Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Gerçekten siz şakasınız yok gerçek olma ihtimaliniz 0 bir yazarmısınız gerçekten merak ediyorum bize burdan yazmak çok kolaymış hani ne yaşıyorsunn senn??
nasıl koca aşkı ve merakı evladının önüne geçebilir gel bir anlat bakalım allah gerçekten sizin gibileri bildiği gibi yapsın şey peşine düşmüşsün işte bunun başka açıklaması mı var umarım devlet 2 çocuğunuzuda elinzden alırr.

tabi canım ver sevgi evine. hatta bu adamdan da bi çocuk yap senin adın ana olsun. analığın batsın senin. ay kötü konuşcam zor tutuyorum kendimi. bi git ya sinirlerimizi mi sınıyorsunuz.

oğlun için en doğru karar o adamdan boşanmak. nasıl bir adam o da oğlunun seni( annesini) sevmesinden rahatsız oluyor. adama bak ya. üyelerde yazmış zaten belki de adam kötü niyetli o yüzden kızı istiyor. ilerde ya bişey yaparsa kızına. gerçi sen ona da razı gelirsin belli.

çocuğun davranışlarında bir anormallik göremedim ben . benim 21 aylık oğlumda eşim bana sarıldığında çığlık çığlığa bağırır ağlar tabi bunu kıskandığı için mi yapıyor bilemiyorum ama babası yani bana sarılan, kıskanıyor sanırım diyor eşim gülüyor hoşuna da gidiyor . çocuklar ebeveynlerini kıskanmaları kadar doğal bir durum yok bence problem uyuşturucu bağımlısı bir erkekten çocuk yapan sizde.
benim çocuğum asla seçenek olamaz ve kimsede bana bunu teklif dahi edemezdi .
siz annelikten sınıfta kaldınız. kalmaya da devam ediyorsunuz tek temennim inş başka bir çocuk dünyaya getirmezsiniz.

ALLAH sizi bildigi gibi yapsın.
Eğer doğru ise şu konu siz anne felan degilsiniz.
Evladımı istemeyeni ben hiç istemem.
Kendi veremedikleri sevgiyi sevgi evinden beklemek ne acınası

Hic aklima gelmedi benim bu, halbuki normalde asiri supheci biriyimdir.. insallah kotu seyler olmaz

Sosyal hizmet uzmanı adayıyım. Derslerde öyle vakalar görüyoruz ki insan her şeye şüphe ile yaklaşıyor. İnsanlar kafayı yemiş. Anne profilinin de %80i konu sahibi gibi koca bağımlıları. Çok korkuyorum keşke her bir çocuğu koruyup kollayabilsek...

Haklisin sen tabiiki baska bir gozle bakiyorsundur, daha teknik dusunuyorsundhr bize kiyasen.

Baba olmak isteseydi karisini sevseydi sadece bebegi degil abiyide koruyup kollardi zaten

Haklisin sen tabiiki baska bir gozle bakiyorsundur, daha teknik dusunuyorsundhr bize kiyasen.

Baba olmak isteseydi karisini sevseydi sadece bebegi degil abiyide koruyup kollardi zaten
Yahu baba olmayı geçtim insan olsa 8 yaşındaki çocukla bir anneyi tercihe zorlar miydi? Bu kadında zaten annelik diye duygu yok ama adamda da insanlık yok iki zalim birbirini iyi bulmuş. Bu adama güvenip evlat emanet edenin de kafasını açıp bakmak lazım beyin mi var ne var

Evet birde yasina basina bakmadan sidik yaristiriyor el kadar bebeyle. Birde konu sahibi huzurluyum ama oglum soyle boyle yurda versem rahat ederim havasinda.. yani cocugun elden gitmisse ne yapacaksin o huzuru.. guzel olan beraber huzurlu olabilmek, olmuyorsada kendi oglundan degil elin oglundan vazgecmek olmali tercihin..

Ya konu gerçek mi? Nasıl ya kocaman insanlar 8 yaşında bir çocuğu güzellikle idare edemiyorsunuz siz?
Oğlum 4,kızım 10 yaşında. Kızım oglumdan kıskanıyor bazen beni,oğlum eşim,kızım aklınıza gelebilecek herkesten kıskanıyor. Telefon trafiği azıcık artsa,biraz fazla konuşsam,kapat telefonu benimle konuş diye bile söyleniyor. 8 yaşında bir çocuk için kolay mi ,adamın biri ile ki kendisinden hoslanmıyor bu adam,annesini paylaşmak?
Annesiniz siz herşeyden önce.
Tamam sevmek,sevilmek ,mutlu olmak hakkınız ama evladınız sizin önceliğiniz. Onu hazırladınız mi bu duruma mesela? Anlattınız mı en başında güzellikle?
Öte yandan eşiniz açısından ,oğlunuzu gözden çıkarıyorsunuz ya kolayca böyle,2 yaşındaki çocuğunuz biraz büyüyünce ,bir çocuk daha yaptığınızda onunda gözden kolayca çıkarılmayacağının garantisi yok. Sizinle evlenirken 2 çocuğunuz olduğunu biliyordu bu adam,nasıl böyle konuşmasına müsade ediyorsunuz?

evlat aşkını tadınca kocanın da pek lazım birşey olmadığını öğrendim koca kim yahu evladım dururken

umarım bu konuyu açan şahıs ekşiden bir yazardır bizi işletmek istiyordur yorumları okuyup gülüyordur dalga geçiyordur tüm bunların gerçek olmaması için dua ediyorum

hanfendi şaka mısınız yahu !!!!!!
gerçek babasıyla bu haller yaşıyor kızım ve ben kızımı seçerim, okuduklarıma inanamadım...
allah ıslah eylesin sizi, çocuğa da çok üzüldüm...

Lütfen Üreme Senin üreme Organlarınıda alsınlar... Senin gibiler anne olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…