Lise mezunu biri 1500 lira maaşla ise başlıyor ve bu birilerine az mı geliyor.heyt be çok zengin bi ulkeymisiz meğer
Ben de sordum yanlış yazmış@brilant01 siz kac yasinizdasiniz ki oglunuz 17 yasinda oluyo 29 yaziyo profilinizde 12 yadindami evlendiniz
Haklısın kur bir vakıf asgari ücretle çalışmak istemeyenleri maaşa bağla. Hem işçi sayısını azaltarak ücreti yükseltebiliriz ya da insanlar açlıktan kırılsın.bir öğretmen 1000 liraya çalışmayı kabul ediyorsa, bu durum öğretmenin hatasıdır.
1000 liranın büyük para olduğunun göstergesi değil.
hakkınızı vermiyorlarsa da çalışmayacaksınız ... siz her verileni kabul ederseniz , işverenler de elbete sömürecektir.
peki... siz üç kuruşa sömürülmeye ve buna hiç itiraz etmemeye devam edinHaklısın kur bir vakıf asgari ücretle çalışmak istemeyenleri maaşa bağla. Hem işçi sayısını azaltarak ücreti yükseltebiliriz ya da insanlar açlıktan kırılsın.
bir öğretmen 1000 liraya çalışmayı kabul ediyorsa, bu durum öğretmenin hatasıdır.
1000 liranın büyük para olduğunun göstergesi değil.
hakkınızı vermiyorlarsa da çalışmayacaksınız ... siz her verileni kabul ederseniz , işverenler de elbete sömürecektir.
:))) yanlış kişiyi alkışlıyorsun büyük ihtimalle kazandığım para seninle kıyaslanınca sen sömürülmüş durumda olursun. Büyüklük yapıp seni alkışlamayacağım ama.peki... siz üç kuruşa sömürülmeye ve buna hiç itiraz etmemeye devam edin
dershane sahipleri size hakkınızı vermeyip triyonlarla oynuyorlarsa ve siz de buna rağmen çalışmaya devam ediyorsanız... açlıktan ölün zaten hocam.İhtiyacın var, bakman gereken hastan var ne yapacaksın?
Bulamıyorsun iş! Halan, dayın da yok.
Gurur yapıp açlıktan ölmek gerekir dimi doğru.
:))) yanlış kişiyi alkışlıyorsun büyük ihtimalle kazandığım para seninle kıyaslanınca sen sömürülmüş durumda olursun. Büyüklük yapıp seni alkışlamayacağım ama.
Bu ülkenin %23ü işsiz bu da yetmedi asgari ücrrtten düşük parayla çalışan suriyeliler geldi. Neyin alkışı bu. Sen burayı norveçle karıştırdın sanırım ya da danimarka. Yaşamak için insanlar asgari ücretle çalışmak zorunda kalıyor yoksa kim ister kıt kanaat geçinmeyi. Aşağılamayı bırak ayrıca bu kesimi.
Ben öğretmenim aldigim maaş 2400 lira.1500 lira ile rahatça ev geçindirebi liyorsanız, türkiyede falan yaşamıyorsunuz demektir. 1500 lira az tabii ki.
dershane sahipleri size hakkınızı vermeyip triyonlarla oynuyorlarsa ve siz de buna rağmen çalışmaya devam ediyorsanız... açlıktan ölün zaten hocam.
sen çalışmazsan ben çalışmazsam, o dersane sahibi de eşşek gibi sana hakettiğin maaşı verecek.
olay bu kadar basit.
hocam ben de öğretmenim.Ben öğretmenim aldigim maaş 2400 lira.
biz türkiyedeyiz hatta asgari ücret alıp hala aile gecindirebilen mucize insanlarin ülkesi burasi
Çalışmayıp ne yapacaklar her gün duaya mı çıkacaklar topluca gökten para yağsın diye. 2 ay önce İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde işsizlikten dolayı kendini yakan bir vatandaş vardı. Sen o adama nasıl az paraya çalışma diyebilirsin. Bu ülkenin şartları bu ne yazık ki. Kim istemez ya asgari ücret 3.000 tl olsun, mezun olur olmaz iş imkanı doğsun. Ütopik yaklaşmamak gerek. Asgari ücretin üzerinde iş bulabiliyorsan lise mezunu olup şükredeceksin tabi. 3.000.000 suriyeli ülkede yaşıyor onbinlercesi sınır kapısından alındı. Hepsi aç iş arıyorlar. Sen çalışmazsan çalışacak bulunur.ne aşağılaması be... siz insanlara şükredin diyorsunuz resmen...
bense hak ettiklerini alamıyorlarsa çalışmasınlar diyorum..
peki... siz üç kuruşa sömürülmeye ve buna hiç itiraz etmemeye devam edin
Hiç yetmiyor,ekders ücreti olmasa ay sonunu getiremeyiz ancak maaş az diye işi bırakacak değiliz ki.bokeyl post: 41469111 .!.:hocam ben de öğretmenim.
bana söyler misiniz, aldığınız maaş size fazlasıyla yetiyor mu? yoksa ucu ucuna mı yetiyor?
ogretmensın ve oglunu okumaya teşvik edecegıne bol maaşlı iş arıyosun. pes!hocam ben de öğretmenim.
bana söyler misiniz, aldığınız maaş size fazlasıyla yetiyor mu? yoksa ucu ucuna mı yetiyor?
Konu sahibi o değil ki.İnsanlara boyle cevap veriyorsunuz ya, acaba vasifsiz oglunuz en fazla ne kadar maasa is bulacak coook merak icerisindeyim...
Anacim konuyu açan bokeyl değil ki.ogretmensın ve oglunu okumaya teşvik edecegıne bol maaşlı iş arıyosun. pes!