• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum sen gideli 1 sene oldu

Nihanım Allah sabır versin canım benim :59: yazdıklarını boğazım düğümlenerek okudum :59: Allahım tekrar aynı acıyı yaşatmasın inşallah :nazar:

canım yaaaa canım benim...
allah böyle bi acıyı kimseye yaşatmasın.ne denir nası tselli edilir bilmiyorum.allahım sabır versin.çok üzüldüm çok.

nihancığım allah sabırlar versin canım:59:yeni gördüm daha konuyu içim bi tuhaf oldu canım gözlerim doldu ama rabbim cennette kavuştursun sizi birbirinize canım :43:

Ağlayarak okudum..ne denir ki..cennette berabersinizdir inş..başınız sağolsun..:(

çok kötü oldum okurken...besınsağolsun canım Allah sabır versin.Allah kimseye böyle bir acı yasatmasın....

yazdıklarınızdan inanın çok etkilendim yaşadığınız şey hiç kolay değil Allahtan sabır dilerim sizin için bende anneyim dayanması çok zor ne denir bilemiyorum böyle bir durum için kelimelerin bittiği an eşinizle size büyük sabır versin Allah

içimden birşeyler koptu çok ama çok üzüldüm allah rahmet eylesin toprağı bol olsun oğlunuzun

unutamazsın hep acır hafifler gibi olsada hep ordadır.Bilirsin kavuşacaksın bir gün ama o zamana kadar hüzün hep senledir aynı şeyleri yaşadım bilirim hiç kondurmazsın hep bir ümit dersin mucizeler hep senindir.Son ana kadar sonra...............koca bir sessizlik.
Allah unutturacakk dert vermesin.Bacım acısını yaşayamamakta varmış.Sıradaki ne acaba daha ne kadar acıtabilirsin hayat demekte varmış.:59::43:ahhh

sabah sabah çok kötü ağlattın beni rabbim sana sabır sabırlarınında mukafatını vercektir arkadaşım melek oğlun seni cennette bekliyo annesi

çok zor bi acı qerçekten tarifi imkansız, rabbm hiç kimseyi böyLe bir acıyLa sınamasın, aLLah sabır versin sana da

okunca kalbim sıkıştı ağladım daha anne olmadan allah sabır versin çok zor yaşadığınız,başınız sağ olsun :(

şuan gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum çok acı bi durum bi anne için.Rabbim size inş. bitmez tükenmez sabır veriir.

Back