Yumurtam çatlamıyor😞

Hayırlısı olsun canım
IMG_1540.webp
bugünkü de böyle 5 gündür pik olurmu yaa

Silikleşiyor cnm senin adet günün ne zaman ve ne zamandır yapıyorsun ovulasyon testini
25 nisan adet günüm ve adetten bi kaç gün sonra başladım bugün 5 gündür pik çıkıyor ayrıca bir gebenin günlüğünden jel aldım onunla denedim içine hediye test koymuşlar onuda yaptım aynı pik gösterdi

Evet biraz araştırdım sitesinede sordum bilgi verdiler gerçekten çoğu kişide işe yaramış ama farklı ilaçlarda kullanıyorum bi zararı olmaz dedi
Ona birşey diyemem satıxı ile detaylı konuşursanız sizi bilgilendirecektir, ama bende hem astım ilacı hemde alerji ilacı kullanıyordum . Oğluma ilk kullanışta hamile kaldım, geçen ay kullandım açtığım konuları görürseniz testlerim yine pozitif, kan vericem günüm geçince

Bende ovülasyon testlerinde çatlama görüyorum pik oluyo öbür gün silikleşiyor ama progesteron baktırdım sonraki aylarda iki ay üst üste yumurtam çatlamamış çıktı.
Belki sizin de bu ay için böyledir içerde nplıyo bilmiyoruz
Yumurta çatlayıp catlamadıgı ultrasonda görünüyor mu. Benim dr iyi yumurtaların var dedi bi hafta önce bugün de pik gördüm

Ona birşey diyemem satıxı ile detaylı konuşursanız sizi bilgilendirecektir, ama bende hem astım ilacı hemde alerji ilacı kullanıyordum . Oğluma ilk kullanışta hamile kaldım, geçen ay kullandım açtığım konuları görürseniz testlerim yine pozitif, kan vericem günüm geçince
Yaa inşAllah hayırlısıyla olur 🌸😇

Back
X