• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum sen gideli 1 sene oldu

Rabbim sizi cennnet bahcelerinde kavusturur insallah,basin sagolsun canim inan yuregime bir tas oturdu allah sana sabir versin diycek bissey bulamiyorum cok uzuldum........

Bir kitapta okumustum..
Oğlunuz cennetin kapısında sizi bekleyecek annem babam gelmeden girmem diyecekmiş..
Şimdilik dile kolay,bana kolay ama sabır sabır sabır.. Gözlerim doldu okurken ne desem boş..

Anne değilim belki ama okurken acını kalbimde, ruhumda, boğazımdaki düğümde hissettim,ağladım.
Böyle durumlarda insan birsürü teselli cümleleri arıyor ama biliyorum hiçbiri işe yaramaz.Dua ediyorum sana sabrı teselliyi Allah versin.Sizi evladınla cennette kavuştursun inşallah.Çok üzgünüm...

başın sağolsun canım çok üzüldüm inan Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah Rabbim sizi cennette kevser havuzunun başında buluştursun inş...

Başınız sağolsun.çok zor birşey yaşamışsınız.Allah diğer sevdiklerinize uzun ömürler versin.Meleğinizle cennetinde buluştursun Rabbim sizi inşallah.

Başınız sağolsun anne degilim ama aglayarak okudum yazdıklarınızı Rabbim sabrını versin inş....oglunuz melek olarak günahsız gitmiş,cennet kapısında buluştursn inş. sizi....

Kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. O şimdi hz ibrahimin yanında koşuşturuyor canım, öyle rahat öyle keyifli öyle mutlu ki :) Sen olmadan zaten cennete girmem diye tutturacak o rabbimize :) Allah tüm evladını kaybedenleri ahirete kavuştursun, Allah nerde hasta evladı olan varsa acil şifalar versin inşallah. Amiin...

tüylerim diken diken oldu okurken boğazım düğümlendi evlat acısı çok zor allahım dayanma gücü versin sabırlar versin mekanı cennet olsun allah sizi orda kavuştursun

cnm benim Allah sabırlar versin sana
inş gene kucağını doldurur Rabbim bida yaşatmasın o sana şefaat edecek
Allahtan gelen herşey kabulumuz yapıcak bişeyi kalmıyo insanın
çok üzüldüm okurken elden ne gelir sabretmekten başka ilahi takdir
inş Rabbim gene verir ömrü uzun sağlıklı hayırlı bi evlat versin
evlat acısı çok zor

senin okadar güzel bir kalbin var ki ben biliyorum bunu canım arkadaşım Yüce Rabbim en kısa zamanda kucağını dolduracak inşallah ve cennette seni bekleyen bir meleğin olacak çok zordur evlat acısı yakar canını ama sen dualar et iyi kalpli meleğim ..Allah'ım sabırların en büyüğünü versin sana ve birdaha böyle bir acı yaşatmasın sana ve tüm annelere ..

sağolun kızlar ne güzel dualar etmişsiniz Allah razıolsun

hülyamm mienseram sağolun canım arkadşlarım benim

Başınız sağolsun rabbim sabırlar versin size söyleyecek kelimeler bulamıyorum inan çok üzüldüm kolay kolay ağlamam ama yazıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım allahım sabır versin sizlere...

yazını okurken boğazım düğümlendi. gözyaşlarıma engel olamadım. canım acını derinden hissettim. ana olan seni daha iyi anlar. allah kimselere evlat acısı tattırmasın. başka yavrun var mı bilemiyorum. allah onlara uzun ömür versin.

Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın.inş bir bebegin daha olur ona bakıyım büyütüyüm derken evladının acısını unutursun.bizim başımızada geldi biliyorum.kardeşim vefat etmiştianlattıklarının hemen hemen aynısı gözümn önünde canlandırdım.bbize gelen yaşlı bir teyze Allahım unuttırsun size onu demişti kendimce kızmıştım teyzeye obizim kardeşimzdi hiç bi zamn unutmayacaktık o var gibi yapcaktık ama sonra anladımki unutmak herkez için daha iyiydi sonra kendimce hiç olmamış bizimle 1 yıl yaşamamış gibi yapmaya çalıştım bende çocuktum ama unutmaya zorladıgım kareleri zorla unutturdum kendime.bebegin rahatsızmıydı.kaç yaşındaydı canım.

canım benim şimdi ne desem ne yazsam boş biliyorum üzülme desem olmaz biliyorum insan nasıl üzülmez biz bile okurken üzülüyoruz sen nasılsın Allah bilir ama şunu yazmak istedim sadece Allah kullarını farklı farklı denermiş buda senin sınavın arkadaşım kimin başına ne gelecek belli değil yarın aynı şeyleri bizimde yaşamıyacağımızın garantisi yok sabırlı ol ve oğlun öbür alemde senin şefaatçin olacak bunu bil canım acını paylaşıyorum hayat sana güzel yüzünü çevirsin hep mutlu ol

Başınız sağolsun rabbim sabırlar versin size söyleyecek kelimeler bulamıyorum inan çok üzüldüm kolay kolay ağlamam ama yazıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım allahım sabır versin sizlere...

Allah sabır versinnn

boğazım düğümlendi
Rabbm sabrınızı arttırsın cennette kavuştursun

Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın.inş bir bebegin daha olur ona bakıyım büyütüyüm derken evladının acısını unutursun.bizim başımızada geldi biliyorum.kardeşim vefat etmiştianlattıklarının hemen hemen aynısı gözümn önünde canlandırdım.bbize gelen yaşlı bir teyze Allahım unuttırsun size onu demişti kendimce kızmıştım teyzeye obizim kardeşimzdi hiç bi zamn unutmayacaktık o var gibi yapcaktık ama sonra anladımki unutmak herkez için daha iyiydi sonra kendimce hiç olmamış bizimle 1 yıl yaşamamış gibi yapmaya çalıştım bende çocuktum ama unutmaya zorladıgım kareleri zorla unutturdum kendime.bebegin rahatsızmıydı.kaç yaşındaydı canım.

canım benim şimdi ne desem ne yazsam boş biliyorum üzülme desem olmaz biliyorum insan nasıl üzülmez biz bile okurken üzülüyoruz sen nasılsın Allah bilir ama şunu yazmak istedim sadece Allah kullarını farklı farklı denermiş buda senin sınavın arkadaşım kimin başına ne gelecek belli değil yarın aynı şeyleri bizimde yaşamıyacağımızın garantisi yok sabırlı ol ve oğlun öbür alemde senin şefaatçin olacak bunu bil canım acını paylaşıyorum hayat sana güzel yüzünü çevirsin hep mutlu ol
sağolun kızlar destekleriniz için

Kanım Dondu bogazıma bi yumruk oturdu sanki ALLAH dualarını kabul etsin .. İsyan etmediğin razı oldugun hürmetine ALLAH bebeğinle seni cennette buluştursun ..

Back