Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi o değil ki.
hahahahaa ay koptum magnum seven eş miydi o konusuEşinizin yediği magnum paralarını (ayda 500 600) oğlunuza verin mis gibi gayet iyi bir maaş lise mezunu için
aaaaa gene sazanlıgım tutmuş pardonAnacim konuyu açan bokeyl değil ki.
Arkadaşlar oğlumun düşüncesi şöyle 3-4 sene çalışıp biraz para biriktirdikten sonra bizimde az bi yardımımızla iş kurmak istio aylık 1300-1400 maaş verirlermiş doğrumu ?
Evet o kadar magnum parası verebiliyor eşi tek başına ama 17 yaşındaki oğluna burda iş arıyor hemde dolgunhahahahaa ay koptum magnum seven eş miydi o konusu
Evet o kadar magnum parası verebiliyor eşi tek başına ama 17 yaşındaki oğluna burda iş arıyor hemde dolgun
Onu yanlış yazmış öyle dedi bilemiyorumhemde 1985 doğumlu bu işe şaştım ne ara cocuğu yaptı :S
Ufff nasilda canim cekti gidiyimde magnum alamamda kulahta bari aliyim iftardan sonraEvet o kadar magnum parası verebiliyor eşi tek başına ama 17 yaşındaki oğluna burda iş arıyor hemde dolgun
aynen bu şekilde hayali olan bi arkadaşım vardı. liseyi bitiremedi hatta. biz şaka yapıyo sanıyoduk ama ciddiymiş. kimileri için araç sürmek gerçekten büyük bi keyif. üniversite okuyası yoksa elinizden pek de bişiy gelmez. evet maaşı iyi diye biliyorum ben de o alanın. hiç olmadı bi yıl muavinlik yapar, ona göre olmadığını hissettiğinde geleceğini planlaması için geç değil.Siz değerli arkadaşlardan yeterli bilgi alacağıma inandım , arkadaşlar Oğlum Bu Sene okulu bitirdi ,Ankara'Da oturuyoruz Oğlum Şehirler arası muavin olucam dio maaşı iyimiş dio günde 50 kere maaşı iyi dio cidden maaş durumu ne kadar ya töbe psikolojim bozuldu oruç oruç.. Tanıdığı olan varsa nasıl bir iş ona göre göndericem arkadaşlar teşekkürler..