Oğlum sıraya geç! Kızım konuşma!

Başlığı görünce dedim kesin okul önünde sıra ya giren çocuklar var konuda :) .

Yerinizde olsam bir megafon alırım. Bu sesler başlayınca öğretmenim evde hasta ve yaşlımız lütfen sessiz olalım derim. :)

Aaaayyy bizim okul müdürü de öyle..Cuma günleri İstiklal Marşı'ndan önce alıyor eline mikrofonu, "diğer bir husus,diğer bir husus" diye diye dakikalarca konuşuyor.
Ay ne güldüm buna. Demek her okul da "Diğer husus. Bir diğer husus " diye başlıyor konuşmalar. Ve öğrenci offf yeter artık eve gitmek istiyoruz. Der ve tüm algısını kapatır. Sıkıldıkça da konuşur. Kıyamam size yaaa :)

Ay iğrenç bişey o ses :) bende rahatsız olurdum evlenirkn eşime ev tutarken kul ,camii ve ana caddeye uzak olsun demiştim :)

Okul yıllarımızda lisede onca sıraya sokma çabası ile çocukları sıkıntıdan bayan sevgili okul Müdürümüz dikkaaaat demesi ile hazır ola geçeriz ve hoparlörlerden ibrahim tatlı ses. Allah allah allah Bu nasıl sevmek. Hadi topla şimdi o sırayı bidaha toplayabilirsen. Yani hayatımın en zor İstiklal Marşı için esas duruşu o gündü. Tabi tüm okulunda öyledir eminim

Ay gece gece bana bir gülme tuttu!

Sizin müdür de ama bir felsefik adammis

Benim müdürüm de böyle, mikrofonu eline aldığı zaman kimyası değişiyor adamın nasıl bir cisimse şu mikrofon anında ego aşılıyor elinde bulundurana ,soğukta, yağmurda yaşta fark etmez tir tir titrediğimizi bilirim

Öff en çok o artistlerden kurtulduğuma sevinmiştim. Küçük dağları onlar yaratmış mübarek. Müdürü artist, öğretmeni artist, çaycısı apayrı artist. Öff!

Aynen canım aynenn..Sadece öğrenciler değil,biz de çok sıkılıyoruz.Çoğu zaman ben de algımı kapatmış oluyorum,bazen bişeyi alkışlıyorlar,ne oldu diye saf saf bakınıyorum etrafıma

Ayy aynı mezun olduğum lisenin müdürü.. Gereksiz konusur da konusurdu. Ama yapacak bir sey yok, orada okul oldugunu biliyordunuz ve olacaklari tahmin etmeliydiniz. Okul yani sessiz olmasini beklemeyin

Bizim okulun müdürü vardı aynı anlattığınız gibi.
Mahalleli ne yaptıysa zil sesini kıstırdı ve istiklal marşı hariç kolay kolay konuşma yapmazlardı.
Zor bir durum. Özellikle yaşlı bir insana,bebeğe,hastalara karşı.

Bizim söylediğimiz istiklal marsini biz bile duymuyoruz sabahin korunde

Mesajlar çok olduğundan tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın.

Öncelikle ''ee biz napalım'' diyen arkadaşa bir şey yapamıycaksan bir zahmet konumdan uzaklaş demek istiyorum. Siz hiç zil sesi müdür sesi vs duymamışsanız zaten bu benim yaşadığım şeyin normal olmadığını kanıtlıyor. Sırf yazmak için yazılmış bir yorum. Rahatsız eden değil de rahatsız olan neden çekip gidiyor?

Diğer bir arkadaş da ev alırken okulu görmediniz mi evi sat git demiş. Bu çook yaratıcı yorum için teşekkürler, nasıl bizim aklımıza gelmedi hayret. Ayrıca biz 8 yıldır burda yaşıyoruz okul 2 yıl önce yapıldı. Kapiş? Ben adamın sadece mikrofonun sesini ayarlamasını istiyorum, uzaya çıkmasını değil. Geçenki törende artık mikrofon da dayanamadı sanırım ya da biri ses ayarlarıyla oynadı, ses çok az yani olması gereken gibi çıkıyordu. Camı açınca duydum sadece. Demek ki çözümü evi satmak değilmiş?

Benimle aynı şeyi yaşayan bir çok insan olduğunu gördüm yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım şikayet edicez. Okulum başladığı için çok ilgilenemedim ama boş bir günümde yapılmasını gerekeni yapıcam.

Lisedeki müdürümün başına gelen bir olay geldi aklıma yorumları okuyunca, yine 398227834 saatli bir tören pardon bağırış sonucunda komşu evlerden bir amca artık dayanamamış ve don atlet çıkmış balkona ağzına geleni söylemiş Ha etkili oldu mu derseniz tabi ki hayır. Abuk subuk hareketleri yüzünden polisler tarafından alınıp götürülüne kadar tören eziyetleri devam etti

Bu arada şu ekşi sözlükteki hocayı çok merak ettim beya, o kadar yıllık ekşi okuruyum hiç denk gelmedim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…