• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum biberon almıyooo

ikiaslanannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
17
1
36
34
Aydın
arkadaşlar oğlum 1 yaşında 3 ay sonra birkaç günlüğüne yanında olamıycam ve gece uyanıp emdiği için devam sütü vermek istiyorum zaten sütüm yeterli gelmiyor sanırım artık ama biberondan içmiyor siz nasıl alıştırdınız acaba ısrarla vermeye devammı edeyim yoksa vaz mı geçeyim fikirlerinize ihtiyacım var acilll:46:

arkadaşlar oğlum 1 yaşında 3 ay sonra birkaç günlüğüne yanında olamıycam ve gece uyanıp emdiği için devam sütü vermek istiyorum zaten sütüm yeterli gelmiyor sanırım artık ama biberondan içmiyor siz nasıl alıştırdınız acaba ısrarla vermeye devammı edeyim yoksa vaz mı geçeyim fikirlerinize ihtiyacım var acilll:46:

biberon almayan bebeklerin emzik kauçuk olunca aldıklarını duymuştum bir deneyin isterseniz.. farklı bir marka da deneyebilirsiniz.. her bebek seçici oluyor bu konuda.. birini alır belki..

biberon almayan bebeklerin emzik kauçuk olunca aldıklarını duymuştum bir deneyin isterseniz.. farklı bir marka da deneyebilirsiniz.. her bebek seçici oluyor bu konuda.. birini alır belki..

benim yaramaz sadece su içiyor devam sütünün değişik bi kokusu var sanırım onu sevmedi yine de önerin için sağol yinede denemeli :)

Benim kizim da biberon almiyodu philips avent aldim icmeye basladi kesinlikle oneriyorum denerseniz sizde memnun kalirsiniz icer insallah

Bunda üzülecek bir durum yok. Benim oğlum 8 aylıkken biberonu bıraktı ve bir daha ne yaptıysam kullanmadı, aynı şekilde devam sütünü de. Onu da beğenmiyor.

Gece uykusuna yatırmadan yaklaşık 1 saat önce kaşık maması vermenizi tavsiye ederim. Ve gece uyandığında su verin. Ben mecburen bu şekilde yapmak zorunda kalmıştım.

Back