- 10 Haziran 2012
- 1.389
- 3.263
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Evlendikten sonra demişti bana ama kırıcı olduğunu bile anlayamadı oğlakların duygusal zekaları eksik oluyor fazla mantıkçılar. Bende çok duygusalım ama oğlaklar soğuktur duygusunu, düşüncesini anlayamazsın kolay kolay. Ağırkanlı, oturaklı, mantıklı, güvenilir, hesabını bilen bir insan istiyorsan tam öyle ama işte heyecanı eksik. Ben annemde oğlak bu arada o da aynıdır. Ben bir balık olarak yumuşak ve uyumluyumdur alttan alıyorum oğlaklar asla alttan almaz sen haklısın demezler. Ömrüm 2 oğlakla geçiyor oğlak burcu uzmanı oldum. Ha bu arada aileleri çok önemlidir, ailelerine asla laf söyletmezler. Oğlaklar anacı olur.Ben duygu isterim karşımdakinden.Sen çalışmasaydın evlenmezdim çok kırıcı.Zaten bana böyle bir şey derse konuşmayı keserim.
Bence ayrıl sen, kaç senedir şikayet ediyorsun bu adamdanOğlak erkeği kapatılsın
Ay aynen ya eşimle aynı kurumda çalışıyoruz. O kadar işkoliktir ve işi önemser ki benim de öyle olmamı ister. İşi savsaklayamam, iş yerinde herkesle iyi olmalıyım. Biriyle sıkıntı yaşasam başarısız kabul eder beni, eleştirir durur. Yani bir oğlakla evliyseniz iş ortamında başarılı olmalısınız, herkes sizi sevmeli sanki şirket ortaklığı gibiOğlak burcu ile evliyim evlerden ıraksürekli başarılı olmak zorundasın beceriksizliği tahamulu yok civiklik sevmez çocuk ruhlu hiç değil merhamet vicdanla da dünya dönmuyo aşırı inat ve dik kafalılar ve çoğunlukla depresif ve endişeli
O yapaylık da çok itici gelir bana, senin de öyle mi?Doğal ol, kendin ol, rol yapsan da farkeder zaten zira oğlaklar inceleme değerlendirme yorumlama konusunda beceriklidir. İyi analiz yaparlar. Çekici gelirsen rüzgarına bırakır zaten kendini.
Ben de aslan burcuyum.Aslan oğlak ilişkisi nasıl olur?
Kocam duymasın şimdi beybi, uyeligimide nickimide biliyoBence ayrıl sen, kaç senedir şikayet ediyorsun bu adamdan
Bumerang gibiler atiyorsun geri geliyorlar.Bak birisiyle ghostlastim o da oğlaktı konuşuyorduk hikayemi beğenmiş simdi biraz yuz versem yazar.Terazi,yengeç ve oğlak burçları için aşkta gurur yoktur kizlar.Evetbeans oglak erkekleri utanmaz, adami engellemisim sonra bi naber yazasim gelmis ya 1 senedir sensiz kaldim nerdesin diyo sjsjs engellemistim seni diyorum kaldir ariycam seni diyor djdh (bu baska bi oglak flort oglaklarimdan)
Burcunu değiştirecek mümkün olsaBence ayrıl sen, kaç senedir şikayet ediyorsun bu adamdan
Kocam duymasın şimdi beybi, uyeligimide nickimide biliyo
Off keşke elimde olsa direkt balık olsun derdimBurcunu değiştirecek mümkün olsa
Balık çapkın oluyor ama iyi düşünOff keşke elimde olsa direkt balık olsun derdim
NööööyyyBalık çapkın oluyor ama iyi düşün
Ooov başaklar paraya ve güce taparlar.Para icin annesini boyayıp babasina satar.Ama kizdilar mi tehdit ve şantaja başvururlar öyle pislikler bir ev arkadaşım vardi o da öyleydi kizinca insanlari tehdit edip şantaja başvuruyordu.Birde asiri yalancılar aman diyim kendine dikkat et.Korktum. Aslında tembel değil gibi. Parayı seviyor. Ama sinsi bir yanı var.
Tencere kapak diyorsunBaşak sadık gibi imajı verir çok güven hissi vs. ama mükemmelliyetciligi çok boş kim mükemmel yahu. Bunlar ıvır zıvır herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor birde. Plan program üzerine kurulu herşeyleri. Nedense oğlağın en uyumlu olduğu burc olarak adlandırılıyor.
Mantıklı insanlardır aslında, olması gerekenle duygusal kararları ayırabilirler. Kendinde yeri geldiğinde alttan alıp yeri geldiğinde ikna edebileceğini düşünüyorsan dene, en fazla biraz zaman kaybedersinİkimizde dominantız cidden.Bir yerde ben alttan alırım bir yerde o alttan alır diye düşünüyorum.
Ayyyy iskolik iskolik iskolikCanım arkanı dön ve bakmadan kaç.
Canım cidden analizlerin muhteşemMantıklı insanlardır aslında, olması gerekenle duygusal kararları ayırabilirler. Kendinde yeri geldiğinde alttan alıp yeri geldiğinde ikna edebileceğini düşünüyorsan dene, en fazla biraz zaman kaybedersin