• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oğlum Aras'ın odası teyzeleri

çok teşekkürler bengu38. bu odaya da hakikaten bi subaylık yakışır bi denizkızıda bulduk mu tamamdırsositososito

canım odanız harika benimde rabbim izin verirse bi oğlum olacak, bizde bu odayı çok beğenmiştik şimdi sizin odanızıda görünce bayıldım vallahi...

iznin olursa birşey sormak istiyorum duvarlarınız duvar kağıdımı yoksa sticker mı?

tatlım gözümden kaçmış duvarlar stickermış ama şimdi yeni bir sorum olacak bu stickerları nereden aldınız ve nekadara mal oldu?

canım allah gül güle kullanmayı nasip etsin inşallah
yalnız resimleri gördüğümde inanamadım mobilyalarımızda aynı boyamızda stickerlarımızda çok benziyo yaa tesadüfe bak sanki batuhanın odası gibiiii

cnm styicker pakedi 125 tl ye aldım. e bebekte "funtosee" olarak geçiyor.125 tl gözüne çok gelmesin duvar kağıdı ve bordür bile kullansan daha ucuza mal edemezsin

odaya bayııllllldııımmm çok zevkli döşenmiş bizde başlıcaz yakında oğluşumun odasını yapmayaaa ii fikir oldu duvarlar faalan sağol canım

Back