- 3 Mayıs 2015
- 13.213
- 48.416
-
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Ben zaten ilk mesajımda onca lafa rağmen haklısınız haber vermediğim için kusura bakmayın dedim. Hala uzattıkça uzattı.Rezillik. Bunlar nasıl eğitimci? O sadece bir çocuk, kullanım kaynaklı zamanla oyuncaklar eskir, kırılabilir, yırtılabilir; ne olacak? Ha bu demek değil ki çocuk istediğini kırsın döksün, zaten siz eğitimci olarak çocuğunuz süngeri çıkardığında gereken uyarıyı yapmışsınızdır. Bu durumda en fazla canı sağ olsun denir. Size bildirilmesi doğru, ama bu şekilde grup önünde rencide ederek olması kabul edilemez. Ben olsam göndermem çocuğumu, alsın süngerini de bisikletini de kreşini de başına çalsın.
Ooo daha da inadına götürürüm o zamanSahibi o zaten
Bosverim hic uzulmeye degmez ama sizi anliyorum sanirim bende kafaya takardim. Simdi bile esime bu durumunuzu anlattim. Bakalim bizimki kreste neler yapqcak ne sikayetler alacagiz dedi.Kurumsal değil. Şahsa ait butik bir yer. Evet çocuk bu yapar. Kaldı ki ben ona söylemeyi unuttuğum için haklısınız dedim
Ben yapamam ya. Gitmeyeceğim sanırımOoo daha da inadına götürürüm o zaman
Hafta da bir gidiyorsak ikiye cıkarırım
Boşverin siz asilliğinizi üslubunuzu korumuşsunuz. Söz konusu 2,5 yaşındaki çocuk, unutmuş olabilirsiniz çocukla uğraşmak başlı başına bir hengame, ben size inanıyorum. Benim tavsiyem inadına götürmeniz değil, aksine artık yüz göz olmamanız.Ben zaten ilk mesajımda onca lafa rağmen haklısınız haber vermediğim için kusura bakmayın dedim. Hala uzattıkça uzattı.
İki buçuk yaşındaki çocuğun zarar verebileceği cinsten oyuncakları oraya koymayacak o zaman arkadaş. Ayrıca oyuncak kırılması kreş gibi kurumların doğasında var. Bedava hizmet vermiyor sonuçta. Kârının bir kısmını oyuncak alımı, bakım onarımına ayırmak zorunda. Ve grupta veliye ayar çekmek ne demek! Ben daha oraya devam etmeyeceğim gibi cimer e şikayet ederdimSelam,
2.5 yaşındaki oğlumun gittiği ebeveynli bir oyun grubu var.
Orada çok sevdiği, başından alamadığım bir oyuncak var. O kadar çok oyun oynadı ki onunla her şeyini ezberledim.
Bugün zaten mahvolmuş durumda olan sünger parçasını çıkardı. Ben çıkarınca gördüm. Takmak istedim ama takılmadı, kopmuş.
Öğretmene (aynı zamanda sahibi) söyleyelim dedim. Sonra unuttuk. Yolda aklıma geldi. Eve gelip arayayım dedim çünkü araba kullanıyordum.
Benim kapıyı kapatmamla öğretmenin okuş grubundan mesaj atması aynı anda oldu.
Ah dedim rezil olduk kadına. Mesajı okumadım göz gezdirdim. Hemen aradım özür dilemek için. Ama açmadı.
Sonra mesajı eşime atayım bsk rezil oldum diyeyim dedim. Mesajı bir okudum ki... Alttan alta hakaretler.
Ne çocuğuna kötü örnek olan anneliğim kalmış...
Ne kamufle edip kaçan anne mi olmamışım...
İsim vermemiş ama bugün bir annemiz diye başlamış gruba.
Bir sürü laf, söz ...
Ben de öğretmenim. Genel de veliyi özelden uyarırım. Gruba genel duyuru yazarım.
Hemen cevap yazdım. Bu biziz. İşte unuttum haklısınız telafi etmek isterim. Markasını iletirseniz hemen alalım. Dedim.
Sonra işler çirkinleşti. Tekrar laf sokmalı hakaretli mesajlar. İşin içine oğluma iftira da girdi. Hep bantlıyormuş ama oğlum yırtıyormuş. Ama öyle bir şey asla yok. Ebeveynli zaten. Hem benimle.
Geçmiş olayları açtı. Kamera görüntüsü attı "parçaldığına dair"
Görüntülerde öyle bir şey yok.
Neyse olay böyle kaldı. Yüz göz olduk. Ben tabi ki hep üslubuna göre cevap verdim.
Bu okula mayıs ayında da gidecek sonra anaokuluna başlayacaktı eylülde. Yazın da tatildeyiz.
Mayısta gitmemize gerek var mı?
Azda gidiyormuş, unutmuş olabilrsiniz hemen gruptan öyle yazması hiç hoş bı hareket olmamış, benim evime gelip çocuğumun o oyuncagina zarar vermiş olsaydı ben bunu bile söylemezdim ki burası zaten oyun grubu adı üstünde ,çocuklar tabiki oynayacak , oyuncak bu zararda görür2 gün birer saat
Bende goturmezdim ,her lafını yedik yuttuk, biz böyle yuzsuzuz, bize laf soylesende gelip sana para kazandirirz gibi olurBen yapamam ya. Gitmeyeceğim sanırım
Gitmeyin boşyere, insanları sacma sapan üzen küçücük çocuğa bilenen birine para kazandirmayinBen yapamam ya. Gitmeyeceğim sanırım
Bence okuldan alın. Bir oyuncak için bu kadar tavır yapan ortamda da size tavır takinir hiç yoktan moraliniz bozulur.Selam,
Orada çok sevdiği, başından alamadığım bir oyuncak var. O kadar çok oyun oynadı ki onunla her şeyini ezberledim.
Bugün zaten mahvolmuş durumda olan sünger parçasını çıkardı. Ben çıkarınca gördüm. Takmak istedim ama takılmadı, kopmuş.
Öğretmene (aynı zamanda sahibi) söyleyelim dedim. Sonra unuttuk. Yolda aklıma geldi. Eve gelip arayayım dedim çünkü araba kullanıyordum.
Ah dedim rezil olduk kadına. Mesajı okumadım göz gezdirdim. Hemen aradım özür dilemek için. Ama açmadı.
Sonra mesajı eşime atayım bsk rezil oldum diyeyim dedim. Mesajı bir okudum ki... Alttan alta hakaretler.
Bir sürü laf, söz ...
Ben de öğretmenim. Genel de veliyi özelden uyarırım. Gruba genel duyuru yazarım.
Hemen cevap yazdım. Bu biziz. İşte unuttum haklısınız telafi etmek isterim. Markasını iletirseniz hemen alalım. Dedim.
Sonra işler çirkinleşti. Tekrar laf sokmalı hakaretli mesajlar. İşin içine oğluma iftira da girdi. Hep bantlıyormuş ama oğlum yırtıyormuş. Ama öyle bir şey asla yok. Ebeveynli zaten. Hem benimle.
Neyse olay böyle kaldı. Yüz göz olduk. Ben tabi ki hep üslubuna göre cevap verdim.
Bu okula mayıs ayında da gidecek sonra anaokuluna başlayacaktı eylülde. Yazın da tatildeyiz.
Evet. Aynen durum bu. Ben haksızız unutmak konusunda dedim. Ama üslup kötü ve rencide ediciydiGitmesin tabii ki.
2.5 yaşındaki çocuğu nereye götürseniz mutlu olur zaten, oraya gitmiyor diye üzüleceğini sanmıyorum.
Ne olursa olsun, haksız da olsanız genel gruptan mesaj atılması kabul edilemez.
Yorum yazabilirsiniz haklarında.
Çocuğunuza kötü davranma ihtimali mevcut göndermeseniz iyi olur. Hiç profesyonel yaklaşan bir tutum yok, öğretmen olduğunuz için fark etmişsinizdir. İşler daha da çirkinleşebilir.Selam,
Bir sürü laf, söz ...
Bence savcılığa da verin grup mesajlarının görüntüsü ile. Orası çocukların eğitim aldığı bir şey iken çocuk psikolojisi den anlamayan sırf para için bu işi yapanlara bir yaptırım vardır heralde. Daha olmadı bu mesajları Google da anonim hesaptan paylaşarak yorum yapın.7 bin :)
Sünger yedek parça. Bulup kargo ile göndereceğim.
Siz yada başkası farketmez ki, kimin çocuğu olduğu önemli değil, üslup hiç hoş değil. O yaştaki çocuklar kırar da döker de,Bir de kameralara bakmamıştım ben diyor.
Ama ilk mesajda, çocuk yırtmış, anne almış takmaya çalışmış, takamamış bırakmış yazmış. Bu yazması için izlemesi lazım.
Yani benim olduğumu bilerek bana özelden değil gruptan yazmış.
Son mesajda da siz olduğunuzu bilsem neden size yazmayayım özelden demiş