Oğlum sıraya geç! Kızım konuşma!

bu kadar senelik öğrencilik hayatım boyunca o müdürler bağırır, ama ne kimse dinler ne de dediklerini yapar.. yine de millet çocukları toplar oraya.. farklı bir formül bulamıyorlar nedense.. kısır döngü yıllardır devam ediyor..

eee biz napalım canım milley okula yakın olsun diye yanından ev tutar siz abartmıssınız yani bizimde okul yanımızda 50 metre diyim yani alısıyosun zamanla benim arkadaslarım okula gelmek icin 1 saat öncede kalkardı ben 10 dakka :)) oda tuvalet vs icin hemen giyinir cıkardım
okul zil sesi konusma gelince bizim bütün sokaktan hic böyle bisey duymadım valla kı herkezinde kendi apartmanı yani rahatsız olan ceker gider denir bu kadar basit

Lise yıllarım geldi aklıma,her pazartesi ve cuma birbuçuk saat konuşurdu müdürümüz.Her konuşmada eklediği bir cümle vardı yanlız hiç unutmam;

"şimdi küçük büyük adamsınız, sonra büyük büyük adam olacaksınız, ama asla büyük küçük adam olmayacaksınız"

Ne gülerdik bu lafa o zamanlar.

bir nevi paradoks

Bulunduğunuz il milli eğitime durumu anlatan bir mail atın. Ben de bir öğretmenim ve bizim müdürümüz de çok uzun ve gereksiz konuşuyor. Çevrede oturanlardan biri şikayet etti de müdürümüz kendine çeki düzen verdi :)

Felsefe hocası mıydı müdür olmadan önce?

Bulunduğunuz ilin milli eğitimine mail atıp durumu anlatabilirsiniz. Zira ben öğretmenim ve müdürümüz de aynı bahsettiğiniz şekilde mikrofonu eline alınca bırakmıyor. Çevrede oturanlardan birisi okulun yüksek sesle çalan zilini ve müdürü şikayet etti de müdürümüz de kendine çeki düzen vermek zorunda kaldı. Ayrıca alo 147 hattını da kullanabilirsiniz

Bugün konuları sanki ben açıyormuşum gibi Allah kolaylık versin şu okul derdi bizde de var sanki evin içinde bağırıyorlar. Çok fenadır bilirim.

ahhh şu müdürler ve nutuk atma sevdaları...

Hocanız ekşide bile ünlenmiş. Herkes aynı konudan müzdarip

valla kızlar bizde okula yakın otruyoruz yani simdi anlamıyosunuz ama cocugunuz olsun milleti 1 saat getiricegi yere siz 5 dakkada gidince cok rahat oldugunu hatırlıycaksıznı benim evimin 50 metre yakınında hem lise hemde ilkogretim var ama ne bizden nede sokagamızdan hic duymadım bu okul seslerindend e bıktım diye
bırakın yanii bu isleri ev alırken okulu görmediniz mi derler adama ya sat git ya kiracıysan cık nerdeymis öyel ayyy cok ses oldu bi pazartesi bide cuma günleri 5 dakka sabredin ne güzel cumhuriyetimizin andımız onunuyo istiklal marsı okunuyo bırakında olsun 5 dakka müdürün sesini cekin ayrıca siziinkiler ii erkek bizimki bide kadın 45 yasında evde kalmıs bi bayennnn :))) düsünün cocuklara nasıl bagrıyooo evladımmmm görüyorum seniii cadı karı yaa:)))

Bizimde böyle çok konuşan eve yakın bir müdür vardı. Okulu yıktılar. 1 senedir rahatız. Adama toplanıp birilerinin bir şey söylemesi gerek. Sırf siz söylerseniz ciddiye almayabilir.

Her gun ayni cumlelerdi ustelik kendi de bundan bikmisti bi kac replik hatirliyorum:
-ben her gun soylemekten biktim siz duzgun siraya girememektan bikmiyosunuz?
-adam ogluna kaymakam olmazsin dememis adam olamazssin demis!..
-yuzunuz fil derisi gibi kizarmiyoda!...
-benim icin farketmez siz susmadikca siraya girmedikce ben burda beklerim(cuma gunu aksam istiklal marsindan sonra tatil icin)

Aaaayyy bizim okul müdürü de öyle..Cuma günleri İstiklal Marşı'ndan önce alıyor eline mikrofonu, "diğer bir husus,diğer bir husus" diye diye dakikalarca konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…