Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Rahat rahat sevişmek için çocuğu yurda vericeksiniz demek? Kız da 2 yaşında, evliydin hamile kaldın doğurdun ne ara ayrıldın ne ara evlendin yani, çocuk doğduğu gün boşansan bile bravo biz küçük bebekle markete gidemiyoruz, abla birini boşuyor birini alıyor.

Konunun gerçek olduğuna inanmadım.
Ama Müge Anlı'da falan görüyoruz böyle vakalar.
Var yani böyleleri.
Ufak da olsa bir ihtimal gerçeksen Kubraayaz, diliyorum o çocuğa muhtaç kalırsın.
Ha ben dilemesem de Yaradan seni zaten perişan edecektir, şüphesiz.

Yuhhh ya evladın oğlun seni sahiplenmis kıskanıyor cocuk o aklıyla böyle tepki gösterebiliyor.Siz yurt diyorsunuz aşk diyorsunuz valla yazıklar olsun!

Çocuk 8 yaşında ! Adı üzerinde çocuk. Eşinizse koca adam !
Kaldı ki çocuğun yaşadığı normal bir durum değil. Aklı eriyor ve annesi başkasıyla evli. Onun için ve aslında erkek çocuğu için zor bir durum. Çocuk için bir pedagog ile görüşün yardım alın. Eşiniz de iki çocuklu bir kadınla evlenmiş bile isteye. Sonradan ortaya çıkmadı ya bu çocuklar. Biraz idare etsin pedagog süresince. İleride oğlunuz büyüyünce kendinize düşman mı etmek istiyorsunuz. Sevgi evleri annesi babası olmayan veya durumu olmayan aileler için var. Kocamla çok mutluyum,çocuğum aramızı bozuyor diyenler için değil maalesef.
Ayrıca da kızımı sahiplendi olayını kabul etmiyorum. Dünyanın en iyi insanı da olsa üvey baba ile kız arasındaki samimiyetin bir sınırı olmalı.

Bak ben eşimi çok seviyorum benim ailem herseyim. Ama çocuklarımın öz babası olduğu halde çocuklarım herseyden önce gelir.

. Çocuklarım bi yana herrrkes bi yana. Evlattan daha değerlisi varmi? Yardım alın pedagogtan .
Eşinizde eşek gibi yutacak Asi bile olsa. Ergenlik dönemleri asilik çok normal! Koca gönüllemeyeee gerek yok.. Aile olmuşsaniz kimse kimseye minnet duymak zorunda değil..
Çocuklu biriyle evlenen bunu göze almalı. Ergenliği olur, başka sorunları olabilir hastalık olabilir falan falan...

Bazen benim ergen olmayan çocuğum bile bizi birbirimize düşürüyor ee ne olmuş? Kızıyorum bazen, çok zorlayıcı olabiliyor çocuklar ama yinede çocuklarımdaan kimmmse önemli değil.
Oğlun Üvey diye yapmıyo yani sadece..
her evde çocuklar neşedir. Uyusalar bile özler gider uykularında bile severiz ama tatlı oldukları kadar tuzlu yanları da çok. Bütün çocuklar böyle.. sizinki de aynı öyle.. evlattan vazgeçilmez..

Ona derin yaralar açmayın. Annelik korumak kollamak ,sevmek kadar yaslandiği da dağ olmalı herzaman. Ne yaparlarsa yapsınlar annelik görevimizi yapmaliyiz.evlatlarimiz Allahin emaneti bize.

Eşiniz gelince size sevgi dolu olması belki annem değerli annemin arkasında hep varım durumu vardır. Ya da sen geldin ama annem için önce benim kiskancliği vardır.
Eşin olgun olsun biraz.

Duzeltme:Ayy şimdi gördüm cocuk ergen bile değil 8 yaşında. Aklini başına almalı çocuğuna sahip çıkmalısin. O tuhaf kocana da yüz verme haddini bilsin. Ben olsam ağzını yırtarım.. anormal herhalde 8 yaşında ki çocuğu kıskanmış resmen!

Eger fake degılse hesap gercek bır anne yazdıysa bunları Allah belanı versin senin kadın ınsallah o cok seviyorum dedıgın kocan bırakır senı oglunun eline dusersın

Gerçek olamaz ya bu, bir anne bir yanda evladım dediği an olay biter çünkü. Gerçekse lütfen acil psikolojik tedavi alın, ben değil çocuğumu kedimi bile kocamla anlaşamıyor diye evimden yollayamam kalbim dayanmaz. Eğer problem çok büyükse kocanızla boşanmayı düşünebilirsiniz…

Ciddi olamazsınız diye düşünüyorum.insan evladına nasıl kıyar yaa.eşini seviyorsun çocuğunu sevmiyor musun?insan nasıl orta yol bulurum diye düşünür.senin bulduğun çözüme bak.

Ciddi olamazsınız diye düşünüyorum.insan evladına nasıl kıyar yaa.eşini seviyorsun çocuğunu sevmiyor musun?insan nasıl orta yol bulurum diye düşünür.senin bulduğun çözüme bak.
çozumunu buldu ve gitti tepki alinca ya disardan okuyor yada gelmeyecek heralde

Çocuğunu elin herifi yüzünden yetiştirme yurduna vermeyi düşünen "anne" de gördük çok şükür. Umarım o çocuk senin gibi birinden kurtulur. Emin ol onu sevmeyen, kocasına yapışıp kalmış birinden kurtulması onun için daha hayırlı olur. Bunu aklından geçirmişsin zaten. Yapsan ne, yapmasan ne?

Allahım sen anne olmak için yıllarca kıvranan kadınlara evlat ver ne olur. Bunun gibiler sonra utanmadan yurda verdikleri çocukları büyüyünce yüzsüzce gelip Müge Anlı'da arıyorlar bir de. Ne desem bilemiyorum. Sinirden tepem zıplıyor!

VVar iste yol kocanizı bırakmanız. Vari bu adamdan da cocuk yapmayin . Boylelerine dogum yasagı gelecek. Varolana bakamayan baska dogurmasın bir zahmet

Ay rezillik ya! Sinirden başıma ağrı girdi. O kocanız olacak şahıs kız çocuğunuzu niye "evlat" olarak benimsedi de oğlunuzu benimsemedi acaba? O kız çocuğunun can güvenliği yok. Aklıma korkunç şeyler geliyor. Allahım sen aklıma mukayyet ol Yarabbim! Umarım o kız çocuğu o evden bir şekilde kurtulur. Buraya yazmaya korkuyorum. Umarım o iki çocuğu da sosyal hizmetler alır. Çok endişe verici.

Ciddimisiniz gerçekten o kadar koca düşkünü olamaz çünki insan olan ne yani çok sevvdiğin kocanla cilveleşemiyosun diye çocuğundanmı vazgeçicen çok normal değilmi o çocuğun öyle davranması bi zahmet çocuk uyuyunca yapın ne halt karıştırcaksan şimdi çok şeyler yazarımda neyse. Mevlanın işine karışılmazda sizin gibiler anne olmamalı yazık yavrucuğa

Ben bu konunun fake olduğunu düşünüyorum. Ben öğretmenim bi köy okulunda görev yapıyorum. Öğrencilerimden bu tarz ailevi durumlara maruz kalan çok ama bi insanın tepki alacağını bile bile pişkin pişkin utanmadan sıkılmadan buraya bunu yazabileceğine inanmıyorum. Bazı insanların sanırım yapacak bişeyi yok böyle konuşulmak istiyor

Üfff şu konuya yazıp hortlatıp durmayın allah aşkına.Belli ki fake hesap gelmiş ortalığı karıştırmış gitmiş bir daha da girmemiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…