Teşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.Oğlundan vazgeçme, çocuğun psikolojisi senin mutluluğundan daha önemli, ileride bunu kızın duyunca o da affetmez, çocuk belli ki yaşı ve duyguları gereği öyle davranıyor, bi psikiyatrist ve cocuk psikolog ile görüşün, oğlunu oraya mantıklı diye düşünüp yerleştirirken o çocuk terkedildim diyecek iyice kahrolacak, belli ki sende bunu istemiyorsun, yapma , onu sen dogurdun ve onun eğitimi, mutluluğu,huzurundan sen sorumlusun.
Niye başka yol yok kanser mi oldun çok agirsin birkaç ay ömrün kaldı babası uyuşturucu bagimlisimi öyleyse ver. Adam terk etmesin rahat seviş diye veriyorsan Allah ettiğini sana cektirsin tamam mı çalışıp çocuklara yuva olmak çok zor geliyor sizeTeşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.
Teşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.
Zor durumda falan değilsiniz cahilin en önde gidesiniz. Oğlumu pedagoga çocuk doktoruna götüreyim diyeceğinize elin herifine yapışın sakın bırakmayın. Tavsiye istiyorsunuz alın size tavsiye. Çocuklarınız için pedagog yardımı alın ve kocanıza çocuğumu istemeyen beni de istemesin deyin bi zahmet.Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Anne mi? Anne görmesek inanacağız.Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Evladınıza gerekirse bir pedagog desteği almak yerine ondan kurtulmayı mı seçtiniz? Hemde aşık olduğunuz için. Evlat bu! Nasıl vazgeçip de sevgi evine vereceksiniz, içiniz nasıl huzurlu olacak? Kardeşim sevgi evlerinde çalışıyor. Ve durumlarını anlatır çocukların. Anne baba varken oraya verilmek çok ağır diye bahseder ki bu çocukların psikolojisi de ayrıca mahvolmuş der. Siz sanıyor musunuz ki sevgi evi denince anne sıcaklığını vereceğini? Herşey dört dörtlük mü oralarda? Allah ıslah etsin sizi. Anne olmak çok başka bir erdem imiş gerçektenMerhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Uyuşturucu bağımlısı adamdan iki çocuk yaparken utanmadınız mı? Dipnot: lütfen üçüncüyü yapmayın. Yarın 3. Koca için onu da bırakırsınız sizNe kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
Sen anne olarak yazma. Yazıklar olsun. Ne diyeceğimi çok iyi biliyorum da diyemiyorum. Babasına ver çocuğu. Hatta kızını da. Gelecekte kocan kızına asılsa sen “aman yanımda kalsın erkeğim” diye ona da ses çıkarmazsın.Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Sen anne olarak yazma. Yazıklar olsun. Ne diyeceğimi çok iyi biliyorum da diyemiyorum. Babasına ver çocuğu. Hatta kızını da. Gelecekte kocan kızına asılsa sen “aman yanımda kalsın erkeğim” diye ona da ses çıkarmazsın.
Ben şunu anlamıyorumya ne olacağıdı
çocuk istemeyen adam küçüğü de istemez
ona neden bi şey demiyor
ama anne bunu göremeyecek kadar koca meraklısı olduğundan anlamaz
gerçi belki de anlayıp böyle davranıyordur
çocuklarını bu şeref yoksunlarına peşkeş çekenleri görmedik mi
Faka değldeniz annede değilsiniz :) ama bencede fakesizniz canınız sıkılmış belli. Off ne gereksiz şeyler, çok mu boşsunuzFake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Doğurup doğurup atıyorsunuz. Aklım almıyor ya bir anne kendi huzuru için başka bir adam için nasıl bu kadar merhametsiz olabilir.eger bu çocuğu verirsen bugün begenmedigin babası gibi olacak . Yapma lütfen aklını başını al . Senin çocuğun kimse için ondan vazgeçme.