Öncelikle konum bir süre burda kalırsa gerçekten çok sevinirim. Geçen hafta tatile gittik. Cuma günü döndük. 3.5 yaşındaki oğlum pazar sabahı yüksek ateşle uyandı. Ve burun akıntısı başladı. Grip olduğunu düşündük. Daha sonra el ve ayaklarında kırmızı benekler çıkmaya başladı. Bi Kaç kere ılık duşa soktum. Ateş düşürücü verdim ama ateşi düşmedi. Acile götürdük. Soğuk kompresle bi nebze düştü ateşi. Eve gelince tekrar yükseldi. Tekrar düş ateş düşürücü soğuk kompres derken ateşi düştü çok şükür. Ama bahsettiğim kırmızı benekler daha da arttı. Ağzına baktım aft benzeri yaralar çıkmış. Bugün tekrar hastaneye götürdük çocuk doktoruna. El ve ayak hastalığıymış. Antibiyotik ve kaşıntı için bi Kaç krem yazdı. Biraz araştırdım. Antibiyotiğin hiç bi işe yaramayacağını okudum viral bi hastalıkmış. Sadece kremleri kullanıyorum. Ağzındaki yaralar için de karadut şurubu veriyorum. Daha önce çocuğu bu hastalığı geçiren oldu mu? Tedavi sürecinde neler yaptınız? Allah tüm çocuklara iyilik versin çok zor
(