- 8 Kasım 2018
- 5.727
- 13.798
Evet bazen meme diye seslendigi oluyor banaanne demenın bır dıger adı da mama
anne demek mama demek kıyamam kuzulara ya
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bazen meme diye seslendigi oluyor banaanne demenın bır dıger adı da mama
anne demek mama demek kıyamam kuzulara ya
elimden gelen her seyi yapıyorum ama neden böyle bilemiyorum..Bağ çok önemli onu sağlamlaştırmaya gayret edin bence
Bazen babasinin gögsünü açmaya çalışıp meme diyor ama bunu anneme we kayinvalideme de yapiyorBenimki de aynı 23 aylık ve emiyor, imkanı olsa babasını emecek benimde senin gibi kurallarım var, birde ben ve eşim çalışıyoruz eşim benden 2 saaat önce işten çıkıp oğlumu almaya gidiyor ve zaman geçiriyorlar bununda etkisi var bence
Bir de su var mesela sürekli “annen kizar, aaa anne kizar” diyor. Söyleme öyle çocuk beni her düşündüğünde anne kızıcak diye düsünücek dedim. Ama bazen dikkat etmiyor yine diyorBuna cidden üzülüyor musunuz?
Ben babacı çocuklara bakar vayy be kadına bak ne güzel alıştırmış diye özeniyorum mesela :))
Bilmem başıma gelse zoruma mı gider?
Elbette sizi seviyor sadece iyi polis kötü polis durumu olmuş. Çocuklar böyledir. Eşinizin tutumu annene soralım. Annen ne derse o şeklinde olsaydı keşke..
Konusun en azindan bundan sonrası için dikkat etsin.
Evet çok fazla hayir diyorum haklisiniz erkek çocuğu çok hareketli gerçekten ne kadar tehlikeli şeyleri kaldirsam da o mutlaka bir şey buluyor ben de istemsizce ona zarar gelmesinden korktuğumdan ilk tepkim hayır oluyor13 aylık çocuğa otoriter olmak doğru değil ki simdiddn korku simgesi olmuşsunuz. Bebekler 2.5 yaşına kadar hayır dan anlamazlar. Yasaklamak yerine ortadan kaldırmak gerekiyordu. Örneğin mutfak cekmecelerini karıştırmak mi istiyor, uzanabilecegi cekmecelere plastik şeyler doldurun açsın istediği gibi dagitsin. Benim oğlum mutfağın salonun altını üstüne getirirdi. Tehlikeli çekmece dolaplar için bebek kilidi alın açamasin. Yani siz hayır demeyin. Bu konuda hatalisiniz.
Babaya düşkünlük konusunda ise benim oğlum da bebekken öyleydi şimdi peşinden ayrılmıyor. Ben de üzülürdüm. Zamanla geçer ama söylediklerimi unutmayın, hayır demek yok, ortadan kaldırmak var
Az goruyolar babalarını inanın bir çoğu öyleMerhabalar. 13 aylık bir oglum var. Babasına çok düşkün. Cok iyi anlasiyorlar. Onu görünce beni istemiyor bana gelmiyor. Gündüz yalnizken bir sıkıntımız yok oyun oynuyoruz, parka gidiyoruz. Sever sarılır öper sakalasırız. Ama ben babaya göre daha otoriter daha kuralcıyım. Yasaklarım vardır. Mesela onun icin tehlikeli olan bir şeyi dokundurmam elletmem, Çok isteyip ağlasa bile uzaklaştırırım ordan unuttururum O seyi. Babası ise kıyamaz Dayanamaz ağlamasına kendi kontrolünde çocuğun istediği Her şeye dokundurur, elletir, eline verir. “Ama istiyor napim” der Yani babasıylayken hiçbir şeye hiçbir konuda sınır tanımıyor Ama annede kurallar var, anne baskın. Anne altını degistiriyor, yemek yediriyor, burnunu temizliyor(nefret eder burnunu temizlememden) yani annesi sıkıcı... bana karşı soguk. Anne diyemiyor zaten. Hep baba diyor baba diye aglıyor. Mesela geçen gün oğlumu annemlere bırakıp alışverişe gitmiştik eşimle 2 saat sonra geldik. Kapıdan girince hemen yanına gittim kucagıma almak istedim gelmedi yüzüme bile bakmadı,baba dedi eşimin kucağına gitti. Eşim tuvalete girse kapıda bekler baba diye ağlar çıkana kadar. Ben girdiğim zaman hiç ağlamaz, aramaz beni. Üstelik hala emiyor ona rağmen benimle bir bağ kuramadığını düşünüyorum. Sanki beni sevmiyor gibi. Gerçekten böyle düşünüyorum. Bugün mesela babasıyla oynuyordu ben yanlarına girince kaçıyor ya da mızmızlanıyor. Eşim bile şaşırıyor Allah Allah niye seni görünce böyle yapıyor bu çocuk, gündüz nasılsınız? diyor. Gündüz hiçbir sorun yok diyorum.
Bu arada eşim çok ilgili bir babadır onları böyle mutlu ve Eşimi ilgili görmek Çok hoşuma gidiyor şükrediyorum allaha. Ama içten içe oğlumun bana olan soğukluğu zoruma gidiyor. Erkek çocuğu anneye düşkün olur derlerdi benim oglum hic bana düskün değil.hicbir zaman da olmadı. Çok üzülüyorum. Geçen gün kayınvalidem bile herkesin çocuğu anne diye ağlar bizimki baba diye ağlıyor babacı bu dedi. Cok üzüldüm. Yorumlarınızı bekliyorum.
Hayır dedikçe daha çok yaramaz olur ayrıca neden hayır dediğinizi de algilayamaz karşısında sadece karşı çıkan birisi var onun istediği şeyi yaptırmıyor. Ona zarar gelmesini engellemekle.mesul kişi sizsiniz mesela tehlikeli derken neler var ? Kırılacak eşyaları kaldiirin prizlere bebek kilidi takın butun dolaplara kilit takın, sabitlenmeyen dolapları sabitleyin eğer kanepelere tirmaniyorsa yerlere minderler koyun sert yere düşmesin diye , camlara kilit takın , yemek pişirirken ocağın tezgaha yakın değil duvara yakın ocaklarını kullanın ulasamasin, aklıma bunlar geliyor başka ne tehlike olabilir ki evin içindeelimden gelen her seyi yapıyorum ama neden böyle bilemiyorum..
Bazen babasinin gögsünü açmaya çalışıp meme diyor ama bunu anneme we kayinvalideme de yapiyor
Bir de su var mesela sürekli “annen kizar, aaa anne kizar” diyor. Söyleme öyle çocuk beni her düşündüğünde anne kızıcak diye düsünücek dedim. Ama bazen dikkat etmiyor yine diyor
Evet çok fazla hayir diyorum haklisiniz erkek çocuğu çok hareketli gerçekten ne kadar tehlikeli şeyleri kaldirsam da o mutlaka bir şey buluyor ben de istemsizce ona zarar gelmesinden korktuğumdan ilk tepkim hayır oluyor