• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oğlum Aras'ın odası teyzeleri

mermaid_34

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
120
3
318
41
şifonyer ve emzirme koltuğunu çekmeyi unutmuşum :) :kedi:

Eklentiler

• $135.jpg
    $135.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 110
  • $120.jpg
    $120.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 109
  • $119.jpg
    $119.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 111
  • $144.jpg
    $144.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 108
Rabbim hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin Aras'a ve size.Sağlıklı,uzun ömürler dilerim Aras'a...

canım benim çok güzelmiş Aras ın odası güle güle kullansın benim oğlumun adıda Aras çok seviyorum bu ismi adaş bulduk bir tane pek kullanana yok bu ismi :)güle güle büyüt bebişini

çok hoş olmuş canım oğluşunun odası..
özellikle duvarlar çok hoşuma gitti. güle güle kullansın bebişin.

canım benim çok güzelmiş Aras ın odası güle güle kullansın benim oğlumun adıda Aras çok seviyorum bu ismi adaş bulduk bir tane pek kullanana yok bu ismi :)güle güle büyüt bebişini

teşekkür ederim cnm .Aras ismi bencede çok güzel ve karizmatiksengözlerimebaksanab
Allah oğlunu analı babalı büyütmeyi nasip etsin

cevap yazan tüm anneler ve anne adayları sizede allah daha güzellerini ailenizle birlikte kullanmayı nasip etsin

allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. aras bebek mışıl mışıl uyusun inş... :nazar:

Çok cici olmuş herşeyi sağlıklı güzel günlerde kullansın inşallah a.s.:nazar:

çok zevkli,ışıl ışıl harika görünyo,süper bi oda olmuş,kahkahaları doldursun inşallah sağlıkla...

çok güzel olmuuş :D güle güle oynasın odasında :) benim bi sorum olacak; duvar kağıtlarını nerede yaptırdınız? çok hoşuma gitti :) boshayallersmile

saolun kızlar

cnm onlar duvar kağıdı değil sticker.duvarı beyaz mavi ve sarı renklerde biz boyadık üzerine stickerları yapıştırdık .

Çok güzel bir oda olmuş.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.:Saruboceq:

Back