- Konu Sahibi esraseyhan
-
canım ben kitabı ezberledim neredeyse...iki gündür bu yöntemi uyguluyorum ama süresi hiç azalmadı..1 saat 45 dk. sürüyor genelde..ve toprak(oğlum)çok ağlıyor.içim gidiyor..kucağıma alıyorum hıçkıra hıçkıra ağlıyor..daha yatırmadan nereden anlıyorsa hemen ağlıyor..iki gündür sadece toprağı uuyutmakla uğraşıyorum..psikolojim bozulmak üzere.senin de böyle olmuş muydu?ingilizcem de normal.öle çok iyi değilimdir.
toprak 5 buçuk aylık.hatta bir hafta sonra altı olacak..ben kitap derken bebeğine okuduğun kitaptan bahsetmiştim:)
canım benimki eline ne versem ağzına götürüyor..kitap çok gösermek istedim ama hemen ağzına alıyor..bugün saat 5 te hiç uğraştırmadan uyudu.ama akşam dışarı çıktık eşimle..9n gibi geldik tam uyku saatinde.yolda uyudu zaten.geldik.bu arada parkta 120 cc mama içti.pirinçli muhallebiyi sulandırdım biberonla.normalde kaşıkla veriyrum ama dışarı çıkaypruz diye biberona koydumçnse içti.eve geldik..gözler kapanıyor kucağıma alıyorumsakinleşemiyor.delş gibi elini emiyor..yapmamam gerekiyordur belki ama ben acıktı diye düşündüm ve emzirdim.emdi de uyutmamak için konuştum emerken ama zaten gözleri kapalıydı ve uyudu.şimdi acıktığı için mi emdi yoksa acıktığı için mi?kafam karıştı...
bu aralar bende muzdaribim 2.5 aylıktan buyana şuan oğlum 10.5 aylık kendi kendine uyuyan çocuk büyüdükçe hareketlendikçe huy değiştirdi .şu aralar pek sıkıntılııyız 5.dişi çıkıyo sıcaklar hep etkili oluyo sanırım çünkü oğlum yaklaşık 10 gündür mama yemio reddediyo allahtan diğer şeyleri yiyo ve gündüz hiç uyumuyo diyebilirim sabah 7 gibi uyanıyo bir daha akşam 8 e kadar uyumuyo uyuduuğda oluyo gündüz 2 gibi ama çok az ve yanından ayrılmamı istemiyo niye böyle oldu bende bilmiyorum acaba diştenmi diede düşünmüyo dilim ama bu 5.dişi hiç böyle uyku problemimi olmamıştı vede mama problemimiz bakalım merak ediyorum oğlumun bu durumu ne kadar sürcek valla zor kızlar işimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?