- Konu Sahibi esraseyhan
bugün başladım bakalım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kızlar ben kafayı yicem....saatte bir uyanıyor...her yolu denedim....
yok kızlar ben kafayı yicem....saatte bir uyanıyor...her yolu denedim....
benim kızım doğduğundan beri kendi kendine uyur bir kez bile ayağımda sallamadım şu ana kadar...kendi kendine uyuması için 5,5 ay hiç de az bir zaman değil bence...çok yardımcı olamam sanırım çünkü ben doğum anından itibaren uyguladığım için bu yöntemi, kızımı hep yüz üstü yatırdım, önce doktora danıştım tabi, uyursa ne mutlu sana dedi, anne karnı pozisyonunda olacağı için eğer uyursa uzun uyur dedi...hemen de uyudu kuzum...o başından beri kendi kendine uyma alışkanlığı şimdi ninnili uyku arkadaşına sarılarak gerçekleşiyor...ama şunu söyleyeyim, çok yeni bir anneyim ahkam kesmek istemem tabiki, bebek büyütürken yalnız olmak, onunla ilgili kararları tek başına ve sadece doktoruna danışarak vermek bence en doğrusu...tabi doktoruna güveniyorsanız...ben herkese inat kızımı 2,5 saatten önce emzirmedim, her ağladığında aç bu aç diyenlere tıkadım kulaklarımı, yüzüstü yatar mı boğulacak bebe diyenlere de tıkadım, yüzüstü yatan bebeklerde gaz sancısı olmaz...şu an 6,5 aylık bebeğim, normal kilosunun ve boyunun üzerinde, her akşam 9,5da uyur, sabah 6,5da kalkar , sadece acıktığında ve uykusu geldiğinde beni doyur ya da yatağıma koy diye ağlar...
geç kalmış sayılmazsınız, bebeğinizin ilgisini çekecek uyku yardımcısı oyuncaklar var, alın verin eline, onunla oynarken uyuyakalabilir...insan br bebeği nereye kadar sallayabilir ki...bacaklarımıza yazık...