Oğlum sen gideli 1 sene oldu

Ağlayarak okudum ağlayarak yazıyorum..Rabbim sabır versin inş. bir daha böyle bir acı yaşatmasın Mevlam..

Rabbim bizleri eşimizle çocuklarımızla imtahan etmesin..Birbirimize bağışlasın inş.

Allah sabırlar versin. onlar şehit oluyorlar cennette. ve sizin için cennet vesilesi olacaktır.

bir anne olarak dünyadaki en büyük acının en ağır yükün bu evlat acısı, onu kaybetmek olduğunu düşünüyorum. acınızı içimde hissediyorum . Rabbim nurla doldursun bebeğinizin yattığı yeri, başınız sağ olsun, Allahım sabırlar versin size.

Offf abla ya kardeşim vefat ettiğinde annemin halini hatırlattın bana. Kardeş acısı çok zor babamı da 2 hafta önce yitirdim babam acısı da çok zor ama bir anne için yavrusunu kaybetmek.. Rabbim sana sabır versin. Bebeğin melek.. Tûba dallarında babasını ve seni bekliyor. Kavuşacaksın inşallah...

sağolun kızlar destekleriniz için

çok üzüldüm ya sende çok zor zamanlar geçirmişsin Allah sabır versin Allah rahmet eylesin canım ya

allah sabır versin canım.allahım sizi cennette buluştursun

amin kızlar Allah kimseye yaşatmasın.

size güzel bi haber vereyim hamileyim Rabbim inşAllah sağlıklı bi evlat verir bana hep dua ediyorum..
ve isteyen herkeze versin rabbim inş.

canım senin adına gerçekten çooook sevindim :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

canım öncelikle başın sağolsun
seni anlamak çok zor biliyorum
ama bende kızımı 2 kez ölümün kıyısından aldım(
sen yazarken o anki düşüncelerim aklıma geldi
hayat bitmişti ve artık ölüm sırası bendeydi((
ama şükür RABBİM bana kızımı geri verdi
şimdi birde oğlum var
seni çok tebrik ederim bu bebeğinle mutlu sağlıklı uzunnnnnnn yıllar dilerim canım

cnm ya ınan okurken aglmakadan hal oldum Rabbım ıns cennette komsu eylesın oglunla cnm

ve su an cok sevındım yenıden hamıleymıssın rabbım ıns ömur boyu saglıklı sıhatlı evlatlar nasıp etsın cumlemıze cnm

bu bebeğimde karnımda öldü kızlar 17 haftalıkken ne diyeceğimi bilemiyorum...

gözyaşlarına boğuldum okurken hamileymişsiniz gene şükür diye sevinirken bu msj ınız beni yıktı.ölüm nedeni nedir peki ? ne kadar talihsizsiniz.ama ümidinizi yitirmeyin.rabbim yüzünüzü güldürücek

Güçlü ol Nihanım canım arkadaşım...

Rabbim sana sabırlar versin...

Senin sınavında bu şekilde,teyzemde yaşamıstı yasadıklarını

şuan 2 tane yetıskın çocuğu var...

Dilerim en kıza zamanda rabbim yüzünü tam anlamıyla güldürür.

Allah sabır versin canım
Cennette kuzularınla buluşursun inşallah
Rabbim sana sağlıkla bi evlat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…