Oğlum yataktan düştü 😞

Benim ki de anne yanından dusmustu. Hastaneye goturduk gozetim altinda kaldik. Kusma vs olmayinca taburcu ettiler. Fiskirsrak kusma agir uyku hali en buyuk belirti. Bunlar olursa hastaneye kosun.

Benim ki de anne yanından dusmustu. Hastaneye goturduk gozetim altinda kaldik. Kusma vs olmayinca taburcu ettiler. Fiskirsrak kusma agir uyku hali en buyuk belirti. Bunlar olursa hastaneye kosun.
Saat 10 da oldu şuana kadar bişey olmadı uyku saatinde uyudu ama kalktı hemen uyutmasam mı acaba bişey olur mu ki

Canim maalesef basina gelmeyen anne cok azdir.Keske olmasa ama oluyor iste.Keyfi nasil.Dustugu anda bilinc kaybi gozlerde kayma bayginlik olmadi degil mi?Muhtemelen bisey olmamistir allahin izniylede,Takip et kusma bayginlik uyku hali keyifsizlik olursa hemen hastaneye git.Saglikli gunler.

Bu bizim cevabini verebileceğimiz bir soru degil ki. Bir uzmanin görmesi lazim. Ben ayni durumda solugu hastanede aldim. Bir sorun olmadi. ama bu herkeste ayni.olacak degil. Ben pisman olmaktansa onlem almaktan yanayim.

Saat 10 da oldu şuana kadar bişey olmadı uyku saatinde uyudu ama kalktı hemen uyutmasam mı acaba bişey olur mu ki
canım celallenme ya
hepımız cocuk olduk
ben logar kapagının üstüne düşüp kapaga kafa attım bildiğin.
hiç bişy olmaz korkma Allahın izniyle..
sadece temkınlı davran sabah 10da olduysa aksam 22 kadar uyutma oyun oyna ve gözlemle..keyfı yerınde mı bı bak

Çok teşekkür ediyorum yok gayet iyi enerjik namaz kılar vaziyette düşmüş zaten yara bereside yok ama işte vicdanen çok kötü hissettim kendimi gün boyu takip edicem tekrar teşekkür ediyorum hayırlı günler

Bu bizim cevabini verebileceğimiz bir soru degil ki. Bir uzmanin görmesi lazim. Ben ayni durumda solugu hastanede aldim. Bir sorun olmadi. ama bu herkeste ayni.olacak degil. Ben pisman olmaktansa onlem almaktan yanayim.
Haklısınız teşekkür ediyorum durumuna göre bi gösteririm

Engin bi yerse dustugu sorun olcagini sanmam.ama icim rahat etsin derseniz doktora goturun tabiki

Tamam çok sağolun teşekkür ediyorum şuanlık gayet iyi enerjik takipte kalıcam içimi rahatlattınız

Benkide gecen ay dustu gefe 3 de acikmis uyanmis esim mama hazorlamak icin mutfaga gitti bende oglumun oijamasindan tuuyodum uyumusum pat ve aglama sesine uyandim. Vicdan yalma bilerek isteyerek onun canini acitmadin ya daha buyufukce nerelerden dusecek biraz daha dikkat etmek lazim bundan sonra o kadar

Yece uyuyomuyuz savasiyomuyuz belli degil bu sabah bi uyandim cocugumun poposunu yastik niyetine kafami koymusum ezmisim sabah sacimi sekince uyandim gorumcemin cocugu 2 yasinda 500 kere dusmustur her ksfta kafa ceviz kadar sis geliyo melekler koruyor onlari o kadar ihmal etmede sen

Engin bi yerse dustugu sorun olcagini sanmam.ama icim rahat etsin derseniz doktora goturun tabiki
Çok teşekkür ediyorum
Teşekkür ediyorum çok sizin bu yorumlarınızı okuyunca biraz daha rahatladım bundan sonra daha da dikkat edicem çok sağolun

ya İnan’ın içim rahatladı baya bi vicdan yapmıştım tabiki bundan sonra daha da dikkat edicem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…