- 14 Ağustos 2024
- 289
- 40
- 13
- 24
- Konu Sahibi ipek prenses
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorada sordum bugün bi zararı yok dediC life kullanın
c life kapsül, instagramda aratırsanız araştırıp bakın, ben sayesinde 2 defa hamile kaldım
Hayır cnm eğer sperm yumurtalıklara ulaşırsa hamile kalınır. Eğer ulasmassa adet olursun.Veya liste dönüşüp adet ile atıyorsun.Yok şuan zaten olmaz çatlamamış ama merak ettiğim acaba sperm yumurtalıklara ulaşıp mı kiste dönüşüyor
Ben sandım kist oluşsa da yani sperm ulaşmış oluyor demekki hamile kalabiliyorum sandımHayır cnm eğer sperm yumurtalıklara ulaşırsa hamile kalınır. Eğer ulasmassa adet olursun.Veya liste dönüşüp adet ile atıyorsun.
Evet bende doltoruma sorarak kullandımDoktorada sordum bugün bi zararı yok dedi
Kavanoz kaç ay yetiyor acabaEvet bende doltoruma sorarak kullandım
Ben kapsül kullandım, valla ben ilk aydan hamile kaldığım için iki kullanımdada, tam olarak buna bişey fiyemeyeceğim ama , tahminim 3 ay kapsüldeKavanoz kaç ay yetiyor acaba
Anladım cnm bende kavanoz düşünüyorum inş hamile kalırım bir an önce hayırlısıylaBen kapsül kullandım, valla ben ilk aydan hamile kaldığım için iki kullanımdada, tam olarak buna bişey fiyemeyeceğim ama , tahminim 3 ay kapsülde
Anladım cnm bende kavanoz düşünüyorum inş hamile kalırım bir an önce hayırlısıyla![]()
Benimde catlamiyordu havuç tükettim burda biri yazmıştı her gün havuç yedim yediğim ay hamile kaldım3 gündür ovulasyon pik ve çatlama olmadı günde 3 tane havuç yiyorum geçen ayda 5. Gün çatladı ve gebelik olmadıneden geç çatlıyor acaba
Valla yediğim havucun haddi hesabı yok günde 3 tane yedim büyük büyük hemde yinede çatlamadı kiste dönüştü 3 aydır takip ediyorum ovulasyonla pik görüyorum ama silikleşmiyorBenimde catlamiyordu havuç tükettim burda biri yazmıştı her gün havuç yedim yediğim ay hamile kaldım
Pcos mu var sizde benimde 1 ay catliyordu 1 ay catlamiyordu yürüyüş yaptım her gün hamile kaldığım aya kadar ekmeği hayatımdan çıkardım her gün avakado yedim havuç yedim 20 gun bunları yaptım adete 3 gün kala öğrendim hamile olduğumu 5 ay denedim olmadı 5.ayda oldu ama yarim saatlik yola çıktım indiğimde baya kötüydüm ertesi günü kanamam oldu hemen gittim alttan muayene etti kese ve bebek duruyor dedi akşamına parça geldi sabah gittim bakmadılar karından kanama çok olduğu için göremediler sanırım o gün bakmadılar düşebilir dedi kanama 1 gün sürdü 4 gün sonra bı anda tekrar kanama oldu acile gittim pazar günü gittiğimde düşmüştü yurt dışında yaşıyorum hiç ilgilenmediler iğne falanda yapmadilar düşükle sonuçlandı baya kötü etkilendim alttan muayene ile bakmaları kanamam 25 gün sürdü çok uzun bı sureydi ona da çözüm bulmadilar gözüm korktu açıkçası yine aynısı olur diyeValla yediğim havucun haddi hesabı yok günde 3 tane yedim büyük büyük hemde yinede çatlamadı kiste dönüştü 3 aydır takip ediyorum ovulasyonla pik görüyorum ama silikleşmiyor![]()
Olmaz inşAllah içini ferah tut benimde 1 yıl önce 7 haftalıkken düşük oldu kürtaja gerek kalmadı kendiliğinden düşük olmuş.Çok az pcos varmış takviye falanda kullanıyorum dünde baktı kiste dönüşmüş dedi bakalım nolacak hayırlısı clife macunu sordum onu deneyeceğim yürüyüş ve bol su da çok önemliymişPcos mu var sizde benimde 1 ay catliyordu 1 ay catlamiyordu yürüyüş yaptım her gün hamile kaldığım aya kadar ekmeği hayatımdan çıkardım her gün avakado yedim havuç yedim 20 gun bunları yaptım adete 3 gün kala öğrendim hamile olduğumu 5 ay denedim olmadı 5.ayda oldu ama yarim saatlik yola çıktım indiğimde baya kötüydüm ertesi günü kanamam oldu hemen gittim alttan muayene etti kese ve bebek duruyor dedi akşamına parça geldi sabah gittim bakmadılar karından kanama çok olduğu için göremediler sanırım o gün bakmadılar düşebilir dedi kanama 1 gün sürdü 4 gün sonra bı anda tekrar kanama oldu acile gittim pazar günü gittiğimde düşmüştü yurt dışında yaşıyorum hiç ilgilenmediler iğne falanda yapmadilar düşükle sonuçlandı baya kötü etkilendim alttan muayene ile bakmaları kanamam 25 gün sürdü çok uzun bı sureydi ona da çözüm bulmadilar gözüm korktu açıkçası yine aynısı olur diye