Oğlumu okuldan almalı mıyım?

Çocuğum keyifle gider. Ama yine o oyuncağa gider. Ben gerilirim gitmesin diye. Engellemek isteyince de oğlum gerilir

Ben daha yüzüne bakmam. Hiç böyle biri olarak bilmemiş ve etrafıma da deli gibi tavsiye etmiştim. Dün tüm tavsiyelerimi geri aldım.

Evet bunca zaman birikmiş. Bu olaylarla çok karşılaşıyoruz biz de üzülüyoruz. En iyisini sunmak istiyoruz çocuklara ama kırılıyor ve veli söylemiyor. Kırılması önemli değil ama Veli'nin söylememesi sorun vs yazdı sonradan. (R diyorum buna)

Ben o hakaret dolu mesajına cevap olarak ilk bu anne benim biz yaptık alalım hemen, yedek parça biliyorsanız söyleyin vs dedim hatta. Uzatan o

Y
Yerinizde olsam oglani okuldan alır oyuncak yerinede bulabilirsem aynısını alır verirdim. Çok terbiyesiz biriymiş çocuk bu kiradabilir yani bu kadar haddini aşmanın anlamı yok.

valla anneliğinze kadar laf etmiş, siz de alttan almışsınız. siz alttan aldıkça o da üstünüze gelmiş. haddini bildirmeliydiniz. o kadar kıymetliyse malı çocukların kullanımına sunmasaymış. kaldı ki süngeri çıkmış sadece. çok terbiyesiz bir kadınmış okurken ben burda sinir oldum. siz paranızla hakaret işitmişsiniz. bence çocuğunuzu götürün. para vermişsiniz neden hizmet alamayacaksınız? gruptan da haddini bildirin öncesinde. fark etmeyebilirdiniz de yani. 1 ay sonra da internetten yorum yazın tüm yaşadıklarınızı anlatın

Evet asıl mesele söylemememmiş.

Kırılması önemli değilmiş.

Ama lafın biri bin para yani.

Bence asıl mesele kadının sizden bir şekilde haz etmemesi. Bir bakıma ikiniz meslektaş sayılırsınız. Siz mesleğinizi akademik kariyer yaparak sürdürüyordunuz. Bir konuda, topluluk içinde fikirlerinizi paylaşınca; diğer veliler sizin söylediklerinizi destekleyip, bir noktada kendisini eleştirmiş olabilir mi ?

Veya sizin bilgi aktarımınıza daha fazla iltifat edilmiş olabilir mi ?

Bunu özellikle yapmadım.
Annelik ile öğretmenlik kimliğini ayırmak için okulda sadece anne oldum.
Hatta kendisinden çocuk gelişimine dair defalarca öneri aldım.

Bunu özellikle yapmadım.
Annelik ile öğretmenlik kimliğini ayırmak için okulda sadece anne oldum.
Hatta kendisinden çocuk gelişimine dair defalarca öneri aldım.
Özellikle yaptığınızı düşünmedim. Olayın kişisel olduğunu düşündüm açıkçası; nedenine dair düşüncemde doğruluk payı var mı sizce de ?

Yuh o neymiş öyle. 2.5 yaşında ki çocuk yer gelir kırar parçalar. Böyle böyle büyüyecek. Evet öğreteceğiz nasıl davranması gerektiğini ama belli ki bu okulun hocaları öğretmez bunu

Bu kadar yüz göz olmanın üstüne ben sanırım başka bir yer bakardım ve göndermezdim.
Keşke oradan ayrılmadan söyleseydiniz oyuncağın zarar gördüğünü. Öğretmenin tavrı çok itici bu arada.. sizinle birebir görüşmeliydi. Veli gurubunda rencide etmenin ne anlamı var.

Bence siz bu üslupsuzlugu idareye bildirin. Bunu hiç bir iş veren kabul etmez. Oyuncak bu tabiki başına birşey gelebilir hic bir şey de orada süs olsun diye durmuyor. Bantlanmissa daha önce yirtandan talep etselermis. İdare hocanın kulağını çeksin. Siz de çocuğunuzu götürmeye devam edin. Hala o oyuncakla oynamak isterse de oynasın. Hadsizlik bu resmen

İdare de kendisi zaten
Oranın sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…