Oğlak Erkeği

Ben duygu isterim karşımdakinden.Sen çalışmasaydın evlenmezdim çok kırıcı.Zaten bana böyle bir şey derse konuşmayı keserim.
Evlendikten sonra demişti bana ama kırıcı olduğunu bile anlayamadı oğlakların duygusal zekaları eksik oluyor fazla mantıkçılar. Bende çok duygusalım ama oğlaklar soğuktur duygusunu, düşüncesini anlayamazsın kolay kolay. Ağırkanlı, oturaklı, mantıklı, güvenilir, hesabını bilen bir insan istiyorsan tam öyle ama işte heyecanı eksik. Ben annemde oğlak bu arada o da aynıdır. Ben bir balık olarak yumuşak ve uyumluyumdur alttan alıyorum oğlaklar asla alttan almaz sen haklısın demezler. Ömrüm 2 oğlakla geçiyor oğlak burcu uzmanı oldum. Ha bu arada aileleri çok önemlidir, ailelerine asla laf söyletmezler. Oğlaklar anacı olur.

İlk hoşlandığım çocuk oğlak burcuydu. Yıllar sonra belki 15 yıl sonra bir gün başka bir şehrin avmsinde karşılaştık. Benim yanımda da kız arkadaşım vardı.
Orda ayaküstü konuştu da konuştu
Artık kız dediki ya bi kahve içelim şurda oturup konuşursunuz dedi
Adam diyor ki ya bunların yaptığı kahvede hep köpük birde dünya para alıyorlar biz bir bozulduk ne saçma adam bu ya diye

Neyse bir yere oturduk kalkarken parayı bize ödetti kendini geri tuttu

Sonra aşağı indik peşimizi bırakmıyor dedi size bir dondurma alayım ayy çıldırıyorum

Dedim yok xx cim
Şimdi köpüktür zaten onlar ne gerek var dünya para
Hadi eyvallah dedik kaçtık

Son düzenleme:
Ay aynen ya eşimle aynı kurumda çalışıyoruz. O kadar işkoliktir ve işi önemser ki benim de öyle olmamı ister. İşi savsaklayamam, iş yerinde herkesle iyi olmalıyım. Biriyle sıkıntı yaşasam başarısız kabul eder beni, eleştirir durur. Yani bir oğlakla evliyseniz iş ortamında başarılı olmalısınız, herkes sizi sevmeli sanki şirket ortaklığı gibi

Ben de aslan burcuyum.Aslan oğlak ilişkisi nasıl olur?

Aslan kadını çok otariter oğlak da dik kafalı politik ilişki yürütürlerse anlayışla devam edebilirler hani bir ihtimal.
Ama birbirini nötrleyen burçlar biri soğuk biri sıcak mevsimde doğmuş çekerler birbirlerini yinede

Evet beans oglak erkekleri utanmaz, adami engellemisim sonra bi naber yazasim gelmis ya 1 senedir sensiz kaldim nerdesin diyo sjsjs engellemistim seni diyorum kaldir ariycam seni diyor djdh (bu baska bi oglak flort oglaklarimdan)
Bumerang gibiler atiyorsun geri geliyorlar.Bak birisiyle ghostlastim o da oğlaktı konuşuyorduk hikayemi beğenmiş simdi biraz yuz versem yazar.Terazi,yengeç ve oğlak burçları için aşkta gurur yoktur kizlar.

Korktum. Aslında tembel değil gibi. Parayı seviyor. Ama sinsi bir yanı var.
Ooov başaklar paraya ve güce taparlar.Para icin annesini boyayıp babasina satar.Ama kizdilar mi tehdit ve şantaja başvururlar öyle pislikler bir ev arkadaşım vardi o da öyleydi kizinca insanlari tehdit edip şantaja başvuruyordu.Birde asiri yalancılar aman diyim kendine dikkat et.

Tencere kapak diyorsun

İkimizde dominantız cidden.Bir yerde ben alttan alırım bir yerde o alttan alır diye düşünüyorum.
Mantıklı insanlardır aslında, olması gerekenle duygusal kararları ayırabilirler. Kendinde yeri geldiğinde alttan alıp yeri geldiğinde ikna edebileceğini düşünüyorsan dene, en fazla biraz zaman kaybedersin

Mantıklı insanlardır aslında, olması gerekenle duygusal kararları ayırabilirler. Kendinde yeri geldiğinde alttan alıp yeri geldiğinde ikna edebileceğini düşünüyorsan dene, en fazla biraz zaman kaybedersin
Canım cidden analizlerin muhteşem öğretmen olmaninda etkisi var sanırım ve oglak burcu zekiligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…