Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorumİlk defa konu açılmış hemde böyle bir konu
Bence fake
evladın yuvan değil mi?Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Ne kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.Senin gibilerin anne olmaya hakkı yok. O kadar evlat diye yanıp tutuşanlar anne olamıyor da senin gibiler anne oluyor ya.. Umarım eşim dediğin merhametsizle layığınızı bulursunuz! Allah o çocuğu sizin gibilerden korusun!
2 çocuk annesi olarak gerçekten okuduklarını şok oldum. Sen nasıl bir annesin sevgin çocuğundan bile mi çok bu nasıl bir sevgi. 8 yaşındaki bir çocuk sevgi gösterisi yapması mi sorun. Sen eşinle aşk dolu yuvanda güzel güzel yaşarken bu çocuğun geleceği ne olacak. istenmediği o sevilmedigini hissedecek. En yakını onu bıraktığı için sevgisiz büyüyecek o da kimseyi sevemeyecek. O çocukta acacagin yara seni yuvanda gerçekten o çok güzel aşk dolu yuvanda sana huzur verecek mi. Bir erkek uğruna kendi parçadan bir çocuğun hayatını mahvetme o çocuğun ağıyla mutlu olamazsinMerhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Ahkam kesmek? Elin herifi için öz evladından vazgeçmeye çalışan bir kadına çok bile konuştum haklısın! Çocuk bu öyle leblebi gibi yapmayacaksın o zaman bakamayacaksan! Tek kelimeye daha değmezsin umarım layığını yaşarsın!Ne kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
pedagoga gitsene madem çok seviyorsun çocuğunu eşini psikoloğa çocuğunu pedagoga götrüsene hanımefendi!!! niye vazgeçiyorsun, nasıl böyle bir yolu aklına bile getirebiliyorsun. o çocuğun geleceğine yazık değil mi, sizin gibilerden ve sebep olduğunuz çocuklarınızdan uzak tutsun Allah biizm sevdiklerimiziNe kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
pedagoga gitsene madem çok seviyorsun çocuğunu eşini psikoloğa çocuğunu pedagoga götrüsene hanımefendi!!! niye vazgeçiyorsun, nasıl böyle bir yolu aklına bile getirebiliyorsun. o çocuğun geleceğine yazık değil mi, sizin gibilerden ve sebep olduğunuz çocuklarınızdan uzak tutsun Allah biizm sevdiklerimizi
benim de sinirlerim aşırı bozuldu ya. hayır üremesin böyleleri. !!!! millet çocuğuna ne eğitim vereceğini şaşırdı bir kısım da böyle öylesine doğuruyor. korunsunlar diyeceğim ama ona da para vermezler ya da Allah rızkını veriyor diye doğurur salar.saçmalama allahını seversen
kocişkosunun parasına yazık olur
kolay mı şu vicdansızların açtığı yaraları kapatmak allah bilir ne kadar terapi alması gerekecek
verirler mi o parayı
yemin ederim gece gece midemi bulandırdı konu sahibi
inşallah layığını bulursun
Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Ne kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
Pesi sira da tekrar hamile kalirsiniz. Ne de olsa bu adamdan da cocuk yapmalisiniz. Yoksa 3-5 seneye: tekme. Ayni sizin oglunuzu tekmeledigi gibi.Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?