Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Eşini seviyorsun ama öz ve öz çocugunu sevmiyorsun berbat bir insansın

O çocuğu pedagoga götürmek yerine yurda verip başından atıyorsun

O çok sevdigin eşin kızınla çok iyi anlaşıyor ne hikmetse bence o kızınıda ver yurda daha iyi

Senin gibiler doğurup dururken anne olmak için can atanlara büyük haksızlık

Tek dileğim birdaha evlat sahibi olamaman.

Herifin şeyi tatlı gelmiş evladından vazgeçiyorsun ne meraklısın kendini hergece hallettirmeye

Birde masum rolü yapıyorsun hadi ordan seni Allah’a havale ediyorum

Verin o çocuklar o pislik anneyle pislik üvey babayla tehlike altında ver sen o çocukları yurda ama dilerimki o çocuklara muhtaç olursun köpek gibi pişman olursun tek dileğim bu

İkizinize ver yurda

Az biraz zekan olsa gerizekalı olacakmışsın!!

Kocan olacak deyus senle evlenirken bilmiyor muydu çocuğunu? Kızını sahiplenme sebebine de öz gibi falan deme. Bu insan bozması herif bir kaç seneye onu taciz edebilmek için sahiplenmiş gözüküyordur. Olur da beğenmezse onu da postalama derdine düşer büyüyünce. Sen de Kemalim yapmaz dersin.

Çocuğu yurda ver. Hem de ikisini de ver. Senin gibi anne bozuntusuyla yaşamamalı o yavrular. Devlet sahip çıkar bakar 18 yaşında eline işini de verir.

Sen çocuğu bırakmasan bile berbat yaratık kocan ile çocuğa eziyet edip duracaksınız çünkü.

Bir kaç sene önce bir çocuk öldürüldü. Annesiyle bir adamı yatakta gördüğü için annesi servis şöförü sevgilisine öldürttü çocuğu. Adam saatlerce servisin bagajında gezdirmiş çocuğu. Yine yasak ilişkiye şahit olan başka bir çocuk öldürüldü ve yangında öldü süsü vermeye çalışıldı. Ararsanız çok var böyle haberler. O yüzden ben fake olmadığını düşünüyorum. Böyle kocam erkeğim diye gezen köle ruhlu tipler bırak yurda vermeyi gerekirse öldürtüyorlar. Ben daha o okuduklarımın travmasını atlatabilmiş değilim, ne zaman aklıma gelse boğazım düğümlenir.

Bir de gelmiş anayım ben ana, canımın parçası o diye palavralar sıkıyor. Ya anlaşamayıp ayrılırsam ya da adam beni bırakırsa diye hiç düşünmüyor. Kocası da çok seviyormuş aşıkmış. Kızımı sahiplendi diyor, küçük çünkü annesine bağlı bebek. Böyle bir erkek komşumun kocası olsa nefret ederim midem bulanır, kadın aynı yatağa girecek kadar aşık.

Konu sahibi, oğlunuzu verirken kızınız için de rezervasyon yaptırın. İleride bu adamdan çocuk yaparsanız - ki %1000 yapacaksınız- şu kızı da ver ben, kendi çocuğuma bakarım seninkine değil lafını da duyacaksınız. Ya da kız çocuğunu belli bir amaç için tutuyor sizinle.

2 yaşındaki kızınız da eski eştense ne ara boşanıp bunu tanıyıp ta evlendiniz, daha kemdinize gelmeden ,boşanma psıkolojısını atmadan,bu ne hız masallah!
Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var.
yazmış başta. İki çocukta ilk evlilikten. Bir de ilk eşim uyuşturucu bağımlısıydı diyor. Bir gece de olmadı ya.

Yuh gerçekten. Çocuğu pedoga götür hanım. Ağaç kavugunda mi buldun sen çocukları. Erkek çocuğudur anneyi kıskanması normal. Sen bir adam için çocuğu terk ediceksin öyle mi yazıklar olsun size. Önce tedavi terapi yoluna başvursaniza. Bunu verip yeni çocuk mu yapacaksınız. Kızına gelince daha çok küçük büyüyünce ne diyeceksin abini verdim yurda mi diyeceksin.

Sen dikkat etde o aşk ve sevgi dolu kocan kızını gerçekten kızı gibi mi sahiplendi onu takip et.
Mikrop kadın.

Burdaki arkadaşlar HAKLI olarak kızmışlar ama bencr siz kızınızı da verin, sizin gibilerin yanında ne kadar güvenli orası malum.
Sanki kedi yavrusu veriyor. Ki insan kedi yavrusunu bile veremiyor, veremedikte 8 sene baktık.

Sen evdeki huzuru bozuyor diye çocuğundan vazgeçiyorsun. İnsan yeri geliyor kendi çocuğuyla da anlaşamadığı çaresiz kaldığı anlar oluyor. Hemen yurda vermeyi düşünmüyoruz mesela. Burdaki sorun senin hayatımın aşkı dediğin adamın çocuğu sahiplenmeyisi. O iyi bir adam olsaydı zaten babadan yana şansı olmayan bu çocuk için savasirdi. Sakin bı hata yapıp bundan çocuk yapma. Yaşınız kaç bilmiyorum ama siz çocuk doğurup bakicak ona sahip olacak olgunluğa sahip değilsiniz.

Merhabalar…
Şuan çalıştığım yerde sevgi evinde büyümüş bir çocuk var. 20 li yaşlarında…
Devletin onlara iyi baktığını söyler Allah razı olsun der sürekli…
Onların kendilerini yetiştirmeleri için güzel imkanlar sunmuşlar…
Ama sevgisizlik olduğunu sürekli ilgi beklediğini onaylanma beklediğini görebiliyorsunuz…
Benim size tavsiyem çocuğunuzun bu evliliği kabullenebilmesi için çocuk terapisti ve sonrasında aile terapistleri ile görüşerek durumu kontrol altına almanız.
Eşiniz ile çocuğunuzun beraber zaman geçirecekleri birbirlerini daha iyi tanıyacakları çocuğunuzun babasınjn yerine koymak istememe nedenlerini bulup yumuşatacak formüller aramanızı tavsiye ederim.
Şuanki eşinizde çocuk isteyecek.
Bu seferfe kızınız kıskanacak napacaksınız kızınızı da mı vereceksiniz ?
Çözüm ayrıştırıcı değil birleştirici olmak…
Belki eski eşinizi çocuğunuz üzerinden süreci yönetiyordur.
Terapiler ile neyin doğru yapılmadığını öğrenebilirsiniz

Sabah sabah sinirlerim zıpladı ya. Oğlunun en çok sevgiye, ilgiye ihtiyacı olduğu zaman sen ..k sevdasına düşmüşsün.sende annelik duygusu azıcık olsa o heriften ayrılır.cocuklarina sahip çıkarsın. Allah senin belanı versin. Dilerim Rabbimden gün gelir de sen o çocuğa muhtaç olursun o da seni bir çöp gibi atar huzurevine.askmis ilk defa tatmış. Len evlat aşkından büyük aşk mı var

Ne kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
Yurt anasız babasız çocuklar içindir. Bu durumda eşinizden ayrılmamız daha mantıklı. Konu gerçek gibi durmuyor. Bir annenin çocuğundan vaz geçecek kadar koca meraklısı olmasını aklım almıyor.

Koca uğruna evladınizdan vazgecmeyi goze alabiliyorsunuz demek bazi kisilerin cocuk yapabilir raporu almasi sart

Babası nerede çocuğun bir süre babasına verseniz henüz küçük kimse için de evlattan vazgeçilmez erkek çocukları anneyi kıskanır baba ile görüşüp babaya verebilirsiniz

Bu dedikleriniz cok korkunc 8 yaşında çocuğum olmasa inanacam. Yok adam gelince öpüyormuş, oksuyormus değişik değişik seyler yapıyormuş. Ya cocuk n3 düşünüp yapacak sizi seviyor paylaşamak istemiyor. Çocuğu yurda vereceğine o kocayi ver. Allahim kalbim daraldi birden resmen çocuğu sapik ,tacizci gibi lanse ediyorsunuz. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Ama yeni kocisten cocuk yaparsın demi

Ayrıca böyle kadınlar var komsumdu oğlunu annesine vermiş evlenip çocuk yapmış alsana oğlunu dedim ben alırsam oda alır çocuğunu bir çocuk için evliliğimi bozamam dedi öyle şey olur mu evlattan kıymetli varmı dedim evlilik daha önemli dedi sebebi ne evde yatıyor hazır geliyor sıcak temiz evinde yiyip içip yatıyor oğluma bakayım dese çalışmak zorunda niye rahatını bozsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…