Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun rabbim sabırlar versin size söyleyecek kelimeler bulamıyorum inan çok üzüldüm kolay kolay ağlamam ama yazıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım allahım sabır versin sizlere...
Allah sabır versinnn
boğazım düğümlendi
Rabbm sabrınızı arttırsın cennette kavuştursun
Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın.inş bir bebegin daha olur ona bakıyım büyütüyüm derken evladının acısını unutursun.bizim başımızada geldi biliyorum.kardeşim vefat etmiştianlattıklarının hemen hemen aynısı gözümn önünde canlandırdım.bbize gelen yaşlı bir teyze Allahım unuttırsun size onu demişti kendimce kızmıştım teyzeye obizim kardeşimzdi hiç bi zamn unutmayacaktık o var gibi yapcaktık ama sonra anladımki unutmak herkez için daha iyiydi sonra kendimce hiç olmamış bizimle 1 yıl yaşamamış gibi yapmaya çalıştım bende çocuktum ama unutmaya zorladıgım kareleri zorla unutturdum kendime.bebegin rahatsızmıydı.kaç yaşındaydı canım.
sağolun kızlar destekleriniz içincanım benim şimdi ne desem ne yazsam boş biliyorum üzülme desem olmaz biliyorum insan nasıl üzülmez biz bile okurken üzülüyoruz sen nasılsın Allah bilir ama şunu yazmak istedim sadece Allah kullarını farklı farklı denermiş buda senin sınavın arkadaşım kimin başına ne gelecek belli değil yarın aynı şeyleri bizimde yaşamıyacağımızın garantisi yok sabırlı ol ve oğlun öbür alemde senin şefaatçin olacak bunu bil canım acını paylaşıyorum hayat sana güzel yüzünü çevirsin hep mutlu ol