• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdisinda sunnet

Selam anneler, oglum 10 yaşında ve sünnet yaptırmaya karar verdik, yurtdisinda olunca bu konuda biraz endişeleniyorum, hastanede genel anestezi ile yapılacak. Öncesinde oğluma anlattık ama yine de çok korkuyor aslında ben de ona belli etmesem de çok korkuyorum. Bu yaşta sünnet olması bir dezavantaj mi sizce?
Bir de sünnet kulodu faydalı oluyor mu? Önerir misiniz?
Külot faydalı olur anestezi ile yapılması mantıklı çünkü çocuk artık büyümüş travma kalır.

Eşimin tercihiydi daha cok.Cocuk icin bir tecrübe olması, bu zamanlarını hatırlamasıni istiyordu
Ya hu bu çok mantıksız bunun neyini hatırlayacak ? Tecrübe edecek !

Allah sizi inandirsin benim pipiyi bir kestiler ahanda üç tencere etli pilav çıktı ?

Abimler ABD de yaşıyor yeğenim orada sünnet oldu 9 yaşında , eskiden o yaşlarda sünnet ederlerdi hatırladığım . Sen çocuğu hazırladıktan sonra bir şey olmaz 30 lü yaşlarda din değiştirip sünnet olanlar var her şeye psikolojisi bozulur diye yaklaşmak moda şimdi hissetmeyecek zaten , durumu da açıklarsanız anlatırsanız bir şey olmaz

Back