- 21 Kasım 2013
- 497
- 612
- 103
- Konu Sahibi kittybetty
-
Benim bebeklerim geçirdi.Antibiyotik vermedi Dr.Sadece ateş düşürücü verdi.Bir gün ateşleri çok yüksekti.Ertesi gün düşmeye başladı.Beneklerin geçmesi bir haftayı buldu.
Geçer inşallah.Allah sifa versin.
Bir de yemek yerken çanları çok açıyordu
Komşunuz hediye etmiş, son 5 yılda artmış.Nerden geldi böyle bi hastalık 2 senedir duyuyorum daha önce yok muydu yaygın mı değildi
Ç
Komşunuz hediye etmiş, son 5 yılda artmış.
Dedikodu şeklinde duyuyorduk böyle olduğunu da doktorumuz da bu sözlerle onayladı.
Aşısı da yok, bağışıklık da kazanılmıyor, çocuğum atlattı geçti yok.Allahım ya aşısız kontrolsüz iş yapılırsa böyle olur. Aşısı yok muymuş bu hastalığın? Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim. Oğlum daha hafif geçiriyo. Ağzında pek yara yok bir iki tane. Karadut çok iyi geldi. İştahı eskisi gibi olmasa da fena değil. Sizde tırnak düşmesi oldu mu acaba?aynisini 1.5 yasindaki kizim gecirdi. cok zor Allah sifa versin.
agzinda yaralar icin aftoral diye sprey vermisti mecbur sıkıyorduk, agzini acamiyordu acidan. butun vucudu kabardi . 10 gun sonunda hicbirseyi kalmamisti.
Bende de ara ara sürekli çıkar aft. Annemde de öyle. Genetik sanırım. Karadut iyi geliyo gerçekten. Oğluma da veriyim dedim işe yaradı çok şükür.karadut surubunu bende kullandim cok etkili iyi yapmissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?