Ya ablalarım kafayı yemek üzereyim ya. Haksız bir serzeniş belki ama artık tak etti .
Tam dibimizde iki tane okul var biri kız diğeri erkek lisesi. Kız lisesinden, evimizin içinde çalan tenefüs zilini saymazsak hiç ses çıkmıyor maşallah
Ama o erkek lisesinin müdürü
Öncelikle söyleyeyim ki o mikrofonu eline aldığında zaten normal ses tonuyla bütün mahalle dinliyoruz, hele bir de bağırdığında tekirdağdan duyuyorlardır. E adam müdür konuşacak tabi, ama uzatma kardeşim ya! Yarım saat gereksiz şeyler konuşuyor yok kızım konuşma yok bilmem ne. Sen ne diyceksen de hemen bitir duymayan duymasın diyorum kendi kendime ama müdür olsam ben de aynısını yapardım adam haklı diye de düşünüyorum bir yandan.
Neyse asıl derdim şu, dedeme biz bakıyoruz ve bakması aşırı derecede zor bir insan. Gözleri de görmediği için her şeyiyle ayrıntılı ilgileniyoruz ve bir tek uyuduğu zaman rahat var. Şu anda uyuyor ve müdür 10dakikadır bağırıyor. Dedem uyanacak diye ödüm kopuyor ya, çünkü yanına gitmeme rağmen dakika başı babamın ismini bağırır yanıma gel diye, yanındayım zaten diyorum yine yanıma gel diyor ne ders yaptırır ne bişey tuvalete zor giderim yani. (Bakmaktan asla gocunmuyoruz yanlış anlaşılmasın, sadece zor bir insan).
Hadi onu geçtim bebeği olan başka hastası olan olur, ne diye bu kadar uzatıyor şu konuşmayı anlamıyorum ya. Söylediği her şey direk evin içinde yankılanıyor. Kaç kere sabahın 7sinde bu adam yüzünden uyandım ki uyku bozukluğum var zaten normal uyuyamıyorum pek. abartısız 15 dakika konuşuyor en az