herkese çok çok teşekkür ederim kendi konunuz gibi takip ediyorsunuz etmişiniz. Allah razı olsun. yeni görebildim bildirimleri. hafta sonu olduğu için çocuk doktoruna götüremedim sağlıkçı ablamız çok fazla sigara içilmiş yanında dedi genzi bu yüzden böyle olmuş, çok terliyordu ateşliydi üşütmüş fazlaca dedi. istediği her şeyi alıyorum yeter ki yesin diye. bu hafta sonu tekrar gidecek malesef. her ayın 1. ve 3. cumartesi baba görüş günü o zamana kadar ne toplar kar belki almaz bilmiyorum. gece çok ağladı ateşliydi video çektim ağladığını ateşini mesaj atmamak için zor tuttum kendimi nasıl bu hale getirdin bu çocuğu diye teslim ederken bir şey de demedi. atmadım çünkü bu kaçıncı uyarışım mesajım olacak anlamıyor hiç bir şekilde ve malesef devletinde hukukunda belirli kuralı kanunu bu görüşler standart ama ankaradan kayseri ye dönmüşler 3 gün önce komşular resmen zorla tuttular çocuğu dediler. mahkemeye tabi ki sunacağım bunları hiç bir şey değişmeyecek biliyorum ama yine de yapacağım. hep de yaptım. tek isteğim bir daha bu kadar almaması zorla tutmaması. feleği şaşmış resmen çocuğumun gören ne olmuş göz altlarına bu çocuğun diyolar. bu yapılan bana değil çocuğa eziyet. o anlamayacak bunu Allah sorsun diyorum hep