Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Teşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.

Niye başka yol yok kanser mi oldun çok agirsin birkaç ay ömrün kaldı babası uyuşturucu bagimlisimi öyleyse ver. Adam terk etmesin rahat seviş diye veriyorsan Allah ettiğini sana cektirsin tamam mı çalışıp çocuklara yuva olmak çok zor geliyor size

Oğlunuz yurtta mı şu an ? Öz babası da onayladı mı bu durumu ?

Tüplerinizi bağlattınız mı / bağlatacak mısınız , yeni eşinizle tekrar çocuk sahibi olacak mısınız ?

Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Zor durumda falan değilsiniz cahilin en önde gidesiniz. Oğlumu pedagoga çocuk doktoruna götüreyim diyeceğinize elin herifine yapışın sakın bırakmayın. Tavsiye istiyorsunuz alın size tavsiye. Çocuklarınız için pedagog yardımı alın ve kocanıza çocuğumu istemeyen beni de istemesin deyin bi zahmet.

Dün bir bugün iki adamın biri gelip bana çocuğumu istemediğini söyleyecek ha! Değil yabancı biri kendi eşime, çocuklarımın öz babasına bile bir yerde çizdiğim bir sınır vardır. Geçerse haddini bildiririm.

Dilerim ömür boyu mutluluk yüzü göremezsiniz bu adamla veya uğruna çocuğunuzdan vazgeçeceğiniz diğer elin herifleriye. Çoğul yazdım çünkü çocuğundan vazgeçecek kadın bu adamla olmasa başkasını bulur.

Devlet keşke tamam getir çocuğu ama diğerini de alırız ve seni kısırlaştırırız dese. Çünkü adım gibi biliyorum hemen koşup çocuk yapacaksınız. Yetti artık sağa sola çöp gibi atılan bırakılan çocuklar. Yargılamayınmış, çocuğumu yurda veriyorum kocamı seçiyorum çünkü kocam çocuğumu istemiyor diyen biri nasıl yargılanmaz? Yurtta daha kötü olmayacak mı çocuğun sağlığı psikolojisi, annem benden vazgeçti ama kardeşimi vermedi demeyecek mi? Annesi varken annesizliği yaşatacaksınız. Ya ileride 8 yaşına gelince kızınızı da istemezse, onu da ver yurda derse verirsiniz değil mi?

Tekrar yazıyorum hep vicdan azabı çekip huzur ve mutluluk bulamamanızı dilerim.

Oğlunuz çok küçük, sizi paylaşmak istememesi normal DE siz normal değilsiniz. Eliniz ayağınız tutuyor hâldeyken neden onu bir erkek için annesiz bırakmayı düşünüyorsunuz. Okulun rehber öğretmenine bile danışabilirsiniz gerekli yönlendirmeleri o size yapar. Siz kolaya kaçıyorsunuz.
Sorun sadece bu kadarsa aşılamayacak sorun göremedim. Kendinize gelin, annesiniz siz! Yetiştiremediğiniz bir çocuk geleceğe atılmış sorunlu bir insan demek, sorunlu bir eş, sorunlu bir ebeveyn demek. O çocuk öyle de böyle de büyüyecek, sizi nasıl anımsamasını yada toplumda sizi nasıl anımsamamızı istiyorsanız öyle davranın!

Evladınıza gerekirse bir pedagog desteği almak yerine ondan kurtulmayı mı seçtiniz? Hemde aşık olduğunuz için. Evlat bu! Nasıl vazgeçip de sevgi evine vereceksiniz, içiniz nasıl huzurlu olacak? Kardeşim sevgi evlerinde çalışıyor. Ve durumlarını anlatır çocukların. Anne baba varken oraya verilmek çok ağır diye bahseder ki bu çocukların psikolojisi de ayrıca mahvolmuş der. Siz sanıyor musunuz ki sevgi evi denince anne sıcaklığını vereceğini? Herşey dört dörtlük mü oralarda? Allah ıslah etsin sizi. Anne olmak çok başka bir erdem imiş gerçekten

Ne kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
Uyuşturucu bağımlısı adamdan iki çocuk yaparken utanmadınız mı? Dipnot: lütfen üçüncüyü yapmayın. Yarın 3. Koca için onu da bırakırsınız siz

Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Sen anne olarak yazma. Yazıklar olsun. Ne diyeceğimi çok iyi biliyorum da diyemiyorum. Babasına ver çocuğu. Hatta kızını da. Gelecekte kocan kızına asılsa sen “aman yanımda kalsın erkeğim” diye ona da ses çıkarmazsın.

Okumasaydim keşke. Baba zaten yok ama anne de yokmuş. Anne, eş mi evlat mı ikileminde kalıp, evladını yuvaya vermeye layık görmüş. Eşiyle mutlu olmayı seçmiş. Anneye bakın anneye.

Çocuğunu istemeyen bir adamla mutlu mesut yaşayacak bir anne... Çocuğunu, elin adamına değişen bir anne, annecik.

ya ne olacağıdı
çocuk istemeyen adam küçüğü de istemez
ona neden bi şey demiyor
ama anne bunu göremeyecek kadar koca meraklısı olduğundan anlamaz
gerçi belki de anlayıp böyle davranıyordur
çocuklarını bu şeref yoksunlarına peşkeş çekenleri görmedik mi

Kocan bilmiyor muydu evlenirken oğlun olduğunu
Demek ki çocuğun psikolojisini bozan bir sey var neden psikoloğa götürelim demiyor ?
Bir de böyle giderse boşalırcasına beyefendi sen de o yüzden cocugu gözden çıkardın demek
Ayrıca düşündün mü adam neden kızı istiyor da erkegi istemiyor bence bundan da bir suphelen
İnanılmaz ya
Umarım konu fakedir

Ben şunu anlamıyorum
Böyle adamları nasıl sevebiliyorlar? Benim eşim değil benim çocuğuma, komşunun çocuğuna böyle baksa, o adamdan tiksinirdim. Bunlar daha yapışıyorlar.

Hemen hemen aynı yaş ve cinsiyette 2 yavrum var. Boşandım babalarının 1 hafta oğlumu alma hakkı var sömestrde. Nasıl veririm, vermeden nasıl yırtarım diye düşünüyorum. Pes yani! Kendi yalandan mutluluğun için evladından vazgeçmeye karar vermek! İğrenç bir düşünce. O çocuk neden böyle bunu düşün önce. Belki eşin olacak kişi çocuğu rahatsız ediyor. Belki kızını da ediyor ama o küçük olduğu için tepki veremiyor. Evladına sahip çıkmazsan hayatta sana sahip çıkmaz haberin ola

Yenisine yer açıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…