Çocuk Hastalıkları Oğlum hasta :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Karadut surubunu kullandım iyi geliyor gerçekten.
Hastalığa gelince benim oğlum daha değişik geçirdi bu hastalığı,denizden kapmıştı ,kırmızı benekle küçük yaralarla başladı her tarafa dağıldı ve benekler büyüyüp açıldı.O da el ayak hastalığının bir cesidiymis. Karnına kollarına komple dagilmisti.Antibiyotik vermedi , sürüp ve kremlerle atlattık çok şükür.Bu hastalık bulaşıcıdır dikkatli olun ..

1 yasindaki pglum da dogum gunu sabahi uyandiginda atesliydi, bizde dokuntuler 3. Gun cikmaya basladi, fena degil simdilik hafif atlatiyor, insallah kisa surede gecer ve bir dahahic olmaz

cNim atesten oldugunu biliyorm hele cocugunuz beyaz tenliyse bu durum olagan bisey gecmis olsun

Ya heepsindne tırnak düşmesi oluyormu oğlum ilk 7 ay önce geçirmişti ve hafif atlattığı şimdi daha yoğun geçiriyor ellerinde ayaklarında ve ağzında var ağzı baya yara küçük ogoumada geçti ama ilkinde tırnak düşmedi valla duyunca korktum düşermiş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…