan demiş rahatsız olmuş çocuğum acaba neler yaşıyor nasıl bir korku içinde diye düşünmemiş yazıklar olsun. Belkide çocuk evden atılacağını hissediyor korkuyordu ne diyeyim o çocuğa öyle bir muhtaç kalın ki ama dönüp suratınıza tükürmeye bile layık bulmasın.

Kız çocuğu içinde fazla ümitlenmeyin mutlaka farklı planları vardır büyümesini bekler umarım yanılırım ama hiç şaşmaz. Bir koca çükü için hiç olan iki çocuk yazık

Çocuk için daha doğrusu çocuklar için(kızını da evlendiği adam istemediğinde bırakacak potansiyele sahip bu kadın) gerçekten üzüldüm.Baba uyuşturucu bağımlısı,anne ise kendi keyfini herşeyden önde tutan bencil bir kadın.Yazık ki yazık

Yazdım yazdım sildim. Ne desem düşüncelerimi ifade edemedim. Neyse şöyle bağlayayim madem. Sert olacak ama sinirime verin. Çocuk yapmaya karar verdiğinizde her türlü şartta ben yanında durur muyum, tek başına kalsam altindan kalkar bakabilir miyim, babası bensiz bakabilir mi diye düşünün cevabınız samimiyetle evetse o zaman yapın çocuğu. Sonra böyle ciğeri beş para etmeyen adamların insafına kalıyor çocuk. Konu sahibine diyecek hiç lafım yok. Allah cümlenizi ıslah etsin.

Allah seni islah etsin uçkurun için oğlundan vazgeçmeyi düşünmen tam bi ruh hastası olduğunu gösteriyo ! Dilerim oğluna muhtaç kalırsın oda seni kapının önüne koyar geberip gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…