- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
- Konu Sahibi Deryam derya
-
canım benim bebeğimde 2.5 aylık neredeyse haftaya salı sünnet yaptırmayı düşünüyoruz ama 1 yaşından küçük olmasına rağmen bize genel anestezi dendi maalesef devlet hastanesinde hatta çocuk cerrahisi 6 aydan önce yapmıyoruz dedi.Bir doktor (tanıdık-genel cerrahide) ayrıca damar yoluda açıyoruz diyince bende devlette yaptırma fikri falan kalmadı.İstemeyerekte olsa özelde yaptıracağım ama orasıda damar yolu açıyormudur acaba,pazartesi gdip görüşeceğiz.Bende ne yapacağımı şaşırdım nedense çok korkuyorum bende senin gibi.Eskiden olsa ne güzel sünnetçiler 5 dakikada hallediyorlardıTsk ederim ewet doktorda öyle dedi 1yas altı lokal yapıyoruz dedi zaten yuruyo durmuyo yerinde cevaplar için tsk ederim cnm ☺
Ben pimpirikliyim diye düşünüyordum ama bütün erkek anneleri öyleymiş valla ya ben bir haftadır yatamiyorum cnm şu sunnet olsa bi benimki birda yürüyor daha zorAhh erkek annelerinin büyük derdi
Ben 4 aylık ti gittim doktor asla bu bebegi lokal yapmam hem.hareketli hemde etrafın farkında dedi
Lokal nedense beni çok korkuttu
Bacağına kollarına uygulanacak baskıdan dolayı
Genel anestezi dedi doktorumuz
Ben ise başlayacagim için 1 yaşında yaptırmayı düşünüyorum artık ama korkunuzu anlıyorum
Damar yolu mecbur cnm çünkü ufakda olsa bi ameliyat gecirecek ha açtıkları damar yolu bebegimizde olduğu için onların caniyanarken bizim daha çok canımız yanıyor benim biyakının özel hastanede yaptırmıştı 15günlükken damar yolu ordada aciyorlarmis şimdi olmasın küçük diyoruz ama büyük olunca daha zor korkuyoruz ancak kalbimizi ferah tutucaz ve olduda bitti masaallah diycez☺☺canım benim bebeğimde 2.5 aylık neredeyse haftaya salı sünnet yaptırmayı düşünüyoruz ama 1 yaşından küçük olmasına rağmen bize genel anestezi dendi maalesef devlet hastanesinde hatta çocuk cerrahisi 6 aydan önce yapmıyoruz dedi.Bir doktor (tanıdık-genel cerrahide) ayrıca damar yoluda açıyoruz diyince bende devlette yaptırma fikri falan kalmadı.İstemeyerekte olsa özelde yaptıracağım ama orasıda damar yolu açıyormudur acaba,pazartesi gdip görüşeceğiz.Bende ne yapacağımı şaşırdım nedense çok korkuyorum bende senin gibi.Eskiden olsa ne güzel sünnetçiler 5 dakikada hallediyorlardı
Sağol cnm banada sormuşlar di dogum sonrasi sunnet olsunmudiye ben sezaryenle dogum yaptım için yok dedimDogdugunun ertesi gunu, daha hastaneden cikmadan yaptirdik, acikcasi esim ve ben hatirlamasini istemedigimiz icin boyle bir karar aldik. Hastane belgelerini doldururken sunnet istiyor musunuz diye bir secenek vardi, biz de olsun istedik. Sadece doktorun agrisi icin ilac verdigini hatirliyorum sunnetten once. Bir kac gun cok uzulmustum, cunku hem gobegine pansuman yapiyorduk hem de sunnet yerine, ikisi birden canini cok yakiyor mudur diye dusunuyordum. Siz de icinizi ferah tutun, doktorlar isini biliyordur.
Ama şimdi pişmanlık duyyorum keşke olsaydı cnm yaSağol cnm banada sormuşlar di dogum sonrasi sunnet olsunmudiye ben sezaryenle dogum yaptım için yok dedim
Yeni dogan sunneti yaygın artık. Sinirler tam gelişmediğinden en iyisi ilk günler deniyor. Arkadaşımın oğlu geçenlerde oldu 7 yaşında ve lokal olmadan oldu. Acaba genel anestezi olmadan bi çözüm olsaMerhaba arkadaşlar oğlum biryasinda 10 gun sonra sunnet olucak ama ben korkuyorum genel anesteziyle olucak beni korkutan tamamen bayiltmalari oğlu genel anesteziyle sunnet olan anneler lütfen bana biraz anlatirmisiniz sunnet öncesi ve sonrası neler oluyor genel anestezi den kormamdogrumu bu arada dewlet hastanesinde sunnet olucak
Lokal veya anestezi olmazsa canlı canlı keserler cnm önceden oyle yapıyor larmis aman allahım çok kötüYeni dogan sunneti yaygın artık. Sinirler tam gelişmediğinden en iyisi ilk günler deniyor. Arkadaşımın oğlu geçenlerde oldu 7 yaşında ve lokal olmadan oldu. Acaba genel anestezi olmadan bi çözüm olsa
Arkadaşımın çocuğuna fısfıs gibi birşey sıkılmış.. eline tablet vermişler çocuğun. 10 dk çocuk oyun oynarken uzman bitti demiş.. çocuk 7 yaşında..çocuk da anlamamışLokal veya anestezi olmazsa canlı canlı keserler cnm önceden oyle yapıyor larmis aman allahım çok kötü
Işte aradığım cewap buydu çokBen 15 aylıkken yaptırdım genel anestezi ile. Devlette. esim kantinden su alıp gelene kadar çıkarmışlardı. Uyandirmak için ben gittim yanına. Çok ağladı başta ama eve gidince hic birsey yokmuş gibi oynadı. Pipisi beze degmesin diye karton bardak koyup bağlamıştım. Korkmayin yani. Cerrahın sünnet yapması daha iyi. Onlar sürekli bu işi yapıyorlar elleri daha yatkın. Geçmiş olsun şimdiden.
Bosverin artik, kendinize yuklenmeyin, hayirlisiyla simdi olur biter, kisa zamanda iyilesir.Ama şimdi pişmanlık duyyorum keşke olsaydı cnm ya
Bende fatkettigim için yazdım zaten yoksa konu okuyorum çoğu zamanIşte aradığım cewap buydu çok
tsk ederim cnm sagol sana da geçmiş olsun ☺
Peki nasil aç tutdunuz o kadar saatBendd oğlum 5.5 aylıkken yaptırdım.Nisan ayıydı.Genel anestezi yapıyorlar ama ağır bir anestezi olmuyor.Hafif uykuda oluyor.Anne için travma tabiiki.Öncesinde bende çok kafama takmıştım.Ama iyiki de yaptırdım.Geçti gitti çok şükür.Anesteziden uyanınca baya kötü oluyor.Çok ağlayarak uyanıyor.Bide popodan uygulamışlardı anesteziyi bizde.O sebepten 15 gün kadar felalet gaz sıkıntısı yaşadık.Onun haricinde bakımı v.s.zor değil.Pansumanı bile yok.Bir kremi var hep onu sürdüm.Çabuk iyileşti yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?