Oğlum sen gideli 1 sene oldu

İnan yazını yarım bırakmak istedim ağlamaktan ama sonuna kadar okudum.Sana kim ne teselli verirse versin boş en büyük acıyı tatmışın eminim rabbim sana bunun mükafatını kat be kat verecektir sabrından dolayı başın saolsun

Rabbim sabır versin, Mekanını Cennet eğlesin yavrunuzun inş.
Cennette yeniden birleştirsin ellerinizi inş.
Allah yardımcınız olsun.

bende bi anne olarak yazınızı gözlerim dolarak okudum allah sabır versin size...

eminim cennettin bir köşesinde bekliyor yavrunuz sizi..............

Yazdıklarını okuyunca çok kötü hissettim kendimi Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın ve seninde yazının sonunda dediğin gibi Allahım Cennetinde buluştursun yavruna Veren Allah alanda Allah isyan etmek olmaz tabiki...

kardeşim okudum çok üzüldüm..allah sana sabır versin.miniğinin mekanı cennet olsun.melek oldu o.allah senin acılarını hafifletsin inşallah,bol bol dua et.maalesef hayat devam ediyor işte.inşallah yeniden anne olursun,acılarını başka bir minikle hafifletirsin.

Kalbimde çok derin bi sızı duyarak ve gözyaşlarıyla zar zor bitirebildim yazınızı..Allahım sabır versin ve cennette kavuştursun inş.Çok zor......

Yaradana neden diye sorulmaz.akıldan geçse de dile dökülmez.verende O dur alanda O.Acınızın tarifi bile yok.Allah sabırlar versin.hiç ama hiç kimseyi böyle bir acı ile imtihan etmesin.Cennette kavuşursunuz kardeşim.

allah'ım sana sabır versın... aglattın benı gece gece...

Hickiriklara boguldum yazini okurken.. allahim güc versin, sabir versin..
hala agliyorum ne diyecegimi bilemiyorum, acilarin en büyügü

Allah sabırlar versin , dilerimki yeni bir bebeğiniz olur ve acınız bir nebze olsun azalır , ağladım bende gece gece , allah kimsenin başına vermesin çok zor

Başınız sağolsun.Allah sabırlar versin size..okurken mafoldum tutamadım kendimi..ne kadar zor bir durum Allah yardıcınız olsun inş...

Canım başın sağolsun.Kendimi durduramıyorum hala ağlıyorum.Yaşadıkların gözümün önünden geçti.Ben de bir anneyim.Acın çok büyük.Elbet Allah sabrını da veriyordur.Bu dünyada ufacık şeyleri dert ediyoruz kendimize.Allah bir daha acılar yaşatmasın.Minik bebeğin cennette huzur içinde uyusun.

Nihanımm biricik tatlı arkadaşım benim. Yüreğin öyle güzel ki, Rabbim bebeğini yanına aldı bitanem ama inşaAllah sizi Cennet' inde kavuşturacak.

amin kızlar Sağolun acımı paylaştınız çok teşekkür ederim tek tek hepinize

Nihanim bu kadar aci seyler yasadigini bilmiyordum .
Cok üzüldüm hatta agladim yazin bitane kadar ve halada agliyorum
rabbim sabir versin sana kimseyede evlat acisi vermesin insallh

insan söyleyebilecek kelime bulamıyor bir an için kendimi senin yerine koydum da rabbim sana sabırlar versin kardeşim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar vererek acını hafifletsin inş.. kuzucunlada cennetin en güzel yerinde buluşun... inş bizde onu orada sevelim ... vefat eden çocuklar cennetin kapısında bekleyip annemi babamı almadan girmem diyecekmiş ve onlar cennet ehlinin çocuk sevgisini giderecekmiş rabbim yar ve yardımcın olsun....

acınızın boyutunu tahmin etmem imkansız.okurken ben bile dayanamadım.Allahım size ve eşinize sabırlar versin..Peygamberimize komşu olsun inşallah...

Daha yeni bir yakınımı kaybettim ve okurken ağladım.Çok zor Allah sabır versin.Benim de kardeşim bebekken ölmüştü.Annemle babam çok yıkıldı, biz küçüktük anlamadık.Allah evlat acısı görenlere sabır versin.Evlat acısı çok zordur.Allah rahmet eylesin.Allah onu çok sevmiş ki dünyanın çirkinlikleriyle kirlenmesin diye hemen almış yanına bunu böyle düşününn.

Allah rahmet eylesin. YAzdıklarını okurken ağladım. gözümün önüne oğlum geldi. sanki onu kaybetmişim gibi geldi. Allah acılarını dindirsin inşallah. bizler inançlı insanlarız ve biliyoruzki evladın cennet kuşu oldu cennete uçtu ve orada seni bekliyor sana şefaat etmek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…