Fakirlik başa belaUfff nasilda canim cekti gidiyimde magnum alamamda kulahta bari aliyim iftardan sonra
Ne edek fakirimFakirlik başa bela
Oğlun mantıklı biri. Şimdi muavin var MUAVIN var, nerde yaptığın önemli bu muavinliği. Oğlun mutlaka yabancı dil öğrensin bir yolunu bulup, üniversitede turizm gibi bir bölüm okusun. Ve o muavinliği gitsin Türk Hava yollarında yapsın.
4000-5000tl arası maaş alıyor kabin memurları.
Pilotlar 17-18 bin ile başlıyor.
Nasıl bir hayal gücünüz var anlamadım ki..
Belki pilot da olur.
Senin oğlunun niteliği ne ki iyi maaşlı işi haketsin?ablacığım yüksek maaşlı değil ama elbetteki biraz daha iyi maaş alması taraftarıyım ..
Hayalgücü filan değil bu, şu an havacılık sektöründe ciddi bir eleman açığı var. Eşim pilot ordan biliyorum. THY iyi inglizce bilen kabin memuru bulmakta sıkıntı çekiyor mesela. Ben sadece konu sahibesinin oğluna yol gösterdim o kadar. Herkes pilot olamaz ama kabin memuru olmak o kadar zor değil.
Benim teyzem de THY çalışıyorlar eleman sokmak için bin takla atıyotlar.. ve bir çok tanıďık da şuan da orada çalışıyor..
Uçak temizlemeden başlatıyorlar diyeceksiniz ki kabin memurlarına yükselir.. öyle bir şey yok!! Eşinizden daha detayli bilgi alın.