- 4 Eylül 2018
- 16
- 2
- 32
-
- Konu Sahibi Deryam derya
Bende sadece pipiyi uyusturup yapmalarını istiyorum ama cocuk cerrahisi yapmiyor bilmiyorum benimde kafam karisti konuştum insanlar da narkozu tamamen verdirme cok riskli diyor iyice korktum cok kararsızım birde daha once 2tane bebegimi kaybettim bunda herşeyde pimpirikliyim cnm kaybetme korkum var6 aylıkken yaptırdım ben. Sadece pipiyi uyuşturdular. Video açtım o izlerken yaptılar. Sonrasında 3 gün ağrısı oldu tabi. Kendi kendine iyileşti sadece krem verdiler.
Bende sadece pipiyi uyusturup yapmalarını istiyorum ama cocuk cerrahisi yapmiyor bilmiyorum benimde kafam karisti konuştum insanlar da narkozu tamamen verdirme cok riskli diyor iyice korktum cok kararsızım birde daha once 2tane bebegimi kaybettim bunda herşeyde pimpirikliyim cnm kaybetme korkum var
Hastane de ewet sık sunnet yapılıyor mesala bugün bizim doktor 7tane sunnet yaptırmış beni aslında çevremden duydum şeyler çok korkuttu buna narkoznasıl verecekler kaldıramaz falan dediler korktum bende sizede geçmiş olsunBiz de 3 aylıkken yaptırdık. Sadece pipisini uyuşturdular. Sonra doktorun kucağında gitti ve beş dakika (abartısız) sonra geldi. Her bez değişiminden sonra bactroban sürdük biz, o canını çok yakıyordu. Çok ama çok ağlıyordu o yüzden yavrum.Bir hafta kadar acı çekti sanırım, sonra sonra geçti ama.
Genel anestezi konusunda bilgim yok ama korkulacak bir şey değildir diye düşünüyorum. Hastaneniz sık sünnet yapan bir hastane olursa iyi olur bence.
Bizim hastanede devlet hastanesiydi ama doktorumuz tanıdıktı. O yüzden hiç tereddüt etmedik.
Tsk ederim ewet doktorda öyle dedi 1yas altı lokal yapıyoruz dedi zaten yuruyo durmuyo yerinde cevaplar için tsk ederim cnm ☺Ama 1 yaşındaki bebek hareketli olur, lokal uyuşturarak nasıl zaptedecekler ki oğlunu?
Bu arada geçmiş olsun şimdiden.
Benim bebisim Sunnet yeri dar olduğu için idrar yaparken zorlaniyo cnm bilmiyorum ki genel anestezi deyince bende narkoz diye canlandirdim kafamda oda cewremden ınsanlarda bu narkozdan nasıl kalkacak yaptırma deyince aklım ciktiNarkoz değildir o
Artık sedasyonla yapıyorlar sünneti
Merak etme çocuk ameliyathaneden çıkmadan uyanıyor
Hatta dişlerinide baktırın
Yapılacak dolgu falan varsa onuda aradan çıkarın
Sunnet yeri dar olduğu için yaptiricaz aslında onun bi sıkıntısı yok ama biz küçükken olsun bitsin istiyoruzŞu an yaptırmanızın özel bir sebebi var mı? Eğer yoksa bence bekleyin.
Siz sorun yinede ama zannetmiyorum narkoz olduğunuBenim bebisim Sunnet yeri dar olduğu için idrar yaparken zorlaniyo cnm bilmiyorum ki genel anestezi deyince bende narkoz diye canlandirdim kafamda oda cewremden ınsanlarda bu narkozdan nasıl kalkacak yaptırma deyince aklım cikti
Sağol insallah cnm biatlatsak şu sünneti allahin izniyleBir de biz gittiğimizde 1 2 3 yaşlarında çocuklarda vardı onlar için zor geçti birbirlerinden etkileniyorlar normal olarak korkuyorlar genel daha iyi 1 yaş için sanki inşallah sorunsuz atlatırsınız
Benim bebisim Sunnet yeri dar olduğu için idrar yaparken zorlaniyo cnm bilmiyorum ki genel anestezi deyince bende narkoz diye canlandirdim kafamda oda cewremden ınsanlarda bu narkozdan nasıl kalkacak yaptırma deyince aklım cikti