Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Sirf size yazmak icin girdim sayfaya.iki gundur oglum cok atesli ve bu ateslerle korkup halisilasyonlar goruyor.ona sarilip oglum korkma annen taninda ve sen guvendesin diyorum boyle diye diye sakinlesiyor..oda diyor ki evet anne seninbyaninda guvendeyim.yanimda yatiriyorum 5 saate bir uyanip ona bakmam lazim .onemli olan teksey oglum iyilessin.burasi dunya hastaliklari var korkulari var.valla nasil yaparsin bilmem ama iki cocugunuda once kocandan koru her bskimdan sonra herkesden evlat farkli birssy ya.bu saaate yatakdan uyandiran basinda bekleten sey evlat.tabi her kadin anneligi ayni hissedermi bilmiyorum.evlatlarina sahip cip diyicegim bu.sende yaslanacaksin

Siz yargılanmadan dinlenilmek istiyorsunuz , ama anne kavramı bu toplumda tabu , kutsal vs tamam diyeceğim de ,
Anne olmayan ben bile yavrunuza acıdım uzuldum. Evimde minicik muhabbet kuşum var ,birbhun yalnız bıraksam aklım onda kaliuor siz başka bir adam için çocuğunuzu bırakmak istiyorsunuz. .. bu skilde ilişkiniz yürür bile sanıyorsunuz,çocuğunuz kimbilir içinde neler yaşıyor siz ilişkim yürüsün derdindesiniz ..bu sekilde bu adamla da ilişkiniz yürümez bunu bilin .. evladiniza sahip çıkın. Bu kadar insan birşey soyliyorsa demek ki yanlış birşeyler var

çocuğa yükleneceğine git eşek kadar adam olmuş kocanla konuş da çocuğuna sevgi göstersin alsın iki top mop oynasın sahaya gitsin ne bileyim erkek erkeğe takılmaya çalışsın maça oyuna falan götürsün bak o çocuk nasıl onun yollarını gözlüyor akşam eve gelsin diye, azıcık o kafanda akıl olsa bi yol bulursun çocuğu SEVGİ evine vermek basit tabi sevgisiz kalpsiz ruhsuz seni... bi çocuğu kazanmak ne kadar kolay oysa. kocan adamsa eğer sen de anne gibi anneyim diyorsan o çocuğu kazanmaya bakın iğrenç şeyler.

anneannesi , babaanesi yokmu onlar baksın, sizin yanınızda kalsa da o sevgiyi alamayacak belliki elin adamına bu kadar güvenmeyin yarın sizi yarı yolda bırakır , ileride çok pişman olursunuz o çocuğu doğurmayı siz seçtiniz eli ekmek tutana kadar bakmak zorundasınız, barınma , gıda ve sevgi ihtiyacını karşılamak zorundasınız :'( kocanızı bırakın ama kendi doğurdunuzu bırakmayın lütfen

evlat aşkını tadınca kocanın da pek lazım birşey olmadığını öğrendim koca kim yahu evladım dururken
aynen yaaa herşey'den , herkes den öne geçiyor evlat sevgisi akşama kadar kreşde ne yedi , üşüdümü kaygıları bizi yiyor millet çocuğundan vazgeçiyor elin adamı için :'( o çocuk için çok üzüldüm yaşlanıp o çocuğun eline düşer inş...

Bugün oğlunuzu yurda vermek zorunda bırakan adam yarın 2 yaşınızda ki kızınızı da yurda vermeye mecbur edecek sizi

Hep 2 yaşında kalmayacak kızınız.

Empati yaptım . Vicdanın evlat yerine kocanın yurda verilmesini söyledi.

Sabahlara kadar ağlamanız size yardım etmez ki. Ağırlığınızı koyun isterse 10. eşiniz olsun sizinle bilerek evlendi.

8 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz 18 yaşında ki değil.

Olurda yurda verirseniz sakın yıllar sonra ''Annemmmmm mecbur kaldım'' diye çıkmayın çocuğun karşısına.

Gene sorguladım doğuran mı ana bakan mı diye.

Aklınızı başınıza alın ve çocuğunuzu ne üdüğü belli olmayan kurumlara teslim etmeyin.

Madem önceliğiniz eşiniz çocuğu öz babasına , halasına, aile büyüklerine emanet edin.

Mantıklı karar vermeniz dileğiyle.

Uyuşturucu bağımlısı bir adamdan çocuk yapmak birinci hata, ikinci evlilikte çocuğu yuvaya vermeyi düşünmek ikinci hata. Bence aklınız başınızda değil.

elin adamı için çocuğundan vazgeçip çocuğu sevgi evine vereceğine bir pedagoga götür de sorun nerde onu çözün ayrılacaksa bu sebepten defolsun gitsin. ne biçim annesiniz ne biçim insansınız?bu konuyu bide buraya yazıp insanların sinirini hoplatmayın erkek mı yok? ayrılacaksa ayrılsın

Kocanızı barınağa verin derdim de ayıp olurdu... Barınakta yaşayan canlara.

Yıkıl karşımdan be kadın !...

Aklim almiyor neymiş sevgiyi yeni tatmış mış hay senin sevgine de sana daa kocan olacak o adama daa böyle yorumları gördükçe deliye dönüyorum işte gel de bu ülkede çocuk doğur

Sen kocan için evladından nasıl vazgeçersin? 40 koca bulursun da 1 evlat bulabilir misin? Sevgi evinde büyüyen çocuklar hangi durumlarda, nasıl yetişiyor sizin bunlardan haberiniz var mı? 8 yaşında erkek çocugu tabiki annesine düşkün olacak. O adam seni sevse evladını istememezlik yapmaz. Rica ediyorum kendinize gelin. Anne olmak fedakarlık ister. Bu fedakarlığı çocugundan yana kullanma. Kendini feda et. Temizlik yap, simit sat ama çocugundan vazgeçme. Annelik bu değil.

Gerçekten bunu bir anne nasıl diyebilir, çocuğum bir yana dünya bir yana, yok eşmiş yok aşkmış. Küçücük çocuğu nasıl sevgi evine verirsiniz. O kadar üzüldüm ki, oğlunuzun psikolojisi bozuk ve sizde onu göndermekte çözüm buluyorsunuz. Siz ayrı oğlunuz ayrı psikoloğa gitmeli bence. Oğlunuza sahip çıkın sevin koklayın o zaman eşinize de iyi davranır, alışma süreci bunlar. Eşinizin de boşanırım diye tehdit etmesi ayrı korkunç tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

Senin gibi anne olmaz olsun. Yazıklar olsun. Gun yuzu gorme insallah. Azgin!

Bin koca bir evladın yerini tutamaz. Ama bu soruyu ciddi ciddi soruyorsanız zaten anne değilsiniz. Sadece oğlunuzu değil kızınızı da verin. Zira yarın öbürgün oglunuzu istemeyip kızınızı isteyen adam bozuntusu o yavruyu taciz ettiğinde , siz bir anne bozuntusu olarak elbette görmezden gelecek hatta kızınızı suçlayacaksınız. Bu arada erkek çocuklar annelerini babalarindan, kız çocuklar babalarını annelerinden kıskanır. Bu doğanın kanunudur. Benim 6 yaşındaki oğlum da öz babasını kıskanıyor. O adam babalık yapmaya gönüllü olsaydı zaten bu gözüne batmazdı. Ağzıma gelen çok laf var da, Allah sizi bildiği gibi yapsın diyebiliyorum sadece.

Sizin anneliğinizee……
Ne yuvası be kardeşim ne yuvası cocugun söz konusuyken ne yuvasından sevgisinden bahsediyorsun sen bu nasıl zihniyet ne yiyip ne içiyorsunuz çocuğumu sevgi evine vericem derken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…