- 24 Mart 2023
- 80
- 89
- 34
- Konu Sahibi sufledelisi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Ekranı sıfırladım ve kendisine internetten oyalanacağı eğitimsel şeyler sipariş ettim. Eskiden kitapları yırtardı okumamı istemezdi ama ben yine de okurdum öyle böyle Birkaç aydır kitaplar ilgisini çekiyor. Sipariş verdim, evdeki sakladığım kitaplarını getirttim. Lego ile oynuyor ve renkleri birbirine takıyor. Yani zihni kapalı bir çocuk değil şükür sadece anlamlı konuşmuyor.Yani bir ihmalkarlık varsa bile bilinçli olarak yaptiginizi zaten düşünmüyorum.
Onun dışında şuan için sadece konuşmada problemi var gözüküyor. Kimi çocuk ezber yapar gec konuşur. Benim ablam da geç konuşmamış ama konuşana kadar tek bir kelime dahi etmemiş, sonra birisi ayagina yanlişlikla basınca "ayağıma bastın yaa" demiş herkes şok tabi kimi ezber yapar, kimisi tembelliginden konuşmaz olabilir yani bu ihtimaller de var sonuçta. Illa hemen en kötüsüne yormamak gerekir.
Siz zaten randevunuzu almışsınız uzman birinden görüş ve destek almak çok önemli. Herhangi bir sıkıntı varsa da özel ilgi ve egitimle çözülür stres yapmayın. Ama ekrana günde bir dk bile olsa maruz birakmayin. Cocugunuz ejrana bakmasa bile arkadaki sesler onu olumsuz etkileyebiliyormuş duydugum kadariyla. Uzman gorusu aldiktan sonra burdan da paylasin sonucu mutlaka
Yarın doktorun söylediği her şeyi sizlerle paylaşacağım