Çocuk Hastalıkları Oğlum hasta :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Oğlumda bi günde atlattı ateşi allaha şükür. Ama benekleri gördükçe o kadar üzülüyorumki bi an önce geçer inşallah

Valla bende anlamadım. 3 gündür olmadığım site kalmadı. Ortak fikir hep aynı antibiyotik hiç bi işe yaramaz demişler. Vermedim bende. Hatta daha kötü olabilyomuş. Vücut zaten virüsle savaşıydı bide üstüne bakteri vermek bağışıklığı mahvediyormuş

Önce patates gibi soyuluyor sonra tırnaklar gidiyor tamamen eski haline dönmesi epey zaman alıyor ama kaşıntılar geçince rahatlar benim kızım şiddetli geçirdi. El, ayak tırnakları gitti ama farketmiyorsunuz bile alttan tırnak çıkmaya başlıyor usttekini itiyor tırnaksız falan gezmiyor yani.

Canım benim oğlum iki yaşındayken kapmıştı bu pis hastalığı hatta yavrumu sütten kesmek zorunda kaldım ememedi kaç hafta ağzındaki aftlardan dolayı.. yaklaşık 1 ay sonrada tırnak dökülmsi yaşayacaksınız korkmayın sakın
Malesef oğlum şuan 2.5 yaşında ve hastalık tekrar etti.. hatta bugün doktordan geldik. Yine el ayak olmuş doktor bu hastalığın türkiyede olmadığını suriyelilerden geldiğini söyledi.. biz haftasonu zeplin kapalı parka götürmüştük geldik sabahında çocuk böyle ateşlendi yine kırmızı su benekleri oluştu kaşıntı başladı dedim aha su çiçeği oldu bu sefer yine kapmış birinden el ayak hastalığıymış.
İlaç faydasız karadut şurubu ve kaşıntı için krem yazdı.. ateş için ateş düşürücü ve ılık duş önerdi. Zaten geçen defa 15 günde iyileşmişti. Yine aynı zorluklar bizi bekliyor çünkü çocuklar yemeden içmeden kesiliyor

Çok teşekkür ederim. Ateşi geçti çok şükür. İştahı da fena değil. Ballı ıhlamur, süt, yoğurt bunları yiyip içiyo bol bol. Suya sokmadım 2 gündür. 5 gün suya sokmayın dedi doktor. Çekerim yeterki iyi olsun da ma benekleri gördükçe içim acıyo. Dün işyerimde saatlerce ağladım tutamadım kendimi. Çok suçlu hissettim tatile götürdüm diye. Mutlu olsun diye çırpındım böyle oldu tabi bi de nette çok feci şeyler okudum bu hastalıkla ilgili. Onun da etkisi büyük

İş yerimde mesai arkadaşımın 2 kızı geçirmiş. Hafif geçirdiler düşmedi tırnakları dedi. Benim oğlumda hafif geçiriyo gibi. Bakalım. İnşallah tekrarlamaz.

Kendini suçlama gerek yok bulaşıcı hastalık bu yapacak bişey yok. Bizde eğlensin diye götürdük bende çok pişmanım ama napayım nereye gitsek suriyeli artık çocukları eve kapatamayız malesef.. Allah bizlere bağışlasın evlatlarımızı.. maşallah senin ki yiyormuş bol bol yoğurt yedir.. bizimkinde iştah da gitti.

Kuzenimin çocukları geçirdi yüksek ateşle günlerce.kaşıntılar ağrılar ağız yaralari döküntüler vs.. hastalık sonunda tırnaklar da yenileniyor. Çok geçmiş olsunn çabuk atlatır inşallah. nemesis te yeni bu dönemi atlatmış bi anne olarak birşeyler söyler sanırım süreçle alakalı.

canim sakin ol. gececek. insallah. bu hastalikta 3 gun yuksek atesle beraber dokuntu olur. bu dokuntuler ellerde ayaklarda hassasiyet yapar. dokununca yuruyunce acir. bogaz cok agrir. ama gececek. doktor bahsetti mi tirnakta olusacak durumdan?
Çok teşekkür ederim doktor bahsetmedi nette okudum

Çok çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırlar ne melem bişeymiş ya. Hiç bi yere götüremiyecek miyiz biz bu çocukları. Fanus da kapatamayız ki. Off off.

Çok teşekkür ederim bizimki hafif geçiriyo bakalım. Ellerinde çok var benek. Ayak tabanlarında yok. Yürüme ve koşmasa sıkıntı yok keyfi yerinde. Hatta bugün ben iyileşmek istemiyorum böyle iyiyim diyo :) tabi ilgi alaka 2 katına çıkınca :) elimizden geleni yapıyoruz bakalım inşallah çabucak atlatır.

Çok şükür hafif geçiriyor belli ki. Bizim ki günlerce yemek yiyemedi,keyifsiz halsiz yavrum ya=( Rabbim korusun tüm yavrucaklarıı

Bizim ki 6. Hastalikti. Biraz farkli ama 2 hastaliktada antibiyotik kullanilmiyor. Bence baska bir doktora daha gidin.

Geçmiş olsun . Benim kızım da geçen yıl havuzdan kapmıştı. Rus turistler ile Rusya’dan gelmiş demişlerdi o zaman da.

Üç gündür hafif ateş (37,7) ve vücudunda geçen seferki kadar almasa da döküntüler çıktı. Bugün ateş düştü , sanırım tekrar geçiriyor ama daha hafifi bu kez. tekrar bi salgın var. Eşim öğretmen okuldan gelmiş olabileceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…