Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam