- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
- Konu Sahibi melekk03800
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat 10 da oldu şuana kadar bişey olmadı uyku saatinde uyudu ama kalktı hemen uyutmasam mı acaba bişey olur mu kiBenim ki de anne yanından dusmustu. Hastaneye goturduk gozetim altinda kaldik. Kusma vs olmayinca taburcu ettiler. Fiskirsrak kusma agir uyku hali en buyuk belirti. Bunlar olursa hastaneye kosun.
canım celallenme yaSaat 10 da oldu şuana kadar bişey olmadı uyku saatinde uyudu ama kalktı hemen uyutmasam mı acaba bişey olur mu ki
Çok teşekkür ediyorum yok gayet iyi enerjik namaz kılar vaziyette düşmüş zaten yara bereside yok ama işte vicdanen çok kötü hissettim kendimi gün boyu takip edicem tekrar teşekkür ediyorum hayırlı günlerCanim maalesef basina gelmeyen anne cok azdir.Keske olmasa ama oluyor iste.Keyfi nasil.Dustugu anda bilinc kaybi gozlerde kayma bayginlik olmadi degil mi?Muhtemelen bisey olmamistir allahin izniylede,Takip et kusma bayginlik uyku hali keyifsizlik olursa hemen hastaneye git.Saglikli gunler.
Haklısınız teşekkür ediyorum durumuna göre bi gösteririmBu bizim cevabini verebileceğimiz bir soru degil ki. Bir uzmanin görmesi lazim. Ben ayni durumda solugu hastanede aldim. Bir sorun olmadi. ama bu herkeste ayni.olacak degil. Ben pisman olmaktansa onlem almaktan yanayim.
Tamam çok sağolun teşekkür ediyorum şuanlık gayet iyi enerjik takipte kalıcam içimi rahatlattınızcanım celallenme ya
hepımız cocuk olduk
ben logar kapagının üstüne düşüp kapaga kafa attım bildiğin.
hiç bişy olmaz korkma Allahın izniyle..
sadece temkınlı davran sabah 10da olduysa aksam 22 kadar uyutma oyun oyna ve gözlemle..keyfı yerınde mı bı bak
Benkide gecen ay dustu gefe 3 de acikmis uyanmis esim mama hazorlamak icin mutfaga gitti bende oglumun oijamasindan tuuyodum uyumusum pat ve aglama sesine uyandim. Vicdan yalma bilerek isteyerek onun canini acitmadin ya daha buyufukce nerelerden dusecek biraz daha dikkat etmek lazim bundan sonra o kadarBenim yüzümdennnnbu sabah oğlum uyandı yanımda debeleniyordu çok yorgundum izlerken uyuya kalmışım pat diye bi ses geldi ardından ağlama sesi oğlum 6 aylık hemen kalktım aldım bişeyi yok biraz alnı kızarmış bide iki dizinin üstü sabahtan beri ağlıyorum sanki çocuğuma işkence yapmışım kötü bi anneymişim gibi hissediyorum kendimi vicdan azabı çekiyorum bişeyler söylemenize ihtiyacım var
![]()
Çok teşekkür ediyorumEngin bi yerse dustugu sorun olcagini sanmam.ama icim rahat etsin derseniz doktora goturun tabiki
Teşekkür ediyorum çok sizin bu yorumlarınızı okuyunca biraz daha rahatladım bundan sonra daha da dikkat edicem çok sağolunBenkide gecen ay dustu gefe 3 de acikmis uyanmis esim mama hazorlamak icin mutfaga gitti bende oglumun oijamasindan tuuyodum uyumusum pat ve aglama sesine uyandim. Vicdan yalma bilerek isteyerek onun canini acitmadin ya daha buyufukce nerelerden dusecek biraz daha dikkat etmek lazim bundan sonra o kadar
Yece uyuyomuyuz savasiyomuyuz belli degil bu sabah bi uyandim cocugumun poposunu yastik niyetine kafami koymusum ezmisim sabah sacimi sekince uyandimgorumcemin cocugu 2 yasinda 500 kere dusmustur her ksfta kafa ceviz kadar sis geliyo melekler koruyor onlari o kadar ihmal etmede sen
![]()