Oğlum sıraya geç! Kızım konuşma!

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
26
Ya ablalarım kafayı yemek üzereyim ya. Haksız bir serzeniş belki ama artık tak etti .

Tam dibimizde iki tane okul var biri kız diğeri erkek lisesi. Kız lisesinden, evimizin içinde çalan tenefüs zilini saymazsak hiç ses çıkmıyor maşallah

Ama o erkek lisesinin müdürü

Öncelikle söyleyeyim ki o mikrofonu eline aldığında zaten normal ses tonuyla bütün mahalle dinliyoruz, hele bir de bağırdığında tekirdağdan duyuyorlardır. E adam müdür konuşacak tabi, ama uzatma kardeşim ya! Yarım saat gereksiz şeyler konuşuyor yok kızım konuşma yok bilmem ne. Sen ne diyceksen de hemen bitir duymayan duymasın diyorum kendi kendime ama müdür olsam ben de aynısını yapardım adam haklı diye de düşünüyorum bir yandan.

Neyse asıl derdim şu, dedeme biz bakıyoruz ve bakması aşırı derecede zor bir insan. Gözleri de görmediği için her şeyiyle ayrıntılı ilgileniyoruz ve bir tek uyuduğu zaman rahat var. Şu anda uyuyor ve müdür 10dakikadır bağırıyor. Dedem uyanacak diye ödüm kopuyor ya, çünkü yanına gitmeme rağmen dakika başı babamın ismini bağırır yanıma gel diye, yanındayım zaten diyorum yine yanıma gel diyor ne ders yaptırır ne bişey tuvalete zor giderim yani. (Bakmaktan asla gocunmuyoruz yanlış anlaşılmasın, sadece zor bir insan).

Hadi onu geçtim bebeği olan başka hastası olan olur, ne diye bu kadar uzatıyor şu konuşmayı anlamıyorum ya. Söylediği her şey direk evin içinde yankılanıyor. Kaç kere sabahın 7sinde bu adam yüzünden uyandım ki uyku bozukluğum var zaten normal uyuyamıyorum pek. abartısız 15 dakika konuşuyor en az

Aynı durumu yaşıyorum.
Bizim de yakınımızdaki okuldan geliyor böyle talimat sesleri.
Öyle irite oluyorum ki kadının sesini duydukça.
Bir gün arayacağım okulu.
Çocukları okuldan soğutacaksınız diye..

Ben de tüm komşuları toplayıp tören saatinde baskına gitmeyi planlıyorum artık

apartmanda oturuyorsanız apartman sakinleriyle ortak bir karar alıp hareket edin bence.. gercekten bazıları cok uzatıyor heralde evde konusamıyorlar fırsat bu fırsat deyip dokturuyolar cocukları 40 saat ayakta dikmek hobileri sacma sapan seyler

Ben ciddi ciddi bazı müdürlerin bu şekilde ego tatmin ettiğine inanıyorum artık. Adamın ses tellerine yazık gerçekten

Dedeniniz için geçmiş olsun.mudur için de allah yardımcınız olsun..kıme ne soylenebilir hiç bi fikrim yok ; (

Bir de çocukları bu soğukta titreyerek bekletiyorlar. En kötüsü de bu.
Bizim de hemen yanımızda okul var ama hiç böyle şeyler olmuyor. Bence bir karar alıp okul yönetimi ile konuşun.
Eğer uymazlarsa milli eğitime şikayet edeceğinizi söyleyin.

Dedeniniz için geçmiş olsun.mudur için de allah yardımcınız olsun..kıme ne soylenebilir hiç bi fikrim yok ; (
Teşekkür ederim sağolun.

Ben de ilk zamanlar bütün okullar böyledir belki de diye ses etmedim hiç, ama şu an ciddi şekilde bir dahaki törende gidip ben bağırıcam. Haklısınız havalar buz gibi ben evin içinde iki tane hırkayla donuyorum. Çocukları dikiyorlar orda saatlerce.

Bana fayda etmez ki, ben kapı açılsa uyanıyorum ve bir daha uyumam mümkün değil. Bugün de hastayım üstelik yine erkenden kaktım ayağa
Cok geçmiş olsun benim uykumda öyle problemli. Müdürle konuşursanuz hem siz rahat edersiniz hem oöğrenciler kurtulur tabii dikkate alirlarsa

Yok her okul değil, bizim buradaki ilköğretim okullarında yapmıyorlar artık. Toreni bile okul içimden yapıyorlar soğuk diye..

Cok geçmiş olsun benim uykumda öyle problemli. Müdürle konuşursanuz hem siz rahat edersiniz hem oöğrenciler kurtulur tabii dikkate alirlarsa

Şu kulak tıkacı belki işe yarar ya aslında denemek lazım, acıtmasa bari.

Teşekkür ederim, ama müdüre gidip konuşursam sana ne bacak kadar boyunla gelmişsin konuşuyorsun der yollar diye de korkuyorum. Babamla gitmek galiba en iyisi

Bi süre deneyin sesi daha az duyarsınız en azından. Acitmiyor diye biliyorum ben.
Babanizla gidin bencede daha etkili olur hastamız vsr dersinuz vicdan a gelir Belki :/

Öğrenciler 10 dk teneffüste karda kışda dışarda gezerken üşümüyor da, müdür istiklal marşı için topladığında ve bikaç uyarı yaptığında mı üşüyorlar. Öğrenci davranışlarına uzak olduğunuz için böyle konuşuyorsunuz ama o törenler de yapılmak zorunda ve öğrenciler de saygıyla oraya çıkan insanı dinlemek zorunda ve bir tören uzuyorsa bu öğrencilerin dinlememesinden kaynaklanıyor, hiçbir müdür çıkıp da kendi yaşantısını anlatmıyor öğüt veriyorsa da yine öğrenciler için.

Ben de üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim, uzak değilim o davranışlara yani.

Ben tören yapmasın demedim uzatmasın dedim, 5dakika olup bitecek bir şeyi yarım saate yayıyor ve öğrencilere de yazık bence. Öğrencilerle uğraşmak zor katılıyorum, fakat konumuz bu değil. Sert çıkışınıza anlam veremedim

Çok iyi anlıyorum. Yıllarca bir ilkokulun yanında oturduk. Bir de düğün sezonu bahçede düğün yapılmaya başlanırsa, bildiğiniz ağlayasım geliyordu.
Sonra kulak tıkacı ile tanıştım ve hayatım değişti. Dedeniz de siz de kullanabilirsiniz. Kaliteli bir marka bulabilirsen %95 civarında sesi keser.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…