- 14 Ağustos 2024
- 289
- 40
- 13
- 24
- Konu Sahibi ipek prenses
Hayırlısı olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım
25 nisan adet günüm ve adetten bi kaç gün sonra başladım bugün 5 gündür pik çıkıyor ayrıca bir gebenin günlüğünden jel aldım onunla denedim içine hediye test koymuşlar onuda yaptım aynı pik gösterdiSilikleşiyor cnm senin adet günün ne zaman ve ne zamandır yapıyorsun ovulasyon testini
Hediye çıkan ne testi gebelik mi25 nisan adet günüm ve adetten bi kaç gün sonra başladım bugün 5 gündür pik çıkıyor ayrıca bir gebenin günlüğünden jel aldım onunla denedim içine hediye test koymuşlar onuda yaptım aynı pik gösterdi
Ovulasyon testiHediye çıkan ne testi gebelik mi
Ya çatlama olmayınca kiste dönüyormuş doğrumu ilk defa duydum nedir yani adetle atılan kistmimerhaba regle ne kadar var? gebelik oalbilir mi gebe ikende hep pik cıkarmıs
C life kullanın3 gündür ovulasyon pik ve çatlama olmadı günde 3 tane havuç yiyorum geçen ayda 5. Gün çatladı ve gebelik olmadıneden geç çatlıyor acaba
bilmiyorum canım. bende hic pik göremedim nerdeyse bitit testler regl günüm geldiYa çatlama olmayınca kiste dönüyormuş doğrumu ilk defa duydum nedir yani adetle atılan kistmi![]()
AnlamadımC life kullanın
C life kullanın3 gündür ovulasyon pik ve çatlama olmadı günde 3 tane havuç yiyorum geçen ayda 5. Gün çatladı ve gebelik olmadıneden geç çatlıyor acaba
c life kapsül, instagramda aratırsanız araştırıp bakın, ben sayesinde 2 defa hamile kaldımAnlamadım
Evet biraz araştırdım sitesinede sordum bilgi verdiler gerçekten çoğu kişide işe yaramış ama farklı ilaçlarda kullanıyorum bi zararı olmaz dediC life kullanın
c life kapsül, instagramda aratırsanız araştırıp bakın, ben sayesinde 2 defa hamile kaldım
Ona birşey diyemem satıxı ile detaylı konuşursanız sizi bilgilendirecektir, ama bende hem astım ilacı hemde alerji ilacı kullanıyordum . Oğluma ilk kullanışta hamile kaldım, geçen ay kullandım açtığım konuları görürseniz testlerim yine pozitif, kan vericem günüm geçinceEvet biraz araştırdım sitesinede sordum bilgi verdiler gerçekten çoğu kişide işe yaramış ama farklı ilaçlarda kullanıyorum bi zararı olmaz dedi
Yumurta çatlayıp catlamadıgı ultrasonda görünüyor mu. Benim dr iyi yumurtaların var dedi bi hafta önce bugün de pik gördümBende ovülasyon testlerinde çatlama görüyorum pik oluyo öbür gün silikleşiyor ama progesteron baktırdım sonraki aylarda iki ay üst üste yumurtam çatlamamış çıktı.
Belki sizin de bu ay için böyledir içerde nplıyo bilmiyoruz
Rglden sonraki kaçıncı günün
21Rglden sonraki kaçıncı günün
Yaa inşAllah hayırlısıyla olurOna birşey diyemem satıxı ile detaylı konuşursanız sizi bilgilendirecektir, ama bende hem astım ilacı hemde alerji ilacı kullanıyordum . Oğluma ilk kullanışta hamile kaldım, geçen ay kullandım açtığım konuları görürseniz testlerim yine pozitif, kan vericem günüm geçince
Bugün hastaneye gittim ve kiste dönüşmüş o yüzden çatlamamış acaba yumurtalıklara ulaşmış mı oluyor sperm yani gebelik oluşabilir miYumurta çatlayıp catlamadıgı ultrasonda görünüyor mu. Benim dr iyi yumurtaların var dedi bi hafta önce bugün de pik gördüm
Çatlamadıysa tüplere girmemiş oluyor. Yani olmaz sanırım yaBugün hastaneye gittim ve kiste dönüşmüş o yüzden çatlamamış acaba yumurtalıklara ulaşmış mı oluyor sperm yani gebelik oluşabilir mi
Yok şuan zaten olmaz çatlamamış ama merak ettiğim acaba sperm yumurtalıklara ulaşıp mı kiste dönüşüyorÇatlamadıysa tüplere girmemiş oluyor. Yani olmaz sanırım ya![]()
Yoo zannetmiyorum çatlamadıysa döllenme de olmazYok şuan zaten olmaz çatlamamış ama merak ettiğim acaba sperm yumurtalıklara ulaşıp mı kiste dönüşüyor